Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kapsasupi dieet
 
supisööja 21. november 2001, kl 11.08
tere
ma oleks huvitatud sellest, et kas keegi on proovinud nn. kapsasupi dieeti...ise alustasin esmaspäeval ja olen kaotanud 2kg. (lisan kiiresti, et EI, ma ei tee oma tervisele liiga kuna see on vaid 7-päevane dieet, mida kasutatakse ka haiglates enne südameoperatsioone kui on kiiresti vaja patsiendi kaalu langetada)... tahaks teada saada lihtsalt, et kuidas siinsetele inimestele selline dieet on mõjunud ja kas kellegil oleks mingeid soovitusi... olen asja põhjalikult uurinud ja lugenud väga palju inglisekeelseid kommentaare ning need on küll valdavalt ainult positiivsed...
kui kellegil on huvi siis võin selle supi retsepti ja dieedi 7päeva plaani ka siia üles panna või mailida.. :)
 
on 21. november 2001, kl 11.10
on küll huvi, riputa üles! Proovind pole, aga ehk prooviks?
 
. 21. november 2001, kl 11.35
Riputa üles jah.
Kui palju sul maha võtta vaja on? (pikkus kaal praegu ja mida saavutada tahad)
 
supisööja 21. november 2001, kl 11.53
Kapsasupi dieet põhineb siis nn. supil mida võid terve nädala jooksul süüa nii palju kui isu on. Liikvel on palju erinevaid versioone retseptist aga põhikomponendid on siiski samad. Mina tegin oma supi järgnevalt:
½ suurest kapsast
2 sibulat (mitte väga väikesed tükid muidu on supil imelik maitse)
sellerivars
1 roheline paprika
2 porgandit
3 puljongikuubikut
6 tomatit (need mis kooritud ja purgis)
Lisada võib erinevaid maitseaineid, et supi maitse ära ei tüütaks.
Kõik hakid parajateks tükkideks..mitte siis liiga väikesed) ja keema (panen umbes 2 l vett)...puljongikuubikud sisse ja 1,5 tundi umbes lased keeda. Siis valmis. Selline kogus on paras sellise tüüpilise eest poti jaoks...tavaliselt on retsept suurema poti jaoks mõeldud aga ma tegin kogused väiksemaks kuna mul nii suurt kodus lihtsalt ei olnud ja parem kapis hoida ka. PS. Suppi võib ka külmutada.
Suppi võib süüa nii palju kui kõhtu mahub, AGA suppi tuleb kindalsti süüa iga päev. Lisaks on iga päev ka kindlad toidud mida inimene sööma peab.
Päev 1. süüa tuleb suppi ja nii palju puuvilju kui tahate.. va. banaanid.
Päev 2. süüa suppi ja juurvilju (väldi herneid, ube ja maisi)...õhtuks üks küpsetatud (fooliumis) kartul vähese võiga
Päev 3. jälle suppi ja puu- ja juurviljad... va. siis banaanid ja kartulit ka ei tohi süüa
Päev 4. arvake?? Suppi :)... ja vähemalt 3 banaani....max on 8 (minu arvates on 8 liiga palju) ja rasvata piima (mina arvestan 1 liitri)
Päev 5. suppi... 300-500 g loomaliha, kana või kala.(loomulikult võimalikult lahja) ja 6 tomatit. Sellel päeval on eriti oluline juua 6-8 klaasi vett
Päev 6. üllatus!!! Täna sööte jälle suppi...lisaks jälle loomaliha 2-3 keskmist lõiku... ja juurviljad ja salat.
Päev 7. kapsasupp (viimane päev) täna süüa veel juurvilju ja pruuni riisi...(kogust antud pole..aga loomulikult mõõdukalt)

Võid juua veidi kohvi... mina joon 2 keskmist tassi hommikuti koos suhkruasendajaga, teed, ja ilma suhkruta mahla ( avastasin hiljuti firma santal pirinimahla...slim midagi :).....18 cal ainult 100 ml... võrreldes et tavaliselt on see nr 50-60 vahel vms. lisaks on see lihstalt võrratult hea maitega)
Täielikult tuleb loobuda alkoholist...ja meeles pidada, et vähemalt 2 päeva tuleks süüa normaalselt enne kui uuesti midagi kraadiga juua...organismile oleks see muidu liiga ehmatav.

