Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
rinnad
 
maeisuuda 11. november 2005, kl 22.07
ma ei suuda enam!
mul on nii ebaproportsionaalne keha- jalad või õigemini reied on sellised jämedamad ja puusad on ka laiad, aga rinda pole ollagi- nagu ma olen peaaegu pesulaud.
ma ei saa aru kuidas need missimõõtu saledad tüdrukud rinnakad saavad olla. ma kindlasti kohe ei usu et kõigil nüüd silikoonid on, aga kui nad ongi enne ütleme suuremad olnud ja siis alla võtnud, siis kuidas neil rinnad ikka nii kenad on?

ja kas keegi teab kommenteerida seda geeli või tablette mis siin igalpool eesti ajakirjades reklaamitakse, et muudab rinnad suuremaks?
 
. 12. november 2005, kl 01.36
peale selle et pole rindu pole ka mõistust? tabletid?! nalja teed või?
 
Kristi 12. november 2005, kl 01.47
Bo kuule, suurem enamus on sellised nagu sina ja mina. Arva ära miks Eestis müüakse poes suuuremas jaos polsterdatud rinnahoidjaid. See mida sa telekas näed, see on vähemus, see on neil geenides. Aga kui enda ümber vähe vaatad, siis kõik on sellised nagu meie. Televisioon on see mis tekitab tunde ,et sinul on midagi viga. Ei aita siin tabletid ega harjutused...tuleb leppida sellega, mida emake loodus on meile andnud. Aga kui mul oleks raha, eks siis laseksin ka silikooni sisestada, kuid kuna võimalus puudub, siis teen ohtralt tenni ja hoian ennast vormis, ei lase tselluliidil tekkida ja endal lodevaks muutuda ja usu mind, ma meeldin väga paljudele.


Päikest Sulle
 
ahh 12. november 2005, kl 09.20
Aga selline kehakuju pidavad parem olema, kui vastupidine variant. Sünnitamise ja lastesaamisega probleeme ei tule, puusad normis, aga see ülemine osa paisub siis kui vaja ehk siis imetamise ajal. Vaata loomariigis, on kõik emased lamedad, ainult tiinuse ajal näärmed paisuvad.
viska ära kõik naisteajakirjad, ära vaata klantspilte jne. ja su elu saab olema palju õnnelukum ja rahulolev.
reklaamid ongi selleks, et sulle absurdseid tahtmisi ja vajadusi tekitada. Ilukirurgia ja ilutööstus üldse kasutab sind lollikest ära, tekitab sulle pidevalt vajadusi ja rahulolematust, sa muudkui ostad ja tarbid, aga kunagi rahul pole. Miks sa annad järele ja langed nende manipulatsiooni objektiks, ma tahan ka silikooni, ma taham kaa seda kreemi.... no ärka üles. puhas lollus.
 
m 12. november 2005, kl 11.09
Loomulikult ei aita miski, eelmised jutud kõik 100% õiged, kõik on geenides, muu kõik silmapete või silikoonid. Juhtusin kord ühele basseinipeole, kuhu saabusid emmed koos lastega jõukamast ja ilusamast inimkihist. Välimus, riietus ja rinnad kõigil super, kuid riietusruumis tabas mind lausa šokk kui rinnahoidjad ära võeti, ainult vähestel oligi midagi rinnasarnast- Nii et ära põe, kui oma mees rahul, siis endale ja teistele teegi nii nagu need kenad naised.
Ühte asja siiski soovitan, hakka igal õhtul tegema rindade massaaži, va mensu ajal, alusta kaenla alt, sõrmed allapoole, siis rindade alla ja rindade keskelt üles. Said suunast aru, sellised ringid? Mina olen nii teinud üle aasta, lisaks määrin ühte looduskremi(NB!ei ole mõeldud rindade suurendamiseks)ja oh õudust, mu korv on suurenenud B-st C-D-ni, kuigi kehakaal sama, mis enne. Enne lapsi oli mul A korv ja keha nagu sinul. Seda õpetas üks nõid, lisaks tee veel nibumassaaži ja mees pidavat ilusti kodus istuma.
 
to m 12. november 2005, kl 12.16
ei no head segast paned küll : A korcist läks C korviks.Keegi usub kaa või ? Ja pealegi usun et su rinnad lihtsalt venisid välja, muud midagi, mitte ei läinud ilusaks suureks
 
hähh 12. november 2005, kl 17.29
No aga ta sai ju lapsed, siis pole mingi ime, et A-st C-ni. Seega polnud see mitte kreemi "teene". Hormonaalne värk ju muutub peale sünnitust.
 
m 12. november 2005, kl 21.35
üle eelmisele!Loe kirja kaks korda, veel parem kolm korda, siis jõuab ehk kohale, kuidas nad A-st D-ni jõudsid. Ps rinnad ei ole väljaveninud.Ütlen lollile veelkord, peale lapsi läksid A-st B-ni kaalutõusu jms. arvel , edsi juba massaaži ja (võibolla kreemi ) toimel(kaal on sama). Ja lollidele veelkord, see ei ole rindu suurendav kreem.
 
m 12. november 2005, kl 21.40
Unustasin lisada , viimane sünnitus oli 10 aastat tagasi ja mitte rasedus ega ka rinnaga toitmine ei tee rindadest "tühje kotte nabani", vaid naised käivad rinnad ripakil. Toetav rinnahoidja peab seljas olema kogu raseduse aja, ka öösiti ja peale sünnitust ka, nii säilib ilus rinnakuju ka 40-selt. Seda õpetas üks vana-vana arst.
 
hehh 12. november 2005, kl 21.51
tühjagi see massaaž mõjus, ikka sünnitused ja vanus tegid oma töö.
 
to ehh 12. november 2005, kl 22.24
Vanus teatavasti ei kogune ühe aastaga. Üldiselt mu jutt oli mõeldud teemaalgatajale, teised võivad rahumeeli jääda oma seisukohtade juurde , ärge ainult mu õpetuse järgi talitage!
 
a 14. november 2005, kl 12.48
Aga räägi siis mis kreem see on???
 
m 14. november 2005, kl 12.59
a-le!
kui soovid proovida,jäta oma e-mail. Aga veelkord ütlen, et ei tea, kui suur osa on selles kreemil (kreem on looduslik ja ma ei soovi siin reklaami teha nagu need....) ja kui palju lihtsalt kreemitamise käigus tehtaval massaažil.
 
hmmm 14. november 2005, kl 15.54
minul läksid rasestumisvastaste pillidega rinnad veidi suuremaks..aga nuh kehakaal üldse tõusis...tahan oma vanu rindu tagasi...suured rinnad pole sugugi nii head nagu väikeserinnalised arvavad...
 
pinchisande3 19. juuni 2019, kl 14.52
Rindade suurendamine ilma operatsioonita - http://tonzes.com/breastee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!