Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mis on teid psoriaasi suhtes aidanud?
 
kiki 07. veebruar 2003, kl 09.55
milliseid vahendeid ise kasutate ja mis siis on aidanud psoriaasist vabaneda.
endal on see haigus juba 9 aastat. peaaegu vabanenud Gnld rohtudele, ainuke mis aitas. Olen nõia juures käinud, haiglates 4 korda olnud, igasugu jama määrind siia sinna aga ei midagi.
natuke veel on ´ja paast aitas superhästi, Mingi 3 päevaga kadus pool.
 
inna 07. veebruar 2003, kl 10.05
Olen ka hädas, suurt ei aita miski.Võib olla võtad minuga ühendus,koos on kergem.
 
j 07. veebruar 2003, kl 10.28
Kuulsin sõbranna käest, et Kristiine Keskuses äsja avatud salongis, pidi olema aparaat, mis aitab psoriaasi leevendada. Äkki käite sealt läbi ja vaatate mis teile räägitakse.
 
? 07. veebruar 2003, kl 10.52
kas see nüüd just psoriaas oli, aga aastaid olid mul kätel valged kestendavad laigu, mis päikese käes punaseks läksid, nüüdseks on nad kadunud, eluviisis ei ole toimunud muud muutust, kui et hakkasin tarvitama beebipille, mida arst soovitas näonaha parandamiseks...
 
triinu 07. veebruar 2003, kl 12.44
ravimuda
turvas
solaarium
meemaskid
 
h 07. veebruar 2003, kl 13.45
otsi vene firma Mirra Lux tooteid, seal on palju toidulisasid + kreeme, mis aitaksid - 100% looduslikud
 
mh 07. veebruar 2003, kl 18.32
pidev nahahoooldus pehmendavate kreemidega, mitte närvitsemine :-) ja põdemine, päevitamine, k.a. solaarium (kui just pole see tüüp, mis päikesega halvemaks läheb, aga seda on harva), meresooolaga vannid - pane nats rohkem soola kui pakendil kirjas, vesi peab olema soolane, aitab hästi kettusid lahti. Aga haigus ise ongi selline, et sellest ei pruugi vabaneda, aegajalt ikka tuleb tagasi, hea hooldusega tuleb lihtsalt harvem ja ei teki ka mingeid tüsistusi ehk.
 
h.i. 07. veebruar 2003, kl 20.33
Kunagi oli minulgi.
*Esimest korda sain sellest jagu just tänu paastule.See löi välja uuesti aasta pärast siis paastusin jälle jne.Seda öpetas mulle kadunud Gunnar Aarma.Tema öpetus oli selline et alustad esimesel nädalal ühe päevaga järgmine nädal 2päeva,kolmandal nädalal 3 päeva jne.Kui ma olin neljanda päevani jöudnud kadusköik tasapisi see oli uskumatu!
*Järgmine asi oli vann just mere sooladega ja nii tihti kui vöimalik.Väga hästi aitab.
*Vaata hoolega mis seebiga sa pesed?
*Kindlasti tervislik toitumine
Sülitan kolm korda üle öla .Miul seda enam ei ole.
(Ma närisin isegi vöilillevarsi ja jöin 2 nädala kaupa nögeseteed-organismi puhastamiseks)
 
lugeja 07. veebruar 2003, kl 20.58
mnjah, ka kõik rohud-särgid-värgid järgi proovitud...
staaži oma 15a.
aitas ainult imearst-nõid, tallinnast.
ei uskund isegi, aga oma silm on kuningas;)
 
cat 08. veebruar 2003, kl 15.07
imet mis psoriaasi igaveseks ära võtaks vist ei ole .tõetere peitub h.i. kommis .miks tal psor.ära kadus ?sellepärast ,et te puhastab oma organismi pidevalt ja tervisliku toitumisega hoiab organismi võrdlemisi puhtana .aga kahjuks paljud inimesed ,ei tedvust endale seda ,et suurem osa probleeme saab meil alguse -meie enese seest .
 
tytar 10. veebruar 2003, kl 16.14
Kõige tähtsam on jah organismi puhastamine. Õige toitumine, millega pesed ennast ja pesu, mida peale määrid - kõik peab hea ja sobilik olema. Nii saab haigust stabiilselt "peidus" hoida. Minu emal oli hästi hullusti, tema sai mõne kuuga tuntavat abi GNLD kalaõlist ja veel midagi oli, vist E-vitamiiniga nisuiduõli, mida peale sissevõtmise ka vahel peale määris, aga põhiliselt kasutas välispidiselt aloe vera geeli. Edasi võttis neid asju minimaalselt, ja enam välja ei löönud. Õppis õigesti sööma, ja isegi kaalust võttis ligi 10 kg alla.
 