Siin on nüüd see mis kõik esimese korraga meelde tuli.. kui midagi jäi mainimata panen hiljem juurde, aga tundub kõik olevat... (ps!!!!! Sööge vitamiine ja omega-3’me)

Küsimuse kohta, et palju ma kaalust kaotada tahan... nu tahaks kaotada 9 kg.. hetkel 64...tahaks olla 55...ja olen 170 pikk... endal on jube piinlik... olen end käest lasknud....aga hetkel on motiveeritust piisavalt ja eks näis kuidas ma hakkama saan... Seda dieeti proovin ma muide esmajärjekorras sellepärast et puhastada oma organismi ja harjutada end tervislikumalt toituma... ma kavatsen seda järgida ainult 1 nädala ja siis lihtslat edasi süüa tervislikult ja trenn jne... aga loomulikult motiveerib see ka inimest hästi palju kui ta on võimeline kaotama ligi 5 kilo nädalas...kuid mulle pole see kõige olulisem...
Tavaliselt on inimesed teatanud siis kuskil 4-5 kilo kaotamisest esimesel nädalal. Oleneb loomulikult inimesest...aga süües nii lahjat toitu väheneb kaal kindlasti. Edaspidi, nagu iga dieediga kaalulangus aeglustub.
Nüüd tuli meelde ka see, et kes tahab suppi süüa rohkem kui 1 nädal siis soovitatakse jätta 2 päeva vahele ja süüa mõistlikult ja siis uuesti nädalaga alustada.

Oeh....sai vist jube pikk aga ma loodan , et kellegil on sellest abi ka.... kui kellegil on mulle mingeid küsimusi siis vastan hea meelega ja loomulikult ootaks siis väga hea meelega ka inimeste arvamusi, kui keegi proovib. Ja kui keegi on proovinud siis ootan igasuguseid soovitusi ka loomulikult :)

Edu soovides

Supisööja
 
mammu 21. november 2001, kl 12.02
5 kilo nädalas alla võttes kaob suurem osa sellest lihaste arvelt. kuna lihased tarbivad aga rohkem energiat kui rasv, siis dieedi lõpus normaalselt sööma hakates ei vaja keha enam nii palju energiat ja võtad juurde need 5 kilo ja rohkemgi. kindlasti tuleb sellist dieeti kobineerida treeningu ja soovitavalt ka GLA-kapslitega (need ei lase lihasmassil kaduda).
 
tydruk 21. november 2001, kl 12.03
Kahjuks olen ma kindel, et kui siis jälle normaalselt sööma hakata, on ka kilod nädala jooksul tagasi (või karmimal juhul isegi 3-4 lisakilo). Eluaeg suppi lyrpida ka ei taha...
 
supisööja 21. november 2001, kl 12.08
lihaste arvelt ja osa on ka üleliigse vee kadumine kehast...kuid eesmärk polegi ju 5 kilo kaotada...vaid puhastada 1 nädala jooksul organismi ja harjutada ära saiakeste söömine :) ...treening on minul täiesti olemas....nii aeroobne tegevus kui ka nn. raskustega treenimine...lasin omale teha personaalse trenni kava... 12 nädalat ja koormus järjest suureneb. aga GLA-kapslitest ma ei tea kahjuks midagi... kas sa mammu võiks nendest rääkida ja kas täpselt sellise nimetuse all on nad apteegis müügil?
 
Tirts 21. november 2001, kl 12.10
Loen supi dieedi õpetust ja kohtan jälle tavalist lauset: puuvilja nii palju kui soovid (v.a. banaan).
Kas ka viinamarjad on täitsa süütud?
Ja näiteks mandariinid, kui palju need kaloreid annavad?
 
supisööja 21. november 2001, kl 12.14
jah....aga sa võid olla ka kaalujälgija.. kui sa hakkad sööma uuesti saiakesi ja kommi siis loomulikult tuleb kaal tagasi. nii palju kui ma olen uurinud siis keha harjub teatud kalorite kogusega suht kiiresti... 1-1,5 nädalaga...sellepärast ei soovitatagi rohkem kui nädal seda dieeti pidada. see aitab näiteks siis kui on vaja mingiks tähtsaks ürituseks kiiresti vaja kleiti mahtuda. aga eeldus ongi ju tahmine tervislikult toituda...ja kui süüakse mõõdukalt ja valitakse oma toitu siis ei tule see kaal tagasi... sellist dieeti pole olemas kus kaalu tagasi tulek on välistatud. kõik sõltub inimesest endast.
 
