Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
veel kõrvamuret
 
suslik 01. november 2004, kl 11.38
Minul ka pikka aega kõrvadega probleem- seen ja mikroob v mis iganes seal elutseb, ei allu üldse ravile, igasuguseid ebameeldivusi tunda saanud (rohi mis määratud, teeb asja hullemaks nt,) ja siiani määrati ka aint pihustatavaid ja salve ja ikka sama jutt, et ära vett kõrva lase. Endal tahaks aga kõrvad peast ära kratsida, ei muutu midagi.
Sain nüüd antibiootikume, asi paranes, a kui kuur läbi sai (10p)hakkas tagasi tulema, lisaks veel tekkis alles siis mingi allergia, mille küüsis üle nädala.
Et siis 2-3 aastat skeem järgmine: aeg kinni perearstile-saatekiri kõrvaarstile- 2 kuu pärast kõrvaarstile-ravi määramine- tükk tühja maad... aeg kinni perearstile- saatekiri kõrvaarstile...bla bla

Ja ega ma siin tegelikult hala, need on faktid. Kas alternatiivmeditsiin saab aidata? Mina mõtlesin ka nt kõrvaküünalde peale, samas äkki ei sobi kõrvaseene puhul üleüldsegi?
 
Miia 01. november 2004, kl 11.42
Kõrvaseen? sellisest asjast kuulen esimest korda. Kas räägiksid pisut lähemalt kuidas see väljendub? Mul endal ka kõrvad sügelevad rohekm kui vanasti, aga ma ei ole osanud arvata millest see on. Järsku ongi see kõrvaseen?
 
suslik 01. november 2004, kl 11.54

Suvel võib ujudes nt mingi mikroobi kõrva saada. Seent põhjustab ka mingi mikroob, võib olla erinev inimestel.
Minul nt kõrvad just hommikuti vesised..nagu tuleks kõrvast vett, tegelikult see selline eritis, vahel lõhnab imelikult.
A muidu kõrvad ikka konkreetselt sügelevad seest, kas mul nt vaiku üldse kõrvas on ,ma ei tea. Kui see eritis ära kuivab, hakkab kestendama ja ikka sügeleb.
Väidetavalt nimetatakse seda ka väliskõrva põletikuks...kuigi ega mul kõrvad valuta, aint siis kui ise liiga teen neile.
Ja soovitust, mitte ise kõrvu puhastada(liigselt torkida) ega sügada, pole võimalik täita. Puhastamata jätmise korral(viimati arstile läksin, et teinud seda 2 päeva)ütles, arst, et mu kõrad on tõesti äärmiselt inetud(seest). Siis lihtsalt koguneb seda kuivanud eritist nii palju, et hakkab kuulmist segama...tõsiselt!!

mina olen lootuse kaotanud
 
üllatus 01. november 2004, kl 12.53
Ma ei olegi oma murega üksi? Ka mina olen hädas oma ühe kõrvaga, sügeleb ja koguneb valget kesta. Eriti hulluks läheb asi peale pea pesemist. Arsti juures käimisest olen loobunud. Sealt saab abi ainult lühiajaliselt. Niipalju sain targemaks, et seen ikka ei ole, mingi allergia. Ainult ühes kõrvas? Võibolla leidub siin keegi, kellel on soovitada arsti tulemusliku ravi tõttu!
 
emma 01. november 2004, kl 12.56
sama siin-lootuse kaotanud! Juba palju aastaid jama nendega: hakkavad hullult sügelema ja siis vett jooksma, kust küll tuleb kõrvast seest nii palju vett? Kui see ära kuivab, siis selline valge kuivanud nire vahel isegi kaelani jooksnud öösel näiteks. Ega torkimata pole võimalik eladagi, tõesti kui see vesi voolama hakkab, siis ei kuule ka miskit, kõrv ju lukkus, lihtsalt peab puhastama, siis läheb ikka mitu kõrva-tikku ja peale seda on kõrv valus ja vahel ka veidi verine. Arstide juures küllaga jooksnud, aidanud pole midagi. Arvasid ka et ilmselt seen, aga analüüsid küll seent ei näidanud, no võta siis kinni mis viga on. Kunagi on olnud ka jube kõrvavalu, kõik paistetas kinni ja valutas nii, et pidi mõistuse peast viima, nüüd õnneks pole sellist asja enam olnud, kuigi alati kardan kui sügelus ja veelainetus algavad...
Tõesti loodan ka, et keegi annab head nõu...
 
