Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
TOTS-ile - Reductil
 
kairit 04. oktoober 2003, kl 13.43
Tots kes sa kirjutasid, et kasutad reductili tablette.
Minu ülekaal on nii suur, et see liigitatakse juba rasvumise alla ja seetõttu olen huvitatud neist tablettidest. Sa kirjutad, et võtad neid. Kui suur sul ülekaal on, et arst pidas vajalikuks need sulle välja kirjutada? Lugesin ravimiinfost nende kohta, et võivad esineda üsna mitmed kõrvalnähud. Kas sul on esinenud midagi - iiveldus, unisus jm niisugused asjad. Kui kaua juba võtnud oled ja milline on tulemus?
 
tots 04. oktoober 2003, kl 23.03
jah kirjutasin küll et kasutan neid ja kuna see on suht uus toode eesti turul siis ise olen seda kasutanud pooöteist nädalat ja selle aja jooksul on kaal vähenenud 3 kilo võrra.

Kaaluga on mul juba mitu aastat probleem olnud ja kuna ma kuskilt abi ei saanud siis pöördusin arsti juurde, kes alguses kirjutas välja siis Xenicali tabletid....nendega võtsin alla u. 20 kg. vahepeal tegein pausi vahele sest ei vajanud neid enam...kaal püsis normis...kuid suve lõpus oli väga pingeline periood ja kaal hakkas tõusma tänu sellele...nii siis pöördusin jälle arsti poole ja võtsin tarvitusele Reductili ja nüüd liigub jälle kaal alla poole :)

Kõrvalnähtudena on tõesti ära märgitud paljud asjad...kuid minule pole neid küll esinenud. Kuid sa pead arvestama, et ainult nendest tablettide võtmisest ei piisa....tuleb ennast ka liigutada.

Selle pooleteise nädalaga olen tähelepannud, et söögi kogus on küll märgatavalt vähenenud. Eriti hea on see, et ennem olin väga hädas sellega, et õhtuti koju tulles töölt...esimene asi oli söömine ja suhteliselt palju sai siis ka söödud. Aga nüüd kui võtan tableti lõunal sisse...ei mõtle ma õhtul koju jõudes ültse metsiku söömise peale...üks õun ja aitab sellestki.

Ok ei oska praegu rohkem midagi kirja panna....kui küsimusi veel on siis küsi aga.
 
muf 06. oktoober 2003, kl 10.21
kuidas Sa võtsid Xenicaliga nii palju alla,kas muutsid toitumist ka või kuidas see võimalik oli?
 
tots 06. oktoober 2003, kl 12.09
eriti küll toitumist ei muutnud...sellist rasvast sõin nati vähem küll...kuid sõin seda mille järgi isu oli ja kogu lugu. trenni sai ka ikka tehtud korralikult ja nii need kilod läksid. Kuid tean, et osadele inimestele ei mõju Xenical absoluutselt...aga minule istub see väga hästi...eks sellepärast suutsin ka nii palju alla võtta.
 
kerli 06. oktoober 2003, kl 15.25
to tots
aga palju sul siis alguses ülekaalu oli? ma mõtlen, et kas olid tõesti ülekaaluline või normaalkaalus ja tahtsid lihtsalt veel vähem kaaluda?
 
tots 06. oktoober 2003, kl 15.40
ma olin ikka kõva ülekaaluline...las ma mõtlen mis mul see kaal oli...minu pikkuse juures 174 kaalusin 95, nii et oli ikka kõvasti ülekaalus.
rudrafroo 10. august 2023, kl 08.25
Kaalu alandavad tabletid - https://euhealth24.com/et/drug/xenical-generic Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!