supisööja 21. november 2001, kl 12.18
ootamatult suur huvi on...:) viinamarju otseselt ära polnud keelatud...kuid teada on, et need päris süütud ei ole...mina isiklikult püüan, kasutades oma teadmisi puuviljade suhkrusisaldusest, süüa arbuusi, melonit, õunu, apelsine. puuviljad on tavaliselt lubatud suurtes kogustes kuna keha suudab neid kiirelt seedida...ja olen ka lugenud, et osad toidud on nn. negatiivse kalorsusega...et kulutad rohkem energiat(kaloreid) selle seedimisele kui asjas endas leidub. kuid sellel vist pole veel päris teaduslikku kinnitust.
 
anna 21. november 2001, kl 12.29
esiteks remargi korras, et olen TÄPSELT samade parameetritega mis Sina :)). ja tegelikult võiks taolistega isegi rahul olla, kui kaal oleks nati teisiti mööda keha jaotunud, onju :)).

teiseks aitähh supiretsepti eest! midagi uut (minu jaoks) ja tervislikku. isegi kui supidieeti ette ei võta :).

kolmandaks küsimus, et kuidas supi maitse ka on? PÄRISELT :)?

neljandaks (vahest mõnele juba pähe tulnud) mõtteke, et supi maitse varieerimiseks võib kasutada mh ka erineva maitsega puljongikuubikuid.
siinkohal soovitan igaks elujuhtumiks knorri kalapuljongikuubikuid (need on muudega võrreldes kallimad - 6 kuubikut ca 17 kr - ja müüakse mu meelest ka vaid suuremates poodides; aga kui silmas pidada seda, et MINA muidu üldse puljongikuubikutest valmistatud toite ei armasta, ning et seda kalapuljongit joon niisamagi hea meelega, siis vahest on see tõsiselt kaalumist vääriv soovitus :)) ).

viiendaks ma ausõna arvan, et suhkruasendaja kasutamine ei ole hea!!! kuskilt lugesin, et (pikemaajalisel) kasutamisel võib just suhkruasendaja põhjustada küllastumatustunnet ehk siis vahest olla bulimia nervosa lumepallina veerema lükkajaks. siinkohal möönan, et nõnda ühe labidaga lajatades teen äkitselt ülekohut (et äkki see puudutas vaid teatud ainet sisaldavaid suhkruasendajaid).
 
mammu 21. november 2001, kl 12.37
GLA on üks küllastumata rasvhape, mida toidust tihti piisavalt ei saada. gammalinoleen/linoolhape on selle nimi ja vähemalt 1 firma (mille nime ma ei suuda praegu meenutada aga kes toodab vägja paljusid vitamiine) seda just GLA nime all apteekides müüb.
 
blaah 21. november 2001, kl 12.42
Mina kavatsen proovida. Alustan mõne päeva jooksul ja tulemusest annan teada :))
 
supisööja 21. november 2001, kl 12.44
annale:
võiks jah kuskil mujal see kaal olla..eriti tore oleks kui ta minus ei oleks ;)
supp ise...mina ütlen, et mulle täiesti maiteb...olen lugenud, et inimesed tüdinevad sellest maitsest..aga mul alles kolmas päev ja ei ole küll tundnud, et ma nüüd ei tahaks seda ja erinevaid puljongikuubikuid võib kasutada...ja veel 1 asi et supi võib ka püreestada...ma eile proovisin ja oli päris mõnus...seda tuleks teha suht hoolikalt et ikka oleks püree mitte väikeste tükkidega supp.. :)
suhkurasendaja-tegelikult ei kasuta seda..joon ilma suhkruta kohvi aga piimaga..hetkel kohvist loobuda ei taha aga piima ka ei pane..kuna must kohvi on ette nähtud..
siit tuleb mul veel see asi välja, et ma eelistan seda dieeti sest see on üsna range.. kui ma proovisin kaalujälgijate programmi järgi tegutseda siis oli see suht keeruline määrata omale piisavad kogused... alati tekkis tahtmine süüa rohkem šokolaadi kui punktid lubasid..ja kui võtad ühe tüki nagu lubatud siis on nagu väga suur kiusatus jätta see ülejäänud kappi seisma.. hetkel on hea...tead täpselt mida sööd ja nn. ei olegi lubatud...ma tean, et see on enesepetmine...aga hetkel see mulle mõjub.. kuid tean, et pean need õiged kogused omale selgeks saama...soovitusi kellelgi?
 