nõid 11. veebruar 2003, kl 21.03
Nõid aitas mu õdegi sest jamast lahti saada. Paar aastat ei ole juba psoriaas tagasi tulnud...............isegi kui mu öde närvitseb.........
 
kats 27. detsember 2011, kl 00.24
tere kasutaja nõid... äkki aitad mind ka ,, ja annad mulle selle nõia kontakti .. äitähh
 
see haigus 27. detsember 2011, kl 08.47
on geneetilise eelsoodumusega ainevahetushaigus mitte nahahaigus
seepärast saab õige toitumisega korda teha
ikka seestpoolt tuleb alustada, ka veregrupidieedis oli sellest juttu
 
ohkaja 27. detsember 2011, kl 12.37
mul oli psoriaas esimest korda lapseeas. Oli siis peas, kätel, küünarnukkidel . põlvedel.
Olin 8 aastane ja seda raviti mul siis äädikaga.
Ema sidus mu voodi otsa külge kinni ja valas kanget äädikat peale.
Valus oli jah aga ära kadus ka, küll mittekohe aga kevadel ja suvel oli koras, aga sügisel tuli tagasi.

nii saingi igal sügisel siis äädikaga üle valatud.
Kui koolid lõpetasin ja omaette elam aasusin kadus ka psoriaas
 
tõde 27. detsember 2011, kl 13.54
nahahaiguste juur on närvides
 
Ülla-ülla 27. detsember 2011, kl 14.41
See pole haigus, ravida seda ei saa, saab ainult ajutiselt vaos hoida.
Närvilised perioodid toovad ta esile, aga väga lihtne on soovitada närvitsemisest hoidumist, kui ise teise inimese elust midagi ei tea. Üldjuhul jääb see soovitus täitmata.
Minul aitas teatud toitude vältimine ja teatud toitude aktiivsem tarvitamine. Seda GNLD kapslites kalaõli ei pea ostma, aitab ka vahete-vahel rasvasema kala söömine - minu puhul üldse kala söömine kui niisugune. Ja nii ma siis ostangi tuunikalakonserve ja heeringat, lõhet ja forelli või lihtsalt lõhe suitsuribisid ja kõhuääri ja teen neist vahest ka suppi - seda sööb kogu pere isuga. Ja psoriaas pole ennast enam avaldanud hoolimata närvilisest elust.
Hoidunud olen kohupiimast ja šokolaadist - minu puhul tekitavad need üsna halva reaktsiooni.
 
to: ohkija 27. detsember 2011, kl 15.21
Sinu psoriaas ilmselt on päikesesõbralik. Mõnel ongi sooja ja kuiva kliimaga psoriaas kadunud, niiske ja külmaga tuleb tagasi. Minul on psoriaatiline artriit, suviti võin unustada mis põletikud on, sügisel teinekord on valud meeletud.
Kindlasti muuta enda mõtlemist positiivsemaks, vaadata mida süüa. Liha jaa alkohol ei ole psoriaasi sõbrad aga täielikult meie kliimas neist loobuda ei saa.
Muide olen ise olnud ületöötamisest tingitult täielik stressihunnik. Stressi maandamiseks hakkasin tegema palju trenni, sõitsin rattaga, ujusin jne. Uskuge v ei aga kui pingega tekkis meeletult psoriaasikoldeod nahale, siis oma eluviise mutes sain mina nendest lahti. Aegajalt mõne traumaatilisema kogemusega tekivad mõned kohad aga nahk on puhas.
 
a. 28. detsember 2011, kl 12.30
minul aitab psoriaasilaiku, kui see tekkib, kontrolli all hoida salv nimega Elokon, retseptiravim ja hormoonpreparaat. Ükski teine rohi pole aidanud.

enda puhul ei oskagi öelda, mille pärast tekkib või tänu millele paraneb. Elokon lihtsalt hoiab kontrolli all sel ajal, kui välja lööb.

äädikat ei soovita katsetada - kui mul esimest korda välja lõi, ma ei teadnud, mis see on ja korra panin peale, selle järel läks ikka päris pööraseks, terve peopesa oli nagu üks veritsev haav. edaspidi hoian kõik ärritavad asjad põletikulisest piirkonnast eemal.
 
torimigaiku 15. juuni 2019, kl 14.39
Dermatiit, ekseem ja psoriaasi raviks kreem - http://tonzes.com/psoriee.htm Soovitan.
 
Zxc 12. juuli 2019, kl 01.49
Lapacho tee (indiaanlaste puukoore tee) peaks aitama, aitab igasuguste nahaprobleemide korral ja ei ole kallis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!