Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
On see võimalik?
 
xxx 23. juuni 2017, kl 11.09
Kui kannatada pideva mõnitamise all aastaid , siis on võimalus depressiooni tekkeks?
 
on ikka 23. juuni 2017, kl 16.42
kindlasti on võimalik, et pideva mõnitamise järel tekivad erinevad psüühikahäired, s.h depressioon. Aga depressiooni diagnoosi peaks panema ikka spetsialist, mitte et ise arvad et on depressioon. Ja kindlasti tuleb sellega tegeleda.
 
võimalik 23. juuni 2017, kl 18.00
Võib ka stress olla.
Ei ole ju võimalik, et keegi mõnitab teist lausa aastaid. See on siis juba psüühiline vägivald elukaaslase poolt. Ja siis tuleks ikka lahku minna.
 
tule taivas appi 23. juuni 2017, kl 18.30
Hakka ometigi nìkkuma ja siis ei mõnita sind keegi.
 
ohh issand eelmine 23. juuni 2017, kl 23.43
Tead mine õige sinna kus päike ei paista. See on nüüd üsna kenasti veel bäljendatud.
 
eksole 24. juuni 2017, kl 00.03
Näe, meie saripostitaja jälle kohal!
Avaldage aga arvamust, seda ta ootabki. Ja siis avab uue teema.
Helve Tamm 24. juuni 2017, kl 08.36
No las ta olla, kes siis tohib siin uusi teemasi avada? Ongi uusi teemasi vähe ja leierdatakse kuude kauppa vanades teemades. Kes ei taha vastata, laseb üle, aga kogu aeg ei saa keelata, et vot sina oled loll või see on saripostitaja. Kõigil on ühtviisi õigus siin esineda, ainult roppusi ei taha küll kogu aeg lugeda, nagu üks tegelane muud ei oskagi kui ni....st räàkida.
 
võimalikule 24. juuni 2017, kl 09.25
On stress ja nii tööalaselt, kui koduses mõttes. Igapäevaeluga toimetulek juba raskendatud.Ega üks inimene enne rahule ei jäta, kui ta saab kogu kupatuse ja samuti töölt tuleb ära minna. Jõudu aga uueks alguseks napib ja kahju on ka raisatud elust tänase hetkeni.
 
no ja 24. juuni 2017, kl 22.09
... jõudsimegi ära oodata uue teema. Järgmine küsimus tuleb hooldekodust ja toetatud elamisest.
 
aga 25. juuni 2017, kl 09.14
Sa tule ja aita kus häda näed laita.
 
no ja 25. juuni 2017, kl 17.08
Ainus häda, mida ma siin näen on see, et inimene ise ei taha ennast aidata. Ja kui ise ikka üldse ei taha, siis ei saa vägisi aidata. Olen siin igasugu soovitusi ja infot jaganud varasemalt, aga kui virisemine sama asja üle jätkub lõputult üha uute teemade all ja midagi ise ei taha enda aitamiseks teha, siis ei ole midagi parata ....
 
katjake 25. juuni 2017, kl 21.07
kui see on hädaline, kes siin enne kirjutanud, siis---ei ole mõtet kos elada, ega üks inimene ennast ei muuda, kui asju selgeks ei räägi-- mõni ei soovigi rääkida. ise läksin lihtsalt lastega eraldi elama- nutsin palju, aga nüüd on see läbi. sa pead ikka ise oma elu muutma. meie oleme siin tõesti kõik nõu andnud, mine valda, küsi sots. korter või üüri- ära hakka, et ei saa hakkama. saad küll....ja ühel päeval on lapsed ka suured, ei ole mõtet lasta end tappa. elus on ka muud, kui üks loll mees.....
 
vastupidi katjake 25. juuni 2017, kl 21.17
Mees normaalne ja ei annaks last iial mulle ja alimente samuti ei taha. Ainus soov on tal minust kuidagi vabaneda. Tegu teistsugusega, ehk näiteks tunneb huvi hoopis meeste vastu ja ta ei kannatagi naisi. Ei saaks oma elu ja olukorda kuidagi muuta.
 
katjake 25. juuni 2017, kl 22.14
mismoodi siis sina oled täiesti nn ebanormaalne- see et keegi sind mõnitab ja sul närvid läbi, ei tähenda , et sa ei saa ise hakkama. või tahad tõesti noorena istuda vanadekodus.
äkki on õige, et see on libateema - väljamõeldis?
hakka tegutsema, kui arvutis oled, saad ka valda minna ja räägi . enne ära nüüd uut teemat tee, kui pole midagi enda jaoks liigutanud.
edu sulle. kui sa just arvad, et su mees on tark ja hooliv, siis peaks ta ju sind hästi mõistma , millist elu sa tahad kodus- äkki lihtsalt rohkemat abi temalt, aga mitte mõnitusi...
kui su elu hakkab muutuma, anna endast teada....meie oleme sind aidanud
 
ei katjake 26. juuni 2017, kl 21.05
Ega saa kedagi sundida rääkima, kui ei taha. Näha ju, et mehele on laps kõige olulisem ja naisest saanud viies ratas vankri all. Suuresti ikka ise süüdi ja kes sellist peletist üldse välja kannataks.
 
aga-aga 27. juuni 2017, kl 00.31
aga
25. juuni 2017, kl 09.14
Sa tule ja aita kus häda näed laita.

