Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kapsasupisööjatele
 
crissu 11. detsember 2001, kl 14.21
teate, ma lihtsalt ei või enam kannatada seda saleduse teemat. Iga kuradi neetud blondide karvadega beibe vahib mind mõnitava pilguga, eriti vöökohta, kus mõned voldid. Sowhat et on? Soomes oleks mul ka meest hulgas lööki. AGa siin, te kuradi lipakad muud ei tee kui aint näljutate, et teiste mehi üle lüüa. Mu polt leidis kah endale teise - kelle piha ümbert saab kinni hoida,kujutage ette, palun. AGa mina tahan keppi ka paksuna. Teiesuguste pärast pean nüüd ise kolme näpuga hakkama saama.
 
SWÄ' 11. detsember 2001, kl 14.23
Haa haa haa, täitsa lollakas. See ei ole päris kindlasti originaal-crissu jutt. Mine koju
 
anne 11. detsember 2001, kl 14.24
Ju siis polnud õige polt.
 
crissu 11. detsember 2001, kl 14.25
to anne: kuidas saabki õige olla, kui teiesugused oma dieetidega rikuvad kõikide poltide maitse ära.
 
Marie 11. detsember 2001, kl 14.26
Pole mina veel kuulnud, et paksudel mehi poleks. Mõnel neid rohkem kui saledatel ongi, iseasi on muidugi kuidas sa ise neile mõjud- kui isiksus. Kui sa sellist juttu ajad nagu sa siin ennem mainisid, siis jäädki ehk ilma!
 
Blond ja sale 11. detsember 2001, kl 14.27
Ah et Soomes oleks lööki? Aga sealt ei leia ju norm väljanägemisega meest, need sagedasti sama lihavad kui soome memmed; ja kui nad lihavad pole, siis nägusad nad küll ei ole. Eesti meestega neid igatahes võrrelda ei anna. Aga söömine on minu üks lemmiktegevusi, eriti naudin lihatoite, sh sealiha ja seal peab kindlasti ka veidi pekki olema. Ja kaalu pärast ei pea üldse muretsema, trennis ka ei käi. Lisaks olen juba keskealine ja juukseid lasen teha aeg-ajalt blondimaks. Ja mees on minuga rahul.
 
crissu 11. detsember 2001, kl 14.35
To blond ja sale - siis oled üks vastik @!#$, ei muud. Küllap sul muud hädad välja löövad.
 
Tova 11. detsember 2001, kl 14.39
ei see nüüd päris-crissu pole.
Aga ikkagi. Rahune, kullakene. Arvatavasti leidis su polt endale teise mitte seepärast, et temal saab piha ümbert kinni võtta. See oli tal vaid ettekääne. ta jättis su maha mitte talje puudumise tõttu, vaid seetõttu, et sa oled labase suuvärgiga ja emotsionaalses mõttes ilmselt arengupuudega.
 
Crissu 11. detsember 2001, kl 14.44
Praegu igatahes puistaks kõigile teile kapsasupi sisse pisut rotikihvti. Teate, milline kaif on minna poodi, valida välja blond näkk, ja talle terava kontsaga jala peale astuda, siis õrna häälega vabandada ja tema juhmi nägu näha? Midagi tal teha ju pole... Või rääkida blondile saledale sõbrannale hirmulugusid anroxiast.. mõjub, teate kuidas m~jub. See ja õhtuti kolmas sõrm g-punkti - võin kõik mehed teile jätta.
 
ellu 11. detsember 2001, kl 14.56
Vahva, kuidas jälle aeg-ajalt ilmub välja mõni kogu ilma peale vihane kirjaneitsi! Teeks kohe uue rubriigi nimega näiteks: "ah, minge te kõik p..sse!"
 
supisööja 11. detsember 2001, kl 15.23
eks see kadedus ole ikka üks keeruline asi...ja kui veel elementaarsest viisakusest puudu jääb... kahju lausa..
 
crissu 11. detsember 2001, kl 15.43
Aga supisööja, proovi kellegi varba peal trampida. Ehk tulevad kilodki alla
 
supisööja 11. detsember 2001, kl 15.53
kilod on juba peaaegu alla tulnud...ja mees oli ka siis kui kilod olid...nii et asi on suhtumises ikka
 
Pipa 11. detsember 2001, kl 16.18
Vaata et sa mõne värvitud blondi otsa ei komista - need astuvad oma tanksaapaga su tikud katki...
 
kentaur 11. detsember 2001, kl 16.33
arvasin siiani,et mehed k*****d siili ka,pea-asi,et emane
aga täna sain teada,et emane pole tähtis pää-asi,et rätik peas oleks.....:)))))
 
Inks 11. detsember 2001, kl 17.08
Crissu
Äkki lööd hoopis kampa, tegelikult on see supp päris maitsev. Ja ma ei usu, et tõsimeeli räägid, et sulle meeldibki paks olla. No kui paks sa oled? Mina näiteks olen 83kg. 4 aastat tagasi kaalusin aga 113 kg. Kas sul on midagi niisugust vastu panna?
Igatahes kui end kokku võtta siis saab teha imesid.

