Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mehe vaimne tervis
 
mures.. 18. märts 2019, kl 00.34
tere
olen mures elukaaslase pärast,olen viimasel ajal täheldanud palju "möödalaskmisi" mees on väga tähelepanematu ja see tekitab argipäevas probleeme. nt palun tal sisestada gps-i 1 aadress ja ta ajab seal numbrid sassi, unustab tihti oma tööasju maha, vastab küsimustele kohati otseselt seosetu juttuga jne lisaks kõigele on ta kohmakus põhjustanud nüüd õnnetuse... ise on ta 35 aastates ja muidu tegus,hea mees.. viimasel ajal joob rohkem kuid seda vaikselt omaette muidu ei panekski seda tähele kui ei näeks tüjasid pudeleid...pohmakat tal ka väga pole.. kas selle kõige taga võib olla mingi haigus...pingest seda ei usu kuna puhkus just oli ja on ka hullemaid aegu olnud...olen täheldanud et ta on ka tihedamini haige -külmetunud,mis lisab mu kahtlustele alust et kuskil midagi suuremat jama..ise ta muidugi arvab et kõik ok
 
Ta ... 18. märts 2019, kl 19.42
... on vist armunud kahte naisesse ega oska lahendust leida. Joob et vaikselt oma marki täis teha ning unustab sest on armunule kohaselt hajameelne. Tahab sind ja tahab seda teist aga eestis ei ole kahe naise omamine in. Armukeseks kedagi teha ei taha see oleks mõlemi tema armastatu suhtes tema meelest inetu. Asjad peab selgeks rääkima mitte vaikselt oma aruga teooriaid sünnitama.
 
toTa... 18. märts 2019, kl 20.12
kahtlen ,mind on eelnevalt petetud ja ma saaksin sellest aru...
 
triin 19. märts 2019, kl 02.54
Kui on tihti haige või külmetunud, siis stressiga immuunsus langeb. Võib-olla mehel mingid mured, mida ei taha sinuga jagada, rahamured, töökoha kaotamise hirm?
Agne Tamm 19. märts 2019, kl 08.41
Kuidas ravida külmetust ja bronhiiti Luule Viilmaa järgi? Vabaduse puudus, vaba inimene seksib! Saab sooja nagu saunas ja polegi bronhiiti! Mingu siis Kohe sauna!
Agne Tamm 19. märts 2019, kl 08.51
Lapsed sünnivad suudlustest! Suudlusest hakkavad lapsed sündima! Muidugi! Tilli otsast!
Agne Tamm 19. märts 2019, kl 17.55
Lapsepõlves Minu vanemad tahtsid gaasipliita peal minu jalataldu soojendada! Pistsin karjuma tuld nähes ja vaatasin otsa, kas the olete lollid vä! Sain kuumad jalavannid!
 
Ülla-ülla 20. märts 2019, kl 14.45
Noh, tänaseks on siin ülalpool näide olemas vaimsete probleemide kohta. Kui ta sul nii hull ei ole, siis pole asi veel hull. Aga jah, stressiga käib kaasas ka immuunsuse nõrgenemine ja organismi üldine nõrgenemine võib kaasa tuua psüühilisi probleeme. Ja joomine teeb sellise asja hullemaks küll. Tasuks tõesti tähelepanelikumalt jälgida.
 
Hea nali 21. märts 2019, kl 11.06
Tänan, Ta... ja Ülla-ülla! Tegite mu päeva palju toredmaks!
 
sgdsgwg 24. märts 2019, kl 22.00
Otsi ise rohkem infot ärevushäire või läbipõlemise kohta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!