Me ju aitamegi ja anname nõu - lõpetagu teemaalgataja ometi oma tobedad postitused. Aga ei võta ta nõu kuulda ja ikka treib oma mõttetusi edasi.
Sest - ei ole tal meest ega lapsi ega mõnita teda tegelikult keegi.
 
on on 27. juuni 2017, kl 19.12
Laps ja lapse isa täiesti olemas. Mis arvad, et keegi endale hakkaks selliseid asju ette kujutama. Ega jah uppuja pääsemine on uppuja enda asi.
 
või veel! 27. juuni 2017, kl 22.06
Kahjuks kujutavad vaimuhaiged endale veel hullemaidki asju ette.
 
100% 27. juuni 2017, kl 23.16
jah, sinu puhul läheb see ütlemine 100% täppi. Sinu päästmine on tõesti sinu enda asi. Nii et anna tuld ja alusta päästetöödega !!!!!!!
 
jaa jaa 28. juuni 2017, kl 06.29
Ahh, et või veel! Tahad nüüd lapse isikukoodi kah saada? Õige kummaline olevus oled, sulle ei tundu?!
 
loomulikult päästan. 28. juuni 2017, kl 06.32
Ikka ja mees hakkab üksi last kasvatama.
Helve Tamm 28. juuni 2017, kl 13.24
Neid mehi on küll kes lapsi kasvatavad. Seda enam, et sa ise siin kirjutad, et sa tahad hooldekodusse või toetatud elamisele, midagi teha ei jaksa ning oled deprekas. Otsigi omale toake ja ära siis ela sellise mehega kes sind ei taha ja teeb sind haigeks. Ravi närvid terveks ja küll siis lapsega suhtled edasi. Sellisena, nagu sa siin endast kirjutad, pole sust ka lapsele kasu. Hakka tegutsema ja ära hala!
 
katjake 28. juuni 2017, kl 16.47
sa mine käi korra nendes hooldekodudes ja siis vaata ja mõtle , kuidas meeldib. kas sul on nt.piisavalt raha selle eestmaksta...ehk on eraldi mehest lihtsalt parem ja koos lapsega. või oled sa tõemeeli nõus oma lapsest nii lihtsalt loobuma. loe need oma teemad läbi, ja hakka elama ja tegutsema.
Agne Tamm 28. juuni 2017, kl 16.56
Kas laps on mehe oma? Eelmisest suhtest?
 
kulla Helve Tamm 28. juuni 2017, kl 19.12
Kas mõni deprekas ininene on ise tegutsenud? Tema eest peab kõik keegi ära tegema ja organiseerima. Hea,kui jõuab veel tööd rabada. Hooldekodu all pole silmas peetud mitte sellist, kus mingid vanurid koos vaid ikka sellist Sõmera hooldekodu taolist.
 
Agnele 28. juuni 2017, kl 19.16
Loomulikult ja see mees tahtiski ainult last aga raseduse ajal oleks võinud veidi rohkem naist austada ja oleks ehk tänaseni veel suhted korras.
 
teemaalgatajale 28. juuni 2017, kl 22.23
kas sa kujutad ette, et läbi Delfi foorumi saab keegi sinu elu korraldada. Keegi ei tule su meest "korrale kutsuma", tema suhtumist muutma, teie erimeelsusi lahendama, sulle uut elukohta otsima, elamist toetama, hooldekodu eest maksma jne, jne. Sellest kõigest oled siin paljudes teemades juba kirjutanud ja üha uusi samasisulisi tuleb juurde. Ma ei ütlegi, et keegi ei võiks nii palju teemasid algatada kui ta tahab. Aga mida sa tahad? Tervisemure teema all? Oled ehk võimeline oma küsimuse formuleerima? Mida sa ootad, et siin inimesed sinu heaks teeksid? Nõu ja soovitusi ja kaastunnet ja sõimamist oled küllaga saanud. MIDA SA TAHAD?????
 
Aga 28. juuni 2017, kl 22.35
Mida teised teemade vorpijad tahavad.Näiteks proua Agne Tamm. Mida tema tahab ja teemadest ei saa kohe üldse aru.Lolle leidub rohkem, kui arvata võiks.
 
estra 28. juuni 2017, kl 23.24
Häda selles ongi, et nad ei saa ise ka aru, mida õieti tahavad.
Ehk tõesti seda, et keegi tuleks ja nende probleemid (olgu need siis tõelised või välja mõeldud) olematuks muudaks. Aga üldiselt meeldib vaimselt haigetele inimestele targutada.
Nii et vastus küsimusele, mida nad tahavd, on: targutada tahavad. Nende teemasid lugedes ei leia sealt õiget küsimustki.
 
ja veel 28. juuni 2017, kl 23.37
Vaimuhaiged inimesed tahavad kõiki ja kõike süüdistada oma halvas olukorras. Kahjuks väga lähedane kokkupuude selliste haigetega. No eks nad ilmselt tunnevad end oma haiguse tõttu halvasti ka, aga ei saa aru, et selles ei ole süüdi teised inimesed. Ja siis otsitakse süüdlasi ümbritsevate hulgast. Eriti sageli süüdistatakse oma lähedasi - need teevad liiga, mõnitavad, solvavad, ei aita ega toeta ja mida kõike veel. Enamasti ei ole midagi sellist toimunud - haige aju tajub reaalsust valesti. Lähedastega on need haiged enamasti alati konfliktis. Eks seda saab ka siit lugeda - küll on halb ämm, küll mees ja lapsed, küll vanemad, küll arstid jne. Ainuke õige ja hea inimene on haige ise!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!