Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
DIANE 35
 
DIANA 13. juuni 2003, kl 16.50
Tean, et siin on palju kirjutatud beebipillidest aga mind huvitab kogenud inimeste arvamus just DIANE kohta. Kuna mu näonahal on peaaegu pidevalt mõni ports vistrikke siis arst soovitas mulle just need. Ei ole kunagi beebipille kasutanud ja vajadust (peale näonaha) nende järele ei ole. Kas kasutades DIANE 35 võivad olla mõned kõrvalnähud.

Tänud ette!
 
teadja 13. juuni 2003, kl 17.12
ei mingeid kõrvalmõjusid küll ei ole
välja arvatud karvade kasv,kui sul on soodumus sellele
olen 5a seda tarbinud
 
Retro 13. juuni 2003, kl 17.18
Mis tähendab kõrvalmõju karvakasv?
Kas siis kui on soodumus karvakasvule, siis just Dianet või mitt?
 
teadja 13. juuni 2003, kl 17.22
olen ka selle kraami kasutaja ja võin öelda ,et see aitab ka nahahädade puhul (punnid ja liigrasvasus jne)
 
enna 13. juuni 2003, kl 17.23
Vastupidi, mitte ei soodusta karvakasvu, vaid soovitatakse ka neile, kes hädas karvakasvuga.
Olen ka aastaid tarbinud ja kõik need aastad vinnidest vaba olnud. Ei ole täheldanud kõrvalmõjusid. Väga head pillid :)
 
bibigon 13. juuni 2003, kl 19.13
A mina läksin peale 4 paki tarbimist üle Jeanine pillidele, sest Dianed tekitasid mul metsikut söögiisu ning seeläbi kaalutõusu. Kuid punnidele mõjusid hästi ja juuksed ei läinud ka enam nii kiiresti rasvaseks.
 
leticia 14. juuni 2003, kl 11.48
Ise tarvitasin dianet 5 aastat, aga nüüd hakkasin tarvitama jeanine ja olen palju-palju rohkem rahul, sest kuna see on väikese hormaoonisisaldusega, siis ei põhjusta see nii palju seent, millega dianega vaevlesin esimesest tarvitamise päevast alates ja kaalu ei mõjuta ta üldse. Seega olen rahul
 
Paulig 14. juuni 2003, kl 15.04
Olen kasutanud Diane 35 pille juba 2 aastat, vinnid võtavad küll ära, aga selle eest andsid kohutavalt kehakaalu juurde umbes 10 kg aastas. Nüüd olen otsustanud neist loobuda. Enne kasutasin Merciloni see tegi sama moodi kehakaalu juurde? Äkki mulle ei sobigi peebi pillid? Muide olen 21 aastane.
 
Ilus tüdruk 14. juuni 2003, kl 16.32
Kasutasin Diane 35 ubes 1.5 aastat. Kasutamise ajal kõik oli korras: näonahk, karvukasv, kehakaal jne
Aga kui lõpetasin, oi oi oi
Umbes aasta läks selleks, et saaks näonaha korda.

Vot nii
 
hm? 16. juuni 2003, kl 09.05
Kas tõesti on nii, et arst kirjutab beebipillid välja AINULT näonaha probleemsuse tõttu ?! ...hm, kummaline.
 
ka Diane 16. juuni 2003, kl 10.34
kasutama hakkasin 6 a. tagasi näonaha pärast. Kahe aastaga paranes 90% ulatuses akne. Kaal ei tõusnud ega ka muid kõrvalnähte ei ole. Nüüd pelgan vaid, et kui võtmise järgi jätan tuleb naha-probleem tagasi:(
 
diana 16. juuni 2003, kl 10.40
Kirjutab jah. Vistrike tekked võib põhjustada tasakaalustamata hoormonaalne tase ja pillid pidid siis selle tase tasakaalu viima. Nahaarst ravib ainult tulemust ehk kui vistrik on ja on põletukuline siis määrab antibiotikumi kuuri.

Üldiselt suured tänud kõigile vastajatele.

