Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Järjestikused VES-id
 
Simone 27. november 2021, kl 19.51
Olen mures ekstrasüstolite pärast. Avaldunud on need viimasel kahel aastal ja nüüd on läinud nii hulluks, et tekib kolme- ja neljaseid komplekte järjest. Tarvitasin viirpuud, rytmonormi, panangini ja mitte miski ei aita. Suvel oli paar kuud täitsa hea olla, aga nüüd hakkasid jälle ja ööpäevas on neid umbes 10000. Praegu saan raviks Cordaronet, aga mōju pole veel avaldunud. Kas on kellegil sarnaseid kogemusi ja häid soovitusi. Vanus on 49.
 
Mida lisada? 27. november 2021, kl 20.53
Vast seda, et sul oleks vaja nende vahelöökide ajal sattuda oma perearsti juurde, et ta saaks teha EKG-d. Kui nad kestavad pikemat aega, siis on võimalus minna juhul, kui elad Tallinnas või Tartus, kohe EMO-sse.
Ma ei tea, kas mul olid sarnased vahelöögid, kuid mul olid rütmihäired. Alguses paar tundi kestvad, kuid aja jooksul süvenesid 12-16 tunni pikkusteks. Kord sattusin nendega perearstile ja, siis oli põrgu lahti. Perearst saatis mind kohe EMO - sse, kus pandi mul rohtudega rütm paika.
Arstilt kuulsin,, et selline rütmihäired ei tohi kesta üle 48 tunni, kui kauem siis muutub see krooniliseks jasee on juba ohtlik südamele.
Praegu on mul rohud peal ja need hoiavad mul rütmi paigas.
 
Simone 27. november 2021, kl 21.03
Tänud vastamast! Olen haiglas uuringutel ja loodan väga, et leitakse põhjus.
 
Mida lisada! 28. november 2021, kl 13.17
Kui sul need vahelöögid tekkivad haiglas olles, siis võidakse saada jälile millest need tekkivad, muidu ei leita midagi. Lootus on, et saad abi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!