Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
appi!
 
Liisu 04. jaanuar 2002, kl 08.50
j6ulud ja aastavahetus on p6hjustanud selle, et kaalun tykk maad rohkem kui normaalne olex:( ja nyd tahax neist lisakilodest j2lle ruttu lahti saada..kas keegi oskab soovitada m6nd head nippi..mida syya ja mida soomata j2tta..?!
 
Ly 04. jaanuar 2002, kl 09.06
Minu meelest lihtne - õhtul peale kuut mitte grammigi süüa. Lisaks täiendada oma söögilauda C-vitamiini sisaldavate puu-ja köögiviljadega (C-vitamiin on rasvapõletaja). Mingit hullu dieeti pole mõtet proovida, pärast tuleb kõik tagasi.
 
Deya 04. jaanuar 2002, kl 09.12
Kaalujälgijatesse - üks hea võimalus. Teine võimalus on siin enne väljakuulutatud supiklubist arenenud dieediklubi. Ja kolmas võimalus on ise ennest kokku võtta ja hakata jälgima mida sööd. Kasvõi nii et iga päev kirjuta üles mida omale sisse ajasid ja siis järgmise päeva hommikul analüüsi, mis oleks pidanud tegelikult välja jääma. Proovi sellest siis kinni hoida jne.
Ja mis kõige tähtsam - ALUSTA JUBA TÄNA! (mitte homme ega esmaspäeval). Alusta kasvõi üleskirjutamist.. Jõudu!
 
tsinna 04. jaanuar 2002, kl 10.17
Mina pole mitte kunagi normaalselt kaalunud (ikka paljuvõitu), aga kui ühel hetkel hakkasid kilod "ei tea kust" veel juurde tulema, siis aitas mind (ja siiani on abiks) kaalu ostmine koju. Ja kaalun ma ennast tõesti vähemalt 2 korda päevas. Ja tänaseks päevaks olen ma aastavahetuse ja jõuludega juurdetulnud 2 kilo maha saanud. Justkui ei teinudki midagi :)
 
n25 04. jaanuar 2002, kl 10.21
No nüüd tegi arvuti triki ja mina ei vaadanud ka ........ eelmise tüki kirjutasin tegelikult mina. Ja mitte tsinna.
 
eneL 04. jaanuar 2002, kl 12.17
Hmm.. no nii ruttu küll paar kilo rasva juurde ei tule. Eks see ole kõik see söödud kraam, mis sooltes istub :-)
(eneL soovitab tugevat kõhulahtisust :-))
 
n25 04. jaanuar 2002, kl 13.19
eneL - aga ei küsitudki ju rasvast, vaid just lõppenud pidude järgsetest lisakilodest.
 
eneL 04. jaanuar 2002, kl 13.57
n25:
Ja mina vastasingi sellele - et lahti saab kõhulahtistite abil. Või kiudaineid süües, aga see võtab natike kauem aega. Iseasi on see, et mina olen siiski alati arvanud, et inimese jaoks on tähtis väljanägemine, mitte see number, mida kaal näitab
 
fem 04. jaanuar 2002, kl 15.12
vabalt tuleb jõuludega paar kilo juurde, mul tuli 3 ja see on ikka rasvavoltidena näha! et mis siis teha..ostsin spordiklubi kaardi ja jälgin, mida söön. söön põhiliselt juurikaid, puuvilju ja mereande. ära ainult hakka mingite imedieetidega end näljutama (a la 1 muna ja pudel veini päevas), võid küll kilodest lahti saada, aga organism arvab , et on nälg ja niikui sa sööma hakkad, talletab kõik tuleviku tarbeks. katsetatud:-/
 
Mann1 04. jaanuar 2002, kl 15.40
joo aga 1,5-2 liitrit vett iga päev, söö rohkesti puuvilja ja köögiviljatoite. Ja loomulikult väldi magusaga ülepingutamist.
Sisuliselt see ju on ka kaalujälgijate põhimõte.

Tegelikult peetakse soovitavaks ennast kaaluda kord nädalas, näit. reedeti. Kui alustasin ise kaalujälgijana, kaalusin ka ennast iga natukese aja pärast, aga see on puht mõttetu. Alati kaalud ju hommikul vähem kui õhtul magama heites. Või kui jood näiteks kaks klaasi vett ära ja "kaaludki" nagu pool kilo rohkem. Ja kui sai omal ajal neid veepäevi tehtud täiskuu ajal, siis järgmisel hommikul kaalusid vähemalt kaks kilo vähem, ha-haa. No mida veel! Olgem ikka mõistlikud!
 
Liisu 05. jaanuar 2002, kl 14.17
suur aitähh asjalike nõuannete eest:)
ma juba eile alustasin nn korraliku söömisega..a täna omk leidsin postkastist yhe suure fazeri shokolaadi mille 1 kallis sõber oli mulle saatnd..leidis ka aja sellex:) nu mis seal ika-jagasin shokolaadi ruttu oma õele ja vendadele:) ea kui on keegi kes su eest magusa ära sööp:)
 
Famm 05. jaanuar 2002, kl 18.21
kuule Liisu, kui sa mingi kasvueas alaealine oled, siis ära jama ja söö korralikult - muidu ei kasva ja sust ei saagi modelli!!!
missist rääkimata
 
Liisu 05. jaanuar 2002, kl 19.10
kasvuiga on möödas
 
Cathy 05. jaanuar 2002, kl 21.15
yks lihtne vote-söö kas liha ilma kartulite salatite jne.voi siis vastupidi ja ära söö leiba ega saia
 
piix 07. jaanuar 2002, kl 17.20
tulemusrikkaim dieet: mädane angiin. alguses ei saa syya, pärast ei taha syya, palavik statsionaarselt 40, higi lahmab. 9 kilo kadusid nigu mutiauku.
saamisega on muidugi pisut sebimist ja tervislikkusest ma parem vaikin..... ;)
 
saleneja 20. jaanuar 2002, kl 00.56
Kui Sul siiani veel tulemust pole, siis võin Sulle soovitada väga efektiivset meetodit. Tegelen ise rakutoitumisprogrammiga ja võin jagada kogemusi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!