Ma muretsen näonaha parast kuid ei taha ka kaalust eriti juurde võtta. Kõik on individuaalne.. Ei tea kuidas pillid mulle mõjuma hakkavad... Samas vistrike pärast hakata keemiat sisse võtma... Oehh, ei tea...
 
hormonaalselt tasakaalutu 16. juuni 2003, kl 11.43
Mul ongi praegu suur mure - lõpetasin Diane 35 võtmise, läksin üle Marveloni tablettidele ja nahaprobleem, mille Diane oli kaotanud tuli tagasi. Samas, kuna ma võtsin Dianet juba 6 aastat ja see pidavat olema mõeldud siiski ajutiseks raviks, mitte aga rasedusvastase vahendina kasutamiseks, siis kas on äkki olemas mingi muu ravim, mis viiks hormonaalse tasakaalu paika?
Muidu Diane sobis mulle küll ideaalselt - ei mingit kaalutõusu ja muid negatiivseid kõrvalmõjusid, ainult positiivsed.
 
katsetaja 16. juuni 2003, kl 12.09
tarbisin Diane 35 kaks kuud ja muud häda polnud - nahale mõjus hästi - ainult et rinnad hakkasid pakitsema ja olid kole tundlikud. läksin üle Jeaninile.
 
siisi 16. juuni 2003, kl 16.48
tarvitasin ka DIANE 35 umbes kaks aastat ja nüüd otsustasin vahe teha ja praegu 2kuud ilma pillideta ja asi on nutune-vistrikud tagasi ja nahk täitsa korrast ära.Masendav-olen pubekaeast peale vistrikega mässanud ja praegu on sellest juba üle 10 aasta.Ootan päevad ära ja hakkan vist Jeaninet tarvitama.Kellel on kogemusi pillide ära jättes-kuidas naha korda olete saanud jne?
 
kasutaja 17. juuni 2003, kl 15.06
Neid tuleb korralikult võtta. Kui unustad tihti võtmata võivad päevad muutuda ebaregulaarseks.
 
cypretil 03. veebruar 2014, kl 14.38
Olen võtnud Diane 35 geneerilist varianti Cypretili oma 4 aastat ja enne seda veel paar aastat originaali. See oli suhteliselt ainuke variant, mis mulle pillidest sobis. Teiste, madalama hormooniga, rohtude puhul, läks tsükkel väga paigast ära. Ei saa ju elada nii, et kuude kaupa on päevad järjest. Pillide eesmärk oli rasestumise vältimine.

Tulemustest: esimesed aastad ei olnud mingeid kõrvalmõjusid. Neljandal-viiendal hakkasid suvel tekkima pigmendilaigud, väga koledad - otse nina alla nagu vunts. Nende eemaldamise (igasugused kallid kreemid, vedelikud ja ka laser) ja muul moel vältimisega on palju vaeva nähtud, väga häid tulemusi saavutamata. Lihtsalt üldse päikest ei tohi enam saada. Teiseks hakkas viiendal aastal sagenema tupepõletik. Jube vastik. Kolmandaks: viimastel aastatel on mu verenäitajad väga kehvaks läinud. Seostan seda pillidega, kuna kõiksugused muud uuringud on ära tehtud.

Hetkel pille enam ei saa/ei suuda võtta, kuna pigmendilaigud+tupepõletikud on ju ainult jäämäe veepealne osa, mis välja paistab.. Ent mis toimub veel mu sees. Tahan neist puhata ja valida mõni muu meetod, mis mind nõnda ei reosta.

Olen omajagu erinevatelt arstidelt pillide kõrvalmõjude kohta küsinud, ent nad on jäänud suhteliselt kidakeelseks. Üks eriti põnev vastus oli, et pillide kahjuliku mõju alast infot levitab Vatikan jt kirikuringkonnad, kes tahavad, et naised kodus oleksid ja lapsi kasvataksid.
 
henn 03. veebruar 2014, kl 14.56
2003 aasta teema? Nüüdseks on see diane-35 ammu müügilt eemaldatud. Aga minul tekitas näiteks jeanine pigmendilaigud. Arstid ajavad kõik tagasi, ükski halb asi ei saa ometi pillidest olla!
 
V. 23. juuli 2016, kl 14.48
Aasta 2016 ja diane35 on endiselt müügis.
Ainus asi, mis mul on akne vastu aidanud. Peale sünnitust soovitas arst jeanine proovida, kuid tahan dianet tagasi.
Kasutasin jutti 12 aastat vanuses 20-32, kõrvalmõjusid halbu polnud, nahk puhas, lapsi sain ka 2 tk järjest, kui pillid ära jätsin
lisrataee 27. juuli 2020, kl 18.13
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!