Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kas se on vereringehäire
 
mariella 23. oktoober 2019, kl 11.31
mitu korda on olnud siuke asi, et näos muutub värv. st. äkitselt läheb täpselt pool nägu punaseks, kuna teine pool jääb oma loomulikku värvi. keset nägu on siis täpselt näha kahe poole erinevus, nagu joon oleks tõmmatud. peale seda "värvimuutust" on suht kehva olla, pea käib natuke ringi jne. olen viimasel ajal käinud õlavöötme massaasis, kas see võib sellest olla? kas pigem minna arstile või on see suht tavaline asi minuga? joon kulgeb otsmikult kuni huulteni peaaegu täpselt ja sirgjooneliselt üle nina ülevalt alla välja
Agne Tamm 23. oktoober 2019, kl 23.28
Palju on ju igasuguseid Keha ühe poole halvatusi, aga võibolla Hakkab see punane pool hoopis paremini tööle, vereringe taastub! Kuidas sa ise tunned?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!