Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
maovähk
 
optimist 03. mai 2005, kl 20.31
Analüüside tulemusena selline diagnoos.Varsti opile.Valus teema, aga keegi võiks kirjutada, kuidas oli enesetunne peale oppi.Kas oli mujal ka juba siirdeid? On peale oppi võimalus, et kõik läks hästi ja ma tervenen 100%.Kirjutage nii nagu oli ja on.Tõele tuleb näkku vaadata ja ka selle haiguse eest pole keegi kaitstud.
 
hely 03. mai 2005, kl 20.54
mina tean. üks lähedane inimene tegi läbi, juba paar aastat tagasi, mitte ma ise. pärast oppi muidugi keegi eriti lustilik ei ole, võta ikka aega pikutada, oleneb ka täiesti kuidas kellelegi narkoos mõjub. kui oled tõepoolest optimist siis USU et ärkad õnnelikuna ja et kõik saadi kätte mis liigne. Inimesed on ennast ka ratastoolist üles uskunud, ühe sellisega töötan koos. minu tuttavale oli arst öelnud, et 80% nendest, kel maovähk puhtalt kätte saadakse, elavad hiljem palju aastaid jumala normaalset elu, ülejäänud 20% jäävad kiduma, ja tema kuulub just sinna klassi. aga ma tean ka, miks - ta ei pea absoluutselt rezhiimi - on lihtsalt selline tööloom et unustab süüa kuni käed-jalad värisema hakkavad, vahel jälle pistab seapraadi kõhu täis ja siis on valud platsis. tuleb süüa tihti, ja vähe korraga, ongi kogu saladus. päikest Sulle!!!
 
nõuanne 03. mai 2005, kl 21.11
otsi kiiresti eestis reiki meister , leiad internetis ja lase endale kiiresti teha kõik reiki initsiatsioonid , kui nii palju raha pole siis nõua väiksema hinnaga . see on väga suur leevendus kõikidele kõrvalmõjudele ja aitab tervenemisele kaasa
 
x 03. mai 2005, kl 21.12
Pead ise optimistlik olema. Kui oled mõne kiriku liige, mine enne kirikust läbi ja lase teha eestpalve. Peale oppi pead toite hästi valima.Olen ise onkos 2 korda opil käinud (küll mitte seda tüüpi vähiga)
 
hely 03. mai 2005, kl 21.17
jaa, muide, ka mina soovitan reikit (kursustel käinud, omal nahal uskumatuid muutusi kogenud). miks mitte ka kirikut.
 
:) 03. mai 2005, kl 21.25
Minu isal opereeriti maovähk peaaegu 6 aastat tagasi . Tunneb ennast väga hästi , käib tööl ja isegi invaliidsus (või puudeaste praegu) taheti sootuks ära võtta . Kontrollis käidud ja siiani kõik puhas (sülitan nüüd üle vasaku õla) . Helyl täiesti õigus - söögiga peab küll kõik range olema - endal kergem . Ja kindlasti sisesta endale tohutut optimismi - sisemine häälestatus on väga tähtis . Edu sulle !
 
H. 03. mai 2005, kl 22.03
Käes praegu ajakiri Tervendaja mai nr. Siin kirjutab maovähist. Et peale opi hakkas kasutama takjajuurt. Võrdses koguses jpurustatud uurt, piiritust ja mett. Seista lasta 2 nädalat ja siis hakata võtma 1spl 3 korda päevas pool tundi enne sööki. Võiksid selle ajakirja osta, siin veel soovitusi. Kõike head Sulle!
 
kindlasti läheb hästi 03. mai 2005, kl 22.15
Endal oli kaks vähioppi. Teadsin minnes, ma paranen niikuinii, teist võimalust pole. Kõik läkski hästi.Sellest 6 aastat.

Isal oli maovähk 35 aastaselt, oli nii kenasti kompaktne, et saadi õigel ajal ja kõik kätte. Suri 75 aastaselt, mitte vähki vaid süda viis ära. Algul ta sai väga vähe süüa, sest üle poole maost oli ära lõigatud. Mäletan, et võttis tühja köhuga ikka piirituse-taruvaigu möksi. Magu venis varsti suuremaks ja sellest enam isegi ei räägitud. Olin siis päris väikle.
Ka Sinul läheb hästi, las võtavad ära, mis liigne, ära muretse ainult.
 