sekretär 21. november 2001, kl 13.27
oli eelpool juttu negatiivse kalorsusega toitudest - kindlalt võin öelda, et kaalikas on negatiivse väärtusega, mida rohkem sööd, seda rohkem kulutad. Ja igatpidi - toorena (toorsalat ntx, keedetuna või hautatuna.
dieedist niipalju, et minu üks tuttav tegi 2 korda järjest supisöömise läbi ja võttis maha 9 kilo, mis EI OLE tagasi tulnud. nii et aitab küll ja on tervislik ka!
Jõudu kannatlikele supisööjatele!
 
heyla 21. november 2001, kl 13.52

Mina teen ülepäeviti mingeid oma maitse järgi lahjasi suppe(porgand, sibul, kapsas, lillkapsas, porru jne)ja liha ei pane ega pole ka neid kuubikuid pannud..ainult mustapipart ja tilli. Inimene harjub kõigega ja meie pere sööb, ainult mees teeb kõrval kalaleiba või lihaleiba...
Ikka ei ole nii et nädal oled selle dieedil ja siis hakkad saiu vintsutama..kõik oleneb ikka inimesest. Mina toitun lahjematest toitudest nii juba terve aasta ja see on juba harjumuseks ning seedimine käib kiiremini läbi ja kasuks tuleb ka liikumine ,sest mul muidu on laisad soolikad ning selline lahja toitumine ja liikumine on seedimine pannud tööle ning jah kõvasti alla ka võtnud..enne olin nagu lumepall, ümar. Eks kõik mis näost sisse ajame, peegeldub meie näost ja kehast, vähemalt tean enda kogemusest.
Edu teile katsetamisel ja eesmärk ei tohiks olla just see dieet vaid vaadata üldse üle oma kogu söögilaud.
 
lily 21. november 2001, kl 15.31
Tere supisööja.
Ma isegi prooviks ka seda dieeti. Tekkis paar küsimust:
Vabandan teadmatust, aga mis on pruun riis, kuidas Sa seda sööd, kas kuivalt?
Kuidas teed loomaliha, praed, ahjus või ostad kuidagi valmiskujul?
Salat - mis komponentidest see koosneda võiks ja kui palju seda olema peaks? Või on tegemist hoopis lehtsalatiga?
Ja suppi, nagu ma aru saan, sööd nii hommikul, lõunal ja ka õhtul - ühesõnaga millal iganes, et täiskõhutunnet tekitada?

Tahan nimelt enne endale kõik hästi selgeks mõelda, kui alustan.
Ühte dieeti olen varem koos sõbrannaga lihtsalt huvipärast teinud, aga minu puhul see eriti ei toiminud (2kg, kui sõbranna seevastu vähemalt 7), selles dieedis olid kõik kogused hästi täpselt ära toodud, mida igaks söögikorraks valmistada - ühesõnaga ka hästi range.
Tahaks näha, läheb seekord ehk paremini...
 
mammu 21. november 2001, kl 15.50
sattusin vahepeal apteeki, tablettide millest rääkisin nimi on bio-CLA. ja see on konjugeeritud linoolhape.
 
