Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
miks kaal seisab?
 
rebecca 20. veebruar 2002, kl 09.52
mind vaevab juba mitu head kuud probleem:miks mu kaal seisab ja ei alane absoluutselt.Olen 164cm pikk ja kaalun65kilo,sünnitasin 5kuud tagasi sellega alanes kaal 5-6kg aga rohkem ei liigu see kuhugi poole.Proovisin isegi üks nädal juua vett ja süüa puuvilju ning ootasin kasvõi 2kg kaalulangust,kaalule astudes oli kõik sama.Käin ka trennis 2X nädalas aga ka sellest pole kasu.Osakb keegi aidata mind,kevad on tulemas tahaks ju ka hea välja näha.Tänan ette neid kes vastavad.
 
Meelike 20. veebruar 2002, kl 09.58
vaata dieediklubi kodukale
 
Katja 20. veebruar 2002, kl 10.03
Proovi oma keha lihtsalt rahule jätta ja katsu kaalu langetamise teema unustada. Söö vaid siis kui kõht tühjaks läheb (aga kohe esimese näljatunde peale, ära oota suurt nälga)ja natukene korraga--siis hakkab organism ise reguleerima, kui palju tal sööki vaja on. Söö tervislikku toitu, aga söö kõike ja ära tee viga, et sa rasvad toidust üldse välja jätad. Magusa-rasvase kombinatsiooni väldi, aga kui tuleb tõesti šokolaadi isu, siis söö natuke (üldiselt kaovad magusaisud iseenesest kui hakkad oma keha signaale järgima ja sööd siis kui vaja ja kõike--keha saab kõik, mis tarvis ja mingeid erilisi isusid ei tohiks tulla). Niisuguse toitumise kõrval püüa iga päev tund aega kiirkõndi teha ja piisavalt vett juua ja vaata, mis juhtuma hakkab. Mulle mõjub niisugune režiim hästi. Igasugune keha piitsutamine pole hea.
 
klubijuht 20. veebruar 2002, kl 10.17
tule jah klubisse...seal on teisi noori emmesid ka.. äkki oskavad nemad sulle midagi soovitada täpselt
 
Katja 20. veebruar 2002, kl 10.33
Mina ei soovitaks dieete pidama hakata--see on suletud ring, millest tihti raske välja tulla. Aga eks sa ise tead. Unustasin lisada, et sage seks aitab kah kaalust alla võtta ja vähendab söögiisu. Mul aitasid väga hästi ka liikumislauad ja isu kadus nagu nõiaväel (ma küll ei mõista, mis põhjusel).
 
klubijuht 20. veebruar 2002, kl 10.39
liikumislauad on väga head asjad. mina pooldan neid väga ja kasutan ka ise. aga dieediklubi ei tähenda seda et peab olema mingil "dieedil" vaid lihtsalt leida ideid mida ja kuidas süüa ja ka trennist on seal juttu näiteks. ja seda et magusat ja rasvast tuleb vältida teavad kõik..aga tihti ei teata kuidas seda teha või pole motivatsiooni vms.. siin ongi dieediklubi osakaal (ei pea olema dieedil, et olla klubis)
 
kaal 20. veebruar 2002, kl 11.05
Äkki on sul kaal katki? Osta uus.
 
Pillekas 20. veebruar 2002, kl 11.15
mina soovitan sul kah dieediklubisse tulla - toredad inimesed ja alati saab nõu ja tuge kui vaja.
 
mirr 20. veebruar 2002, kl 11.17
kas see dieediklubi internetis ka eksisteerib, v6i peab kohal k@ima?
 
klubijuht 20. veebruar 2002, kl 11.31
klubi ongi ju ainult internetis :)
aadress on http://communities.msn.com/Dieediklubi
 
liikumislaud 20. veebruar 2002, kl 16.11
palun teatada, kas mis põhimõttel liikumislauad töötavad, kas nendega saab kodus ka treenida, palju makasvad ja kus müüakse?
Ette tänades.
 
Nunnu 21. veebruar 2002, kl 14.22
Liikumislauad: 7 erinevat lauda, igaüks neist kindlate lihasgruppide treenimiseks. Iga laua peal teed harjutusi 8 minutit.
10 korra kaart- 450.-eeki. Asukoht: Tõnismäe 16A.
 
irene 23. veebruar 2002, kl 21.26
Kaal langebki teatud etappidena. Mingil perioodil võtab organism endale aega uue olukorraga kohanemiseks. Kui on tegemist kaalumuutustega pärast sünnitust, siis võib olla asi ainevahetusega seotud. Mul oli sama mure. Abi sain rakutoitumisprogrammist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!