Njah 03. mai 2005, kl 23.19
Minul kahjuks vastupidine kogemus. Minu emal oli ka maovähk. Küll kahjuks kaugele arenenud, aga seda enne oppi ei diagnoositud (nüüdseks siis juba 14 aastat tagasi). Kui opile läks, siis avastati, et siirded on juba kõikjal kõhuõõnes ja sama targalt õmmeldi kokku tagasi ja saadeti koju. Oktoobris oli opp, detsembris ta enam voodist ei tõusnud ja veebruari lõpuks lõppes lugu tema jaoks.
Ei taha küll öelda, et nii peab juhtuma, aga selline oli minu ema lugu. Ja pealegi teema püstitaja tahtis teada nii halvast kui heast.
 
mina 04. mai 2005, kl 03.18
to:teemaalgataja
Räägi õige natuke kuidas sul avastati,kas enne seda olid valud maos(vähk ei tee ju tavaliselt valu),sest mul on 15a. maos valud ja olen elanud ainult tablettide peal kõik need aastad,ei tea mis viga on.Vahel mõtlen õudusega,et vähk.PS.Ma pole mõõka neeland,sest jälestan selliseid asju ja pilt ega ultra ei näitand midagi.Tahaks teada,mis tundemärkide järgi sa avastasid.Ja mis see viiab kõige kindlamini,et võib just vähk olla.
 
mina 04. mai 2005, kl 03.22
Lugesin tuulepesa foorumist,et kui kellelgi on probleem tervisega siis nad on nõus tegema tasuta reikit aga pidi ainult oma andmed,pärisnimi jne.saatma,muidugi seda teised ei näe...olen mõelnud ise ka sellepeale.
Ja pea meeles!Maailmas pole nii suurt pimedust,mis suudaks kustutada kõige väiksemagi küünla valguse.
 
op 04. mai 2005, kl 07.38
Minu töökaaslasel oli mingi emakakasvaja. Haiglas enne op´i tehtud uuringutel avastati ka et midagi on ka maos. Lõigati siis mõlemast kohast korraga. Hirmuga mõtlesime, et on siirded ja nii-kui-nii ta sellest välja ei tule. Nüüd on sellest paarkümmend aastat möödas ja mul ei ole küll enam viimased aastad infi. Kaalus võttis juurde tänu hormoonravile, sest emakas lõigati ära.
 
op 04. mai 2005, kl 07.45
Arvutasin siin , et see oli ju pea kolmkümmend aastat tagasi ja viimati kohtusime üks viis-kuus aastat tagasi. Nüüd on arstiteadus hulga edasi arenenud. Ja minagi enam nii ei arva, et vähihaige elu läbi on.
 
siu 04. mai 2005, kl 08.06
maovähiga on nii,et kui on laiaulatuslikud siirded,siis on pärast keemiaravi ja kasiis võib prognoos hea olla,kui on kaugelearenenud,siis võib ka terve mao ära lõigata,pannakse peensolest uus mägu mis pikapeale venib sama suureks ja asendab magu täielikult,seda tehakse väga palju,sööma peab esialgu vähehaaval jne,aga seisadki kenasti sale,tänapäeva prognoosid on kõik paremad võrreldes 10 aasta tagustega...nii et jõudu ja ole optimistlik...
 
tean 04. mai 2005, kl 09.11
tuttaval lõigati terve magu ära, soolest uus ja sellega elab juba aastaid.
 
karin 04. mai 2005, kl 09.21
minu isal oli maovähk,tal avastati septembris,kuna oli verejooks.lõigati ära terve magu,kuid siirded olid ka maksas,ning keemiaravis sai käia kaks korda,novembris ta suri.
 
Sõber 04. mai 2005, kl 09.46
Mina soovitan olla väga optimistlik ja kindlasti kasuta ka alternatiivmeditsiini teenust ,näiteks kui tead Tallinnas sellist ravitsejat nagu Viktor siis mine kindlasti tema juurde.Tean palju inimesi keda ta tõesti aidanud on.Ühte ka väga lähedalt(oma isa),kellel oli jämesoolevähk.Nüüdseks opist möödas pea kolm aastat ja tunneb ennast hästi.Põhiline on ,et ise usud oma paranemisse.Mõttejõud on lausa hämmastav.Kuigi ma ei tunne sind mõtlen sinu paranemisele ja soovin Sulle seda kogu hingest.Ole tugev.
 
kk 04. mai 2005, kl 11.44
maovähiga võetaksegi enamasti kindluse mõttes terve magu ära... ja kui kõik õnnestub, elatakse ka selleta norm elu, kuigi süüa tuleb tõesti tihti ja vähe korraga, aga elu on ju sellist väikest ohvrit väärt!
 