supisööja 21. november 2001, kl 16.06
lily:
tere tere
nr. 1..pole vaja vabandada kuna tean ju et pruun riis pole eestis eriti levinud. mina leidsin selle kaubamaja toiduosakonnast..kindlasti on see olemas ka muudes suurtemas kauplustes... lihtsalt inimesed ei märka seda tavaliselt ja ostetakse asju mis on tuttavad juba. erinevus ongi selles et pruun riis annab vähem kaloreid ja on kergemini seeditav...see on oluline kuna su keha tahab harjuda vaikselt sellega, et dieet saab läbi...aga alustada tavalist toitumist järsult tooks tagajärjeks kaalu tagasi tulemise ja veel suurenemisegi ju.
mina plaanin teha mõlemad päevad oopis omale toidu kanafileest ja lisan sinna näiteks hautatud lillkapsa ja brokkoli. salati koha peal mõtlesin jah lehtsalatit...aga loomulikult võid sinna lisada ka tomatit ja kurki.
suppi ma nüüd pidevalt küll ei söö. hommikuti mul erilist isu ei ole kunagi olnud. täna sõin ommikul lihtsalt puuvilja salatit (melon, arbuus, apelsin, ja veidi pirnimahla peale) lõunaks ja õhtuks söön ikka taldriku suppi küll ära. õhtul kl 8-9 on minul kõige õudsam aeg...kui ollakse teleka ees ja mõtle ei ole enam saatel või filmil vaid sellel mis köögis kappides on (tuttav tunne kellegile?) :) siis söön kas kurki või õuna. aga suppi võib jah süüa siis kui tekib näljatunne.
see, et sa tahad kõik eelnevalt läbi mõelda on väga õige suhtumine. ma ise uurisin ka asju päris pikalt enne kui tegutsema hakkasin. püüdsin leida loomulikult lihtsaima variandi aga samas ka kõige efektiivsema. organisimi puhastamise eesmärgil päris söömata olla ma ei taha kuna mul on vaja ka tegutseda ja aktiivne olla ning see rööviks minult energia..ja kaalujälgimine ei ole minule ka..kuna keeruline on ise nii kombineerida asju alguses... ja ma siiski kipun sööma rohkem kui vaja.
sinu ja sõbranna võrdlemist ei saa ka ju ühtselt vaadata. sest iga inimene kulutab erineval hulgal kaloreid iga päev..ja iga inimese ainevahetus on erinev. ja loomulikult mida suurem kaal, seda rohkem inimene kaotab. väga paljud naised on enda kehad nn. harjutanud ära 1200 kaloriga , või isegi vähem, päevas..ja siis jääbki kaal pidama ja ei lange enam kui trenni ei tehta ja ainevahetust ei ergutata...selle dieedi juures ongi tähtis see et tuleb olla see nädal ära ja siis hakata lihtsalt tervislikult toituma...sest kui seda suppi nädalaid järjest süüa siis keha ei lase kohe mitte neid vanu rasvu enda küljest lahti ju ;)
kogustega nii, et eks iga inimene teab oma portsjoneid ise. tähtis on lihtsalt kõike mõistlikult teha ja mitte üle pingutada selle dieediga... et mitte liiga vähe.. see võib oht olla hoopis ju.
igal juhul soovin sulle edu ja anna ka mulle teada kuidas sul läheb... ja kui sa ka nii palju kaalus ei kaota siis ole õnnelik selle üle et sul on organism puhtam ja sellega seoses vajab vähem toitu, et saada kätte vajalik energia. (selle seletamine oleks liiga pikk)
edu soovin ka blaah'ile ja ootan tulemusi, kommentaare jne:)
ja tänud ka mammule... mul apteegis käidud ja vajalik ostetud.
heyla..sinu elu tundub olevat selline kuhu mina tahan jõuda. minu meelest oled sa väga tubli ja jätka samamoodi :)
ps. annan ka ise ikka teada kuidas mul läheb.. meeldiv oleks kui olekski nii, et saaks siin mõtteid vahetada kuidas läheb, kui inimesed on dieedi alguses...selline motivatsioon kulub alati ära
 
Juuli 21. november 2001, kl 23.41
Kuule supisööja!!!
Kui sa ei tea ei haiglast, ega opile mineva patsiendi dieedist midagi, siis palun ära tee oma "kapsaködile" haigla kui teadva asutuse kulul reklaami!
 
Juuli 21. november 2001, kl 23.44
Tirts
Viinamari on kõige hullem suhkru sisaldaja puuviljadest. Banaan aga seevastu kõige ohutum. Rasedatel ei soovitata kandmise ajal süüa üldsegi viinamarju, kuna neis on palju suhkrut ja sööd lapse suureks!
 
supisööja 22. november 2001, kl 00.18
kallis juuli..ära ärritu..nr 1.. see pole minu kapsaködi nagu sa kutsud.. dieet on olnud mujal maailmas kasutusel rohkem kui 20 aastat..nr2 ja seda võib tõesti leida haiglate (mitte eesti omade) veebilehtedelt..
ps. eesti haiglaid teadjateks asutusteks kutsuda on nüüd ka ilme liialdus...
 
