Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Maakeeli närvivapustuses
 
Kummastunud 14. oktoober 2017, kl 14.09
Täiesti kainena, olles juba tööl veidi nutnud ja aastaid kurvameelne aga tegus püsinud... Olen lugenud kes ajab stressist end kiilaks, kes lõigub; mina läksin enda värskelt korda tehtud kauni naeratuse kallale.. Ei täpsustaks aga raha jm kulu mitme aasta jooksul oleksin võinud kohe niisama lendu lasta. Hetkel olen ma veel iseenda tehtust shokeeritud aga mitte enam shokis. Küsin nii, et kuhu pöörduda? Psühhiaater jah, aga seni?
Helve Tamm 14. oktoober 2017, kl 20.42
Kui sinna pikk járjekord, siis perearst kirjutab ka antidepressandi válja. Vòi Xanax. Vága hásti rahustab. Vòi kùsi esiotsa apteegist looduslikku rahustit.
 
Miks 15. oktoober 2017, kl 00.09
arvad, et Sul mingi närvivapustus on?
Kui oled kurvameelne, ju selleks siis ka mingi põhjus on. Aga elu on selline asi, et seda tuleb EDASI ELADA!
Leia endale elus mingi muu eesmärk - hakka tegelema joogaga, õpi õigesti hingama. Õige hingamine varustab aju normaalse verega ja kaovadki igasugused "närvivapustused", sest aju on siis suuteline ANALÜÜSIMA reaalset olukorda.
Aga hakata igasugust keemiat endasse sisse ahmima - täielik lollus.
 
Kummastunud 16. oktoober 2017, kl 22.22
Järjekord pole pikk aga ma ju ei tea kas see jääb ühekordseks.. Ptui ptui ptui aga kas järgmine kord ajan end kiilaks? Aastaid asendustegevusi.. Ma ju juba kohvi mõrudat maitset tean, kas antidepressant siis asendab kohe kõik; või selline ongi nüüd depressioonis inimese subjektiivne mõtlemine? Ma ka ei arva et mingi Duracell koguaeg olema peab aga tean ka et depreka võib igaühele diagnoosida ja sealt algab nõiaring. Mis teha siis?
 
teksti põhjal 16. oktoober 2017, kl 22.29
Tundub, et mingi puue ka, ei ole vaid depressioon. Kummaline mõttekäik.
 
nooo 19. oktoober 2017, kl 11.31
Enesehävituslike tegevustega võid ka otse haiglasse erakorralisena pöörduda. Ole siis valmis haiglasse minema, kui arst seda vähegi pakub või pakub statsionaari järjekorda panemist, sest kohti on väga vähe. Kinni seal ei hoita, ravi on ainult vabatahtlik ja kui ravist loobud võid ka lahkuda, viisakas oleks siis muidugi arstile öelda, et sa ei soovi enam ravi.

Naturaalseid hapendatud toite on tarvis süüa. Ilma äädikata! Turult või poest saad kindlasti hapukurki või hapukapsast, edaspidi on odavam ise teha. See võib päris hästi aidata, katsu päikese käes olla ilma päikseprillideta, eriti hommikul. Hommikul on vaja valku süüa, ka 2 spl kohupiimast piisab. Edasi vaatate siis koos arstiga.
 
Aabits 05. august 2018, kl 02.38
Selliselt mõjuvad! http://txt.do/dz3ai
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!