Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Seljaoperatsioon
 
Murelik tädi 20. mai 2020, kl 17.24
Palun minu järgnevale postitusele vastata nendel, kes on selle opi läbi teinud.
Tuleb sõita enda autoga 250 km Eesti teise otsa seljaopile. Pean ka ise tagasi sõitma, kuidas sõites haavaga selg vastu paneb, ei tea, aga muud variante pole. Opil pannakse kahe lüli vahele klamber, mis hoiab lülid õiges asendis. Soovin kohe tagasisidet, kuna op 10 päeva pärast.
isemaag 21. mai 2020, kl 02.24
Tagasiside:

Minul seljalüli pandi paika ühe tugeva ravija poolt ammu, veidike lülide masseerimist ja koputamist ja liikus ise õigeks, max. 20 minutit kulus. Seda ei teinud mingi kristlasest posijamutike, seda tegi R A V I J A. Püsis pool aastat tiptop kuni ise paigast ära tõmbasin, kuid ühe päevaga liikus jälle õigeks tagasi, siis tuli ise hakata harjutusi tegema ja pole häda midagi. Harjutuste info võin saata, osa neist on maagilise aluspõhjaga, osa niisama mõned koos hingamisega, iga päev alla 20 minuti. kasselukas@gmail.com Tervis püsib korras juba 17 aastat, v. a. üks õnnetusjuhtum, mil ma kohe ei märganud et üks ebainimene oli mulle midagi posinud, siis jah mingi viirus hakkas külge tõsiselt, nii kui aru sain kellelt laekus, kahe tunni pärast polnud palavikust jälgegi.
Kuid võid ka lasta ennast lõikuda ja jäädagi neile maksma. Meditsiini jaoks ei tohi olla liiga terveid, muidu teenistus kannatab.
 
Oehh 24. mai 2020, kl 11.54
Peale oppi ei sõida sa kuhugile.Pea on narkoosist uimane ja valu on suur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!