Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kehakaal
 
robin 18. jaanuar 2002, kl 14.31
TERE! Kirjutate siin muudkui, et küll on kole olen 165cm ja kaalun 65kg. Ja siis, vähemalt olete te terved, teie organism ei ole kurnatud. Ise olen 161 ja kaalun 43 kg, ja mu tervis on tõesti halb. Umbes 6 aastat tagasi kaalusin 55 kg ja olin väga rahul, ei peavalusid, nõrkushooge, närvilisust ega ka kohutavaid õgimis isusid. Kuid nüüd söön koguaeg ja kõike mis kätte satub, eriti hästi tunnen end umbes tunnikese kui olen midagi väga magusat(0,5 l jäätist) ära söönud. Kuid seda õnne on ainult korraks. Arstid laiutavad käsi: Ainevahetus on sassis, organism kasutab kogu söögist saadud energia ära ja jääb puudugi.Mees ka ikka naljatleb, et kui tahad sülle istuda pane padi alla ja ära nihverda! Nii, targad, aidake mul hoopis juurde võtta!(Söön kõike)
 
Sine 18. jaanuar 2002, kl 14.46
Vaheta arste, tundub siiski terviserike olevat selline kaalukaotus, iseasi kui oleksid kogu aeg selline kõhna olnud. Veel liigu rohkem ja just värskes õhus, ela stressivabalt jne. - (need lihtsalt minu mõtted, ei pea ennast sel alal "targaks" ega ka tõekuulutajaks)
 
chameleon 18. jaanuar 2002, kl 14.49
Ega sul veresuhkruga midagi korrast ära ei ole?
Aga muidu on see kaalus juurde võtmine päris raske ja vaevaline asi küll. Kas äkki kaalujälgijatel ei olnud selleks puhuks kah mingit eraldi programmi?
Ja kunagi soovitati ka mingit Herbalife värki.
Kurb, aga nii tavaline, et arstid, nö. profid siis, ei oska sellistel juhtudel suuremat midagi öelda kui "ainevahetus".
 
eneL 18. jaanuar 2002, kl 14.54
Pole asjatundja, aga olen kuulnud, et asja taga võib olla kilpnääre. Tean ühte tuttavat, kellel on probleem selles
 
robin 18. jaanuar 2002, kl 15.02
Tore kuulda, et ei saanudki esimeste kirjadega sõimuvalingut! Tavaliselt ahhetavad inimesed, et küll sina oled ikka kõhnake, kas sulle ei anta süüa või? Aga kui juhus mind nendega ühte söögilauda viib söön nad kõik "laua alla".Ja arsti olen ka juba vahetanud. Aga tuleb vist ikka varsti ennast korralikult käsile võtta ja arstilt kõik analüüsid uuesti välja pinnida.
 
j. 18. jaanuar 2002, kl 15.42
Siin pole midagi sõimata, asi tundub enam kui tõsine.
 
Mary 18. jaanuar 2002, kl 15.59
Kaalujälgijatel on minu teada küll miski porgramm, mille abil peax liha luude peale kasvatada saama. igal juhul vota nendega kontakti. uuri. hullemax kohe kindlasti ei lahe.
 
miu 18. jaanuar 2002, kl 16.13
mul on sama probleem,olen umbes 164 cm pikk ja kaalun vahelduva eduga 47-48 kilo.armastan ka hästi palju magusat süüa,samas vöin ka grill liha iga päev süüa, aga juurde ei tule mitte midagi.aga ega ma ei kurda,pigem on see probleem teistele.
 
Kleopatra 18. jaanuar 2002, kl 16.18
Mees paistab Sul tore olevat, aga äkki on Sul mingid muud mured, mida endas kannad ja mis pidevat stressi süvendavad?
Kas Sul lapsi on? Üks mu sõbranna hakkas raseduse ajal (muide, kaksikuid oodates!) juurdevõtmise asemel hirmsasti alla võtma. Tal diagnoositi siis kilpnäärmehaiguse ägenemine. Aga teise tuttavaga oli asi nii, et pärast esimest sünnitust hakkas hirmsasti maha võtma, pärast teist jälle vastupidi: hirmsasti juurde võtma. Et nagu sünnitustega seotud ainevahetushäired...
Soovitan ikka nii kaua arstide seast õiget otsida, kuni õige põhjus üles leitakse. Lugu on patoloogiline!
Veel olen kuskilt lugenud, et on olemas ka dietoloogid (e toitumisteaduse asjatundjad). Kuni arstidelt selget abi ei saa, võiksid dietoloogi abiga siiski proovida toidusedelit ümber korraldada.
 
ehee 18. jaanuar 2002, kl 20.27
Robin
kuidas sa selle kuue aasta taguse kaalu kaotasid? kiiresti? dieediga? mingi hingeline trauma? elukorralduses miskid muutused?

ei saa nii napi jutu järgi suurt midagi oletada
no tegelikult saab, aga sel pole mõtet
 
Kats 19. jaanuar 2002, kl 16.07
Olen kah 165 ja 63kg.

