Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kahtlane sünnimärk
 
mures 04. juuni 2018, kl 21.58
Mul on seljal tasapinnaline sünnimärk, mis on suurem kui 0,6 mm. Värvus on pruun, kuid sünnimärgi sees on ühtlaselt veidi tumedamad täpid. Nii palju, kui ise mäletan on see sünnimärk seal üle 10 aasta kindlasti olnud. Siiamaani ei ole sellepärast muretseda osanud, kui nüüd nädal aega tagasi juhtis sõbranna selle tähelepanu, et sünnimärk on liiga suur. Olen nüüd siin googedanud ja igasuguseid diagnoose endale pannud. Mõte on nüüd koguaeg selle sünnimärgi juures ning muud ei suudagi teha. Arstile saan kolmapäeval. Kas kellelgi on veel olnud selline kahtlane sünnimärk, mille nahaarst on normaalseks tunnistanud.
Helve Tamm 04. juuni 2018, kl 22.57
Mul neid suuri kòrgeid hulgim. Kui ta on ùhtlane ùmmargune ja ei valgu kusagilt laiali, siis ei pidavat paha olema. Mul paar tuttavat saadeti eemaldama váikeseid roosakaid sùnnimárke, igaks juhuks. Eks arst siis ùtleb .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!