Janet 04. mai 2005, kl 12.57
Kui palju maksavad reiki kursused?
 
H. 04. mai 2005, kl 13.35
Suguvõsast üks inimene, kes polnud kunagi haiglane olnud, suri nelja kuuga maovähki. Augustis hakkas kõht valutama, okt lõigati ja dets pidasime ta matuseid.
 
reiki 1 04. mai 2005, kl 14.22
to janet

reiki kursustel on väga erinevad hinnad ja lisaks kõigele võid välismaalt kõik need asjad ,mille eest siin maksad saada täiesti tasuta .Minimaalne hind on siiski 1000 krooni ja kui soovid lisa pühitsusi siis nende hind võib ulatuda 1000 kuni 7000 kroonini sõltudes sellest kes pakub aga tingida võib ka
 
lihtne 04. mai 2005, kl 14.54
Ühel lähedalt sugulasel(naine) avastati maovähk, kahjuks liiga hilja. Lõigati lahti, õmmeldi kinni. Suri 2 kuud peale oppi. Öeldakse, et kaugelearenenud vähk ei taha õhku, muidu ehk oleks elanud mõnedki aastad veel, aga et opererriti... võimalik, et tegemist on ka lihtsalt rahva seas levinud väärarvamusega.
Teisel (mees) läks palju paremini, avastati algusjärgus, eemaldati kolmandik maost, alguses dieedid ja piirangud, pärast täiesti tavaline toitumine. Elas peale oppi 23 aastat ja suri südamehaigusse.

Mõtle positiivselt ja head paranemist Sulle, optimist!
 
janet 04. mai 2005, kl 15.47
to reiki 1

Tänan vastuse eest! Olen siiani kuulnud ainult hinnasuurusi nagu "maksab väga palju" ning "ma ei ütle". Huvitavad Linde Toompuu kursused, aga neid on vist väga harva.
 
uurisin 04. mai 2005, kl 16.04
eelmisel aastal oli hinnaks 3000.- , kolm päeva kestsid, siis I aste
 
clickaba 06. mai 2005, kl 13.44
mu sõbra isal oli maovähk. lõigati magu välja. algul oli väga kõhn ja süüa sai lusikatäie kaupa. nüüd juba 10 aastat möödas ja papi on rabavalt kõbus :)võtab vahel viinagi :)
 
Õnnetu 07. oktoober 2015, kl 22.30
Tuttav suri, 39 a. Naine, kolme kuuga, väga kurb!
 
k 12. oktoober 2015, kl 20.06
kas keegi oskab öelda, et millest maovähk tekib? Niipalju sellesse haigusesse surnud,mida need inimesed tegid, et sellesse jäid?
 
k 12. oktoober 2015, kl 20.08
Mismoodi see haigus (vähk) kulgeb? Lihtsalt on paha olla ja palavik?
 
olen lugenud 13. oktoober 2015, kl 16.09
Kõhnumine, seedehäired, iiveldus. Laias laastus on kaks erinevat maovähkide liiki: tavaline (mille algpõhjus on Helicobacter) ja difuusne, mille algpõhjus on halvad geenid. Tavaline tabab harilikult vanemaid inimesi, rohkem mehi kui naisi, ja see moodustab enamuse maovähkidest. Difuusne tekib nooremalt, kuni 50 a, ja on väga halva prognoosiga.

Tänapäeval tavalise maovähi esinemissagedus pidevalt väheneb ja see sõltub geograafilisest piirkonnast ka, aga difuusne esineb igal pool ühtlaselt. Üks uus asi on maovähk/söögitoruvähk inimestel, kellel on ravitud Helicobakterit. Muidu oleks bakter põhjustanud aastate jooksul atroofilise gastriidi ja selleläbi ehk maovähi, aga kuna raviti välja, siis liigne maohape saab võimaluse tekitada maovähi mao ülemises osas või söögitoru lõpus. Kui ei vea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!