Juuli 22. november 2001, kl 10.46
Supisööjale
Ilmne liialdus võib olla, aga enesele teadvustamata hangid sealt siiski vahest mitteteadjate abi?
 
supisööja 22. november 2001, kl 11.00
juuli..ka võib olla..aga kui mõelda siis ka mitmed eesti arstid osuhtuvad positviiselt lühiajalisse paastumisse..mina leian, et mul on hektl sellest lihtsalt kergem variant..ma söön..aga toitu mis on mulle kasulik ja samas ka puhastab organismi.. minu selle nn. dieedi on vaadanud üle minu perearst..kes ütles et nädala aega ei tee mulle kahju..ja ka see inimene kes pani mulle kokku minu trennikava ja tema töötab aastaid treenerina ja on ka vastava haridusega. ma ei taha kellegile seda reklaamida ja pähe määrida..kogu arutelu tuli sellest et ma küsisin, et kas keegi midagi teab...kui inimesi huvitas võisin ma ju vastata..ma ei ole öelnud midagi muud kui seda, mis oleks ka kõigile teistele kättesaadav nii ajakirjandusest, netist jne.
ja loomulikult pole kõik eesti arstid mitteteadjad... kuid julgen öelda et suur enamus on..teadjad on meeldiv üllatus tavaliselt ja nendesse inimestesse suhtun äärmiselt suure austusega..sest teadjaks saamine nõuab väga palju tööd.
sry kui ma sind kuidagi ärritasin/solvasin..see polnud mu eesmärk.
 
realist 22. november 2001, kl 11.41
mul hoopis selline küsimus supisööjale:

tahaks kah et keegi treeningprogrammi aitaks koostada! kust abi?
 
supisööja 22. november 2001, kl 11.59
realist:
minul koostas treeningprogrammi minu enda tuttav, kes töötab treenerina. asja põhimõte on lihtne... et paika on pandud 12 nädalat..st et mida teha igal päeval... ma soovitan sul minna mõne hea treeneri juurde... minult küsis mu tuttav täpselt, et milline trenn mulle meeldib ja mis ei meeldi ja kas mul on kunagi mingeid vigastusi olnud...ja ka see on hetkel minu trennile tähtis et ma püüan alles rasva kaotada, 12 nädala pärast teeme uue plaani, mis on siis teistsugune...et kaalu ja hea enesetunde säilitamiseks mõeldud. aga loomulikult võid sa ka ise omal trennikava teha sest liikumine on igat moodi hea..loomulikult kui üle ei pingutata... ja programmi koostamine kindlasti ka motiveeriks. aga siiski soovitan kasutada teadja inimese abi, et vältida vigastusi ja kindlustada, et trenn oleks võimalikult tõhus. proovi helistada mõnda spordiklubisse ja küsida, et kas treeneriga konsultatsiooniks on võimalik aeg kinni panna vms... igal juhul soovin edu :)
 
blaah 26. november 2001, kl 11.40
Alustasin tänasest supinädalat.
Tulemustest võin nädala pärast teada anda, kui huvi on.
 
Crissu 26. november 2001, kl 11.51
Ära tüütab see kaalu langetamise jutt. Nagu muud enam teha poleks
 
kersti 26. november 2001, kl 11.55
Supisööja - nüüd on nädal möödus - räägi kuidas läks. Palju alla läks ja kuidas enesetunne oli - kas ei tekkinud väsimust jne.

to: Crissu - kui ei huvita, ära loe. Keegi pole sinu arvamust küsinud.
 
varasem crissu 26. november 2001, kl 12.04
Keegi on võtnud nüüd crissu nimel komme kirjutada - ei tea milleks küll? igaksjuhuks siis lisan, et

Autor: Crissu
Aeg: 11-26-01 11:51

ei ole seesama crissu, kes siin mujalgi komminud on

supisöömise suhtes pole minul (varasemal crissul) küll midagi öelda - söön isegi heameelega suppe

edu teile (siiralt), kes te siin supidieedile rõhku panete!

tervitustega
varasem crissu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!