Optimismi eelkõige, mehi on maailmas veel!
 
muhv to Crissu 11. detsember 2001, kl 17.15
kaldun arvama, et valad viha välja kuna sul pole nii palju iseloomu või tahtmist, et oma kaaluga midagi ette võtta. tihtipeale ongi nii, et kui millegiga hakkama ei saa, siis tehakse see maha. võin kihla vedada, et oma hinges sooviksid, et sul oleks sama palju jõudu ja tahtmist nagu "supisööjatel". mõtle hästi järele.
 
crissu:) 11. detsember 2001, kl 17.21
oh taevake, mispärast peakski kellegi juures püsima "polt" kui eneseväärikusest pole õrna varjugi

need naised, kes iseendast hoolivad ja ka oma tervisest ja väljanägemisest on vaid austust väärt

muide mul suuremaid kaaluprobleeme pole - supikuuri võtan aga siiski ette millalgi, kui lapsed nädalak kodust minema saab

edu kõigile
päris crissult
 
sale 11. detsember 2001, kl 19.46
Vale puha, et saledad ja blondid kõik mehed endale saavad. Mu sõbrants on hulka suurem kui mina (nuh blond küll, jah), tal mehi jalaga segada, aga mina, brünett ja kribu, vahin näljase näoga pealt. Vat sul siis saledad ja muu säärane.
 
:) 12. detsember 2001, kl 08.53
Mina olin 2 a tagasi 135 kg, nüüd olen 76 kg. Mitte muidugi kapsasupist, aga crissu võiks vähem vaenulik olla ja ka midagi ette võtta.
 
Inks 12. detsember 2001, kl 12.23
:)
Tore-tore, et me julgeme kirjutada, palju kaalusime, see võiks mõnedele eeskujuks olla.
 
Kylle 12. detsember 2001, kl 15.03
Paksudel on üks suur eelis ja eriti Eestis

Paksud on tunduvalt lõbusamad, heatahtlikumad ja taluvad paremini stressi.

Olen kuulnud, et ssi selles:
näljane inimene läheb tigedaks.
Kui paksem inimene õigel ajal oma söögiportsu kätte on tal rasvavoltidest kohe võimalik energiat juurde saada. Aga kui neid ei ole ongi inimene tige, nõrk ja haavatav.

Olen ise 160cm ja 65kg.
Ei tunne et olen paks ja mehi on rohkem kui vaja. Enda mees arvas, kui kunagi dieeti mainisin, et tema pole koer kes kontidel magab.
 
F-M 12. detsember 2001, kl 15.23
HEI TOTSID-NEED MEESTE PROBLEEMID V6IVAD JU HULLUKS AJADA...2RGE LASKE MEESTEL ENDID VALIDA JA 2RGE OODAKE VALIMIST-J22TEGI OOTAMA- V A L I G E M E H I ISE
 
muhv to Kylle 12. detsember 2001, kl 17.30
mhm, ei saa aru väitest, et paksud heatujulisemad oleks kui kõhnad. pakuks välja vastupidise variandi. näiteks enda seisukohalt ei ole ma küll eriti rõõmus kui pean kogu aeg selle kaalu probleemiga võitlema ja väljanägemine ei ole just eriti kiita. see kisub ikka rohkem suu alla poole :(
ja kui paksudel on võtta energiat oma rasvavoltidest, siis tekib imelik küsimus, miks neil siis üldse süüa vaja on? kas nemad ei muutugi siis näljasteks? ma arvan, et ei saa siiski sellist võrdlust paksude ja peenikeste vahel tuua.
 
kk 12. detsember 2001, kl 17.44
Ei tea, kus neid heasüdamlikke paksukesi peidetakse, siin nad kõik nii tigedad? Ikka kontsadega kallale ... ja kõik peenikesed on pahad-lollid-ja võtavad meie mehed ära -uuu...
 
crissu:) 12. detsember 2001, kl 17.58
no ei saa inimesi ju nii lahterdada
et paksukesed - rõõmsameelsed vastandina siis
kleenukesed - tigedad

kui järgi mõelda siis sageli nii tõesti on aga mitte reeglina

see nii teemaväline mõttekäik: miks need kleenukesed aga tigedad on - ei saa mitte aru
 
muhv 13. detsember 2001, kl 13.21
kui veel diskusseerida teemal paksud-heatujulised, peenikesed-tigedad, siis pakuks sellist teooriat selle võrduse puhul. arvan, et kuna paksud ei ole nii esiplaanile tükkivad (tihtipeale oma kehakaalu/välimuse pärast komplekse põdedes) jätavad endast rohkem sellise tagasihoidliku ja malbe/hea mulje ning peenikesed vastupidiselt, mitte omades mingeid kaalu komplekse, trügivad rohkem esile (kasvõi näit. pidudel) ja seega jätavad paksudele mulje nagu ennasttäis ülbikud, mida suurem osa tegelikult ei ole.
kuna mina olen kuulunud mõlemasse kategooriasse, siis asi toimibki täpselt nii, kui oled kõhn teed maha pakse või vähemalt mingi nurga alt vaatad neid vähe teise pilguga. ja kui oled ise selline paksuke, siis loomulikult ei kõlba ju peenikesed kusagile ja oma õigustuseks tuuakse miljon vabandust (näit. seesama heatujulisus). seda nimetatakse enesekaitse refleksiks (millest mina olen nüüdseks väga palju õppinud). see on ikka nii olnud, et oma vastandeid tehakse maha, kuigi see pole õige ja võin kihla vedada paljud ei julge lihtsalt välja öelda, mida nad tegelikult mõtlevad ja siis on lihtsam sappi pilduda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!