Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Hambajuure ravi
 
päike 12. november 2017, kl 02.16
Avastasin igemelt valge punni mis on pisike ja ilma valuta ja mingit häda ei tee.Eks ees seisab juure ravi.Kellele on tehtud hiljuti? Kui palju maksma läheb? Tuttav ütles et kusagil 500 euri.On see tõsi?
Kas juure ravi tehakse 1 tunni kaupa või saab ka 30 minutit korraga.Olen kursis et mitu korda peab käima.Veidi närvis kuna hambaarstil käik põhjustab hirmu.
Siis üks tuttav mainis veel et nüüd tehakse juureravi mikroskoobi all üldse? Et võib ka 700 euri minna.
Helve Tamm 12. november 2017, kl 08.26
Olen teinud. On kohti kus tehakse mikroskoobi all, aga mitte kòikjal. Káisin 3 korda. Hind oleneb ka sellest mitu juurt hambal, mul oli alumine esihammas ùhe juurega ja kusagil 350 eu. Ùldiselt kallis lòbu ja oleneb veel, kas elus vòi juba suretatud nárviga hammas. Mul oli elus ja siis hakkab kòigepealt suretamine pihta, siis ravi prooviplommidega, mitu kuud láks aega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!