Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Ohh seda meie meditsiini.
 
väsinud 26. oktoober 2017, kl 17.07
Meditsiinist saanud tänapäeval juba lausa äri ja inimese aitamine ja ravimine on teisejärguline. Eriti psühhiaatrid.... Pere teab, et lähedane skisofreenik ja ise on soovinud saada vastavat ravi aga oma 3 arsti ei ole veel skisofreenia diagnoosi pannud. Kas olekd raske prooviks katsetada neid ravimeid, et ehk aitavad. Kui ikka ükski A D ei ole aidanud, siis võiks midagi muud katsetada.
 
aga 26. oktoober 2017, kl 17.14
Kui kolm arsti pole probleemi leidnud, ükski AD pole aidanud siis tekib küsimus kuidas perekond teab et on skisofreeniaga tegemist.
 
keegi 26. oktoober 2017, kl 18.06
ei tea, aga meil on diagnoos ja saab tablette, aga juba 3 a. Ei saa aru, et oleks sellest jamast välja tulnud. Ainult aiatab küül natuke, aga olek on ikka natuke...
 
jama 26. oktoober 2017, kl 18.51
Pereelu on arvatavasti väga jama ja see haigus taanduks, kui oma isiklik elu saaks korda. Näiteks leiaks kasvõi omasuguse, kellega mõnusalt aega veeta. Käia kinos, teatris ja teha muid huvitavaid asju. Ainult jõnglaste pärast pole mõtet kooselu vegeteerida.
 
geenid määravad 26. oktoober 2017, kl 18.54
Pool suguvõsa on närvihaiged. Loomulikult, kui mees ei tea, mida naisega peale hakata, siis see teeb haiguse veelgi teravamaks.
 
paljud mehed 27. oktoober 2017, kl 06.32
Kellel uus suhe või armuke tekkinud kasutavad naise närvihaigust ära, et temast jäädavalt vabaneda.
 
aga milleks teile arsti? 27. oktoober 2017, kl 16.56
Loomulikult on pereliikmed targemad, kui 3 arsti! Nemad diagnoosivad ja ravivad.

Aga sellele, kes kurdab, et skisofreenik pole terveks saanud: skisofreenia ongi ravimatu haigus. Sellest saab mingiks ajaks paraneda, aga mitte kunagi terveneda. Kahjuks....
 
seda kúll kulla eelmine 27. oktoober 2017, kl 17.56
Kahjuks arstid ei ole nõus kirjutama ravimeid skisofreenia vastu vaid siiski depressiooniravimeid. Lihtsalt katseeksitusemeetodil aga ei olda nõus teisi ravimeid määrama.
 
eelmine 28. oktoober 2017, kl 00.52
Millised on siis need ravimid "skisofreenia vastu"?
Kui arst ei kirjuta, siis järelikult ei ole tarvis. Kas tegemist ongi skisofreeniaga,? Arst ehk teab siiski paremini... Aga eks kõik ole ometi arstidest targemad.
Mul pereliige skisofreenik. Jumal tänatud, et arstid pole talle mingi katse-eksitus meetodi järgi ravimeid määranud.
 
arst väidab 28. oktoober 2017, kl 07.09
Väidab küll, et ei ole aga muutused tunde-ja tahteelus ja üldine apaatsus viitab sellele.Pidevad muremõtted ja sotsiaalne isoleeritus. Mis siis see veel on? Muid lisasümptomeid ei hakkaks mainima, sest neid on niivõrd palju.
Agne Tamm 28. oktoober 2017, kl 20.06
Jätke inimesed rahule, iga inimene saab ise terveks, kui ta rahule jätta!
 
ehk 29. oktoober 2017, kl 00.12
Ehk ikka arst teab paremini, kas on tegemist skisofreeniaga või mitte..... Seega - jätke asi rahumeeli spetsialistile.
Helve Tamm 29. oktoober 2017, kl 08.24
Kas sa inimene tòesti oled lugenud skisofreenia kohta ja tunned, et sul see on? Seda on jah raske tuvastada ja ka válja ei ravita. Haloperidool on pòhiline ravi, see mida meie Agne Tamm siin kogu aeg kirjutab. Nii, et konsulteerige omavahel, kuidas ta selleni jòudis ja invaliidsuse sai. Ega nad nii lihtsalt ei taha seda 90% invaliidsust nùùd máárata ja seepárast sulle ka skisofreenia ravi ei kirjutata. Ja kes teeb kindlaks kus lòpeb tugev depressioon ja algab skisofreenia!
 
kulla inimesed! 29. oktoober 2017, kl 14.57
Mis 90%-lisest töövõimetusest või invaliidsusest te räägite?
Praegu ei määrata enam töövõimetust. Määratakse kas täielik töövõime, osaline töövõime või täielik töövõimetus. Mingeid protsente enam ei eksisteeri!
 
Helvele 29. oktoober 2017, kl 19.25
Kas ma ise seda tunnen aga vähemalt ekselukaaslane arvab nii. Olen ennast muutnud kõige ja kõigi suhtes immuunseks. Ei talu mingit suhtlemist lähedaste ega võõrastega ja pigem oleks üksinda.
 