suslik 01. november 2004, kl 13.05
no siiani vist pole kedagi, kes abi saanud arstidelt, kuidas mõtted seoses alternatiivmeditsiiiniga?
muud pole enam proovida?
mul mõlemad kõrvad muide sellised, olen jah selline väike allergik? seega lootusetu juhtum v? appi,appi
võibolla tõesti, et kuna allergiline , siis ei saagi lahti
tobedad seened:((
Varem piinas ka tupeseen, a nüüd olen vanem ka ,a vahel harva ikka tekib.

ABI?
 
*** 01. november 2004, kl 21.16
mul on olnud sarnane jama ning kestis see pikalt - probleemiks oli hoopis allergia shampooni vastu, tookord vahetasin oma shampooni mingi lasteshampooni vastu ja mõjus! Ning üks nipp veel - kui olin hädas järjest pikkaajaliste keskkõrvapõletikega kuid pead pesta ikka ju soov - siis omaaegne kõrvaarsti soovitus - pane õliga kergelt niisutatud vatitropp kõrva - tulemus - vesi kõrva ei pääse!
 
hmm 03. november 2004, kl 00.33
Aitab nizoral.
 
heli 03. november 2004, kl 16.02
KUI tõesti kurguauguni, proovi Sternum OÜ-st abi saada - refleksoteraapia pluss homöopaatia.
 
Jumal teab 29. august 2022, kl 20.38
Seene vastu aitab ainult venemaalt Nitrofungiin, tilkadena kõrva.
 
Nuksel 08. november 2023, kl 09.33
Mnjaa loen siin ja imestan
Kolm varjantti on miks kõrvad kihelevad ja sügelevad ja n e
Hakkame siis pihta
1.kas teil on kodus loomad,kassa,koer kui jah siis on
Sattunud kõrva parasiidid,lestalised,mis iganes loomade
Sitikad microskoopilised
Ravi sama mis loomale antakse muidu abi ei saa
Kirbute ja parasiitide vastu tilgad
Kallistage ja musitage rohkem oma lemmikloomi ja kindlasti magage
koos voodis ka.....
Kui pole koduloomi siis peab uurima provide abil mida sisaldab
se kõrva sees ole suller....
Lihtne
Mul tuttaval oli kass kelle ta osti 300 e ja kes magas tal voodis ja igalpool...
Tassis kirppe ja puuke ja parasiitide.
Ja siis rääkis sama juttu et kõrvad on hakanud kihelema
Ravi oli mingit tilgad kõrva mis tasapisi killerdadid neid loomade parasiitte
Ravi kestis pea pool aastat..
Kass aga anti ära siis kadus ka problem kõrvadega kohe.
Edu...
 
grupp halvikuid 9 osa 28. detsember 2023, kl 21.21
Meil on grupp halvikuid, kes kaivad inimeste privaatsust jalgimas, sellest ka teadmised neil foorumites oitseda. Kutsuvad esile oksendamist, rikkudes soolikaid sa ei nae neid, nad on kogu aeg su korval. Nad kasutavad kemikaale sinu teadmata. Lahed segaseks.
Solgivad kõrvasid, teevad hääli pähe, kasutavad kemikaale, muudkui tervis. Teevad kõrvakiled katki, kui neil hälbed välja löövad, saavad rahulduse. Mulle andis kemikaale tevis nii pees, et siga ka ei taha, käivad toas ning teisel korrusel ajusid niikuumas.
Võivad olla muud probleemid tulem teha MRT. Paeluss on õmber neeru, kui hälvarid neerusid rikuvad ning soolikaid kisuvad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!