Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
murdunud hammas
 
hellis 20. märts 2019, kl 17.35
mis võimalused on murdunud hamba raviks?
1. giljotiin ehk väljatõmbamine
või saab põhimõtteliselt veel midagi teha?
murdunud on suupoolsest ehk altotsast pool hammast, ülevaltosast ehk igeme poolt kitsas kümnendik osa. siuke nigu porgandikujuga osa on ära tulnud
 
vatz 20. märts 2019, kl 18.30
Loomulikult saab hamba üles ehitada. Kui juur on igemes siis selle peale või külge tehakse uus hammas. Erijuhud on ka olemas muidugi, et ei saa mingil põhjusel teha.
 
Moosisai 21. märts 2019, kl 14.00
Hammast ei saa taastada juhul kui hambajuur on murdunud.
Muudel juhtudel probleemi ei ole.
isemaag 21. märts 2019, kl 23.18
Moosisai Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hammast ei saa taastada juhul kui hambajuur on mu
> rdunud.
> Muudel juhtudel probleemi ei ole.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hammas võib taastada end ISE, kui olla mitu nädalat ainult värske mahla peal elamas, poestostetud mahl mitte mingil juhul ei sobi see on Mürk. Poolik hammas võib end uueks kasvatada nädala kuludes, ladestab mingi kihi mis on täiesti sile, ehmatavalt kiiresti võib taastuda.
Kui hambajuur on murdunud JA MITTE MURTUD MEDITSIINI KAUDU, siis uue alge on alles jäänud, tuleb valida poesostes, mis on Toit ja mis on midagimuud.
Kui on meditsiinil lastud koukida ja midagi võõrast oma lõuasse istutada, siis on perses, doonorhamba ehk saab kuidagi lepitada et ta püsima jääb nagu terviku osa, kuid katsetatakse veel muid imelisi teadussaavutusi. Raha juletakse nõuda, jajaa. Raha ette ikka nagu sulidel tavaks.
Et see alge ärkaks, tuleb hoolega valida oma Toitu.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati isemaag 21.03.2019 23.20.
 
tuleb minna 22. märts 2019, kl 11.28
hambaarsti jutule. Küll tema siis ütleb, mis teha.
 
hellis 30. märts 2019, kl 09.48
hambaarstil käidud. juur on terve. üks juur ongi. ehitati hammas peale tagasi või õigemini puuduv osa sellest. keskele pandi plomm, mis omakorda peaks seda hammast kinni hoidma. tehti ühekorraga, ehk poolteist tundi olin kabinetis. tuimestust polnud vaja ja seda ei tehtud ka. ei tundnudki eriti mitte midagi. olen nüüd õnnelik. aga kauaks? kaua selline ehitatud hammas vastu peab? arst ei hoiatanud muu eest, kui et pähklid tuleks ära unustada katki hammustada
 
vatz 02. aprill 2019, kl 18.35
Seda ei tea kunagi kaua stifti peale loodud uus hammas vastu peab. Üldiselt tehakse need hambad tagant paksemad ka vist, et kauem vastu peaks.
 
hellis 09. aprill 2019, kl 14.49
ei pandud mingit shitfti. ehk siis hammas ehitati pooliku hambale külge, sest murdunud oli suupoolne osa mitte see, mis igeme sisse jääb ja kaugemale ulatub
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!