Agne Tammelt küsiks. 29. oktoober 2017, kl 19.27
Ei tea küll kas nõustud siin oma haigusest pihtima aga kuidas Sul see haigus väljendus ja kuidas abini jõudsid?
 
praktik 30. oktoober 2017, kl 08.02
Peast haige inimene ei suudagi mõista,et temaga pole kõik korras. Sama toimub ka alko või narkosõltlasega. Kõik teised on milleski süüdi ja heast tahtest kiusavad neid.
Helve Tamm 30. oktoober 2017, kl 10.36
Nii ongi! Agne sùùdistab kùll psùhhiaatreid, kùll òde, kùll isa ja ei saa aru, et ta vajab ravi ja on ikka peast nihkes.
Aga sina teemaalgataja peaksid ju aru saama, et sul ju mòistus korras. Need afektid on ju árevusháire sùmptomid. Halb pereelu on viinud su depressiooni ja uuri vòimalust saada abi psùhhoneuroloogia haiglast Paldiski mnt. Seal ikka tehakse sinuga tòód, ma tean noori inimesi, kes sealt abi saanud. See ei ole ju elu niimodi elada!
 
ei ole korras Helve 30. oktoober 2017, kl 17.38
Seepärast kõnningi arste mööda, et abi saada. Kuna tuttvusringkond pakub skisofreeniat, siis olen seda arstile ka rääkinud ning kuna suguvõsas esineb seda, siis mine tea ehk endalgi. Kõige halvem, et sugulased ei tunnista oma haigust ja peavad normaalseks Jämejalas veedetud ravikuid. Ise pead elama aga teadmatuses ning ahastuses, et ei saa ravi.Helve, pöördusin Tartu psühhiaatriakliinikusse ja soovisin ravile. Mind naerdi välja ning saadeti minema. Tundub, et vabatahtlikult ravile ei saa.
 
ae-ae! 02. november 2017, kl 09.19
No arusaadavalt ei saa "vabatahtlikult" ravida haiglas olematut haigust. Ärevushäiret ravitakse kodus, selle pärast ei pea haiglas olema.
 
ärevushäire? 02. november 2017, kl 20.48
Ei nimetaks seda selliselt. Peab olema midagi hullemat, kui ühtäkki ei suuda enam käsi liigutada ja hakkad lollust " suust välja ajama".
Helve Tamm 02. november 2017, kl 22.16
Kas sa Xanaxit oled proovinud vòtta kui see hoog peale tuleb? Lase kirjutada ja tee proovi. See rahusti ja kui árevusháire, siis aitab.
 
ei nimetaks? 03. november 2017, kl 00.44
ärevushäire?
02. november 2017, kl 20.48
Ei nimetaks seda selliselt. Peab olema midagi hullemat, kui ühtäkki ei suuda enam käsi liigutada ja hakkad lollust " suust välja ajama".

Sa, kullake, ei ole vist ärevushäire all kannatajaid eriti palju näinud.
Ja ei olegi oluline, kuidas sina seda haigust nimetaksid või ei nimetaks. Oluline on, kuidas arst nimetab:)
 
eelmisele 03. november 2017, kl 06.52
Esiteks pole ma Sulle mingi kullake ja teiseks ei saa olla tegu mingi ärevushäirega, kui inimene ei tule endaga toime.
 
eelmine 03. november 2017, kl 10.36
Mis sa arvad - kumb teab asja paremini: kas õppinud ja kogemustega arst või sina?
Või on sul psühhiaatria-alane kõrgharidus? Mida sa üldse ärevushäirest tead? Tundub, et mitte eriti palju. Kusagilt midagi nagu kuulnud......
Kui ei ole vastavat ettevalmistust ega teadmisi, siis tuleb usaldada spetsialiste, mitte targutada oma arvamusest.
 
eelmisele 03. november 2017, kl 17.12
Mu eksmees teab ja väidab skisofreeniat aga on, mis psüühikahäire tahes, on suuresti halvad suhted selle taga. Ehk laheneks mu terviseprobleemid üksi elades. Pole vaja kellegi tagant kasida ja jaurata iga tühisema asja pärast.
 
paistab nii 03. november 2017, kl 18.38
Arvatavasti on see eksmees ise häirega ja sinule ongi selline suhe halvasti mõjunud. Ela oma elu ja ära kuula tema halvustusi.
Normaalne mees ei kommenteeri oma endist naist.
 
just seepärast 03. november 2017, kl 20.39
On kavas pere juurest lahkuda ja siis elavad kõik ise oma häiretega. Kuna olen muutunud täiesti emotsioonituks, siis on kõigist ja kõigest juba suva.
Agne Tamm 04. november 2017, kl 17.11
Mina jään enda juurde! Iga inimene saab terveks, kui ta rahule jätta! Alko, narko, ja suitsu probleeme pole, aga see ei huvita kedagi! Ma ei suuda teile selgeks teha, nagu seinaga räägiks!
 
tammetõru 04. november 2017, kl 19.57
Jälle sa siin, kuramus küll. Süsti mõju on lühike, peab kogust lisama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!