Võtsin paar aastat tagasi paari kuuga 6kg alla. Mõne aja pärast läks tarvis kehvaks. Kas selles, ei tea.

Hakkasin sööma kõike mille järgi isu ja niipalju kui sisse läks. (mitte ei hakanud meelega õgima, vaid unustasin piirangud, et õhtul ei sööda, rasvane ja magus teevad paksuks jne.)

Nüüd olen küll 10kg raskem, aga tervis hea.

Kas sellest, ei tea, aga võibolla.
 
lilleke 20. jaanuar 2002, kl 00.18
soovitan taimsel baasil rakutoitumiseprogrammi, mis annab organismile kõik vajalikud ained ja viib välja ainevahetusjäägid ning mürgid. Väga lihtne ja efektiivne. Tean ka inimest, kes on selle programmi abil oma ainevahetuse korda saanud ja kaalust juurde võtnud. Tegelen ise selle programmiga, ainult vastupidises suunas.
 
robin 21. jaanuar 2002, kl 09.28
Ei oska öelda millal täpselt kaal langema hakkas aga millalgi siis kui olin umbes kuu- paar linnas(tln) elanud (endine maatüdruk). Ja seda võin ka öelda, et söögiga pole kunagi koonerdanud, kui ikka kõht tühi tõusen kasvõi öösel üles ja söön midagi. Ja sünnitanud olen ka (4 aast. tagasi). Rasedusega tuli kohe 18 kg juurde, kaalusin 61 kg, aga niikui sünnitatud sai olid ka kilod läinud! Olen tõesti proovinud süüa igasuguseid imeasju (tarkade soovitused)aga ei midagi. Eks ma olin alguses selle uue keha ja kaaluga täitsa rahul (v.a.uue karderoobi muretsmine)kui ei peaks koguaeg kartma,et järjekordselt haigus hood peale tulevad.
 
Solo 21. jaanuar 2002, kl 12.13
Mis see rakutoitumisprogramm on? Olen võib-olla kah huvitatud, kuna ainevahetus on äärmiselt aeglane. Kas selle programmiga saab seda natuke kiirendada ka?
 
Inks 22. jaanuar 2002, kl 14.26
Lilleke!

Ole kena, kirjuta veidi sellest rakutoitumisprogrammist, ja kas selle kohta on kirjandust, vms.
Olen ise ka läinud üle taimsele toidule, ning selle pärast huvitab, kas see on seesama.
 
lilleke 26. jaanuar 2002, kl 12.24
Rakutoitumisprogrammi põhimõte on väga lihtne: anda igale keha rakule kõike, mida ta vajab tasakaalustatud kujul (vitamiinid, mineraalained, taimsed valgud jne.), ja samal ajal rakkudest välja viia sinna kogunenud jääk- ja mürkaineid. Selle tulemusena hakkab toimuma rakkude puhastumise ja tervenemise protsess. Iga järgmine rakk sünnib tervemana jne. Kokkuvõtteks taastuvad rakkude ja organite normaalsed funktsioonid - ainevahetus normaliseerub, taastub kaal, vererõhk jpm. Et seda protsessi käivitada, on maailma juhtivad dietoloogid koostanud spetsiaalsed taimedest valmistatud segud, mis tagavad organismi puhastamise ja õige ning tasakaalustatud toitumise. Nende toodetega tuleb asendada üks kuni kaks toidukorda ja üks või kaks kord süüa täiesti tavalist toitu. Toitudes ise juur- ja köögiviljadest (taimedest), ei oska me sageli välja arvestada, kas me saame ikka kõik vajalikud toitained kätte ja seda iga päev, sest tänapäeva kapsad-porgandid on kasvatatud kunstväetistel ja mullad on kurnatud ega sisalda enam kõike inimesele vajalikke mineraale.
Otsest kirjandust selle kohta pole, sest neid tooteid saab ainult konsultantide kaudu, kelle käest saab ka vastused Teid huvitavatele küsimustele. Tänapäeval on selgeks saanud, et 70-80% kõikidest haigustest põhjustatud valest toitumisest. Kahjuks ei ole seda veel kõik arstid mõistnud. Viimasel ajal on palju ajakirjanduses juttu olnud vitamiinide ja mineraalide vajadustest - sellest võid lugeda näiteks 18.01 Linnalehest, on ka terve raamat J.Lina "Varjatud tervisevalem".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!