Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
valgusravi psoriaasi vastu
 
karina 04. jaanuar 2006, kl 16.44
Tere, kes on kasutanud valgusravi psoriaasi vastu? Kui kaua ravi kestab, millal esimesed tulemused näha ja kas peab korduvalt "päevitama". Kas olete koju muretsenud aparaadi või käinud kusagil ravi saamas. Olen juba sellest haigusest nii tüdinenud ja stressis, et loodan igale asjale, mis aitaks :-(
Tänud vastajatele.
 
hku 04. jaanuar 2006, kl 17.08
Minu mehele aitavad salvid-Daivobet ja teised VÄGA HÄSTI!
 
M 04. jaanuar 2006, kl 17.21
Kas see Daivobet on retseptiga?
 
L 04. jaanuar 2006, kl 17.23
 
- 04. jaanuar 2006, kl 17.28
Derm. venerol. polikliinik Hiiu 39 registratuuris tel.6706829
esmasp,kolmap,reede 8.00-17.00 UVB valgusravi 10 korda.
Vist oli 30 või 50 krooni üks kord. See on haigekassas kindlustatule saatekirjaga.
 
My 04. jaanuar 2006, kl 17.31
Mulle algul mõjus, käisin kuskil pool aastat. Mingi paari kuuga olin enam-vähem puhas. Hiljem enam ei mõjunud ja suvel oli stress ja täielik õudukas. Hakka või mosleminaiseks (riietuse mõttes).
Siit lugesin ühe salvi kohta, mingi vene oma K tähega hakkas. Kindlasti on teadjaid ka, kes seda mäletab. Õnneks tööl ei käinud ja sõna otseses mõttes müürisin end koju sisse ja hakkasin määrima, tõeliselt jube rohi, haises ja määris mis kole, algul tundus, et nahk läheb nii koledaks. Hakkas mõjuma kuskil peale teist nädalat, määrisin igal õhtul. Mingi 12 tundi pidi peal olema, siis võib näiteks ära pesta. Läks kaks purki (ma olin ikka üleni täis), rahas kuskil peaaegu 600 krooni. Kuu ajaga olin puhas ja nüüd juba kolm kuud kuskil, ma vist pole nii kaua puhas olnudki.
Eks ta on muidugi erinev, mul pidi olema tilgakujuline, tavaliselt üleni, nägu kaasaarvatud. Ja nii juba mitukümmend aastat!
Ei soovita psoriaasikeskust! Muidu valgusravi pidi hästi mõjuma enamusele. Vanasti oli ka Telliskivi Perearstikeskuses.
Hormoonkreeme kasutades hakkas ruttu tagasi ründama, kui lõpetasin kuuri.
 
- 04. jaanuar 2006, kl 17.38
Mul on ainult peanaha psoriaas,kasutan Dermovate salvi viimased 8 aastat. Selgus,et see on kõige kangem,oleks pidanud alustama nõrgematest.
 
mann 04. jaanuar 2006, kl 18.08
Minu mees kasutab ka seda vene möksi Kartalin. Algul läheb nagu tõesti hullemaks paariks päevaks ja siis paraneb hästi.Varem kasutas hormoonkreeme ja nägu hakkas punetama nendest, kuigi lööbe võtsid ära. Kartalin tegi näonaha normaalseks. Seda saab Ülikooli apteekidest ja mõnest kohast veel.
 
. 04. jaanuar 2006, kl 19.19
Telliskivi perearstikeskuses on valgusravi aparaat tõesti olemas, aga nats vanavõitu muidugi... Hiiul pole veel käinud, ehk seal on uuemad.
Psoriaasikeskus on täielik õudukas, tilluke ubrik, kolm masinat ühes väikses toas koos, omavahel kardinatega eraldatud ja paks, end arstiks nimetav mees, käib vahepeal piilumas ja küsimas, kas kõik on hästi...:S
 
ka haige 05. jaanuar 2006, kl 01.48
. -ga nõus! Ja see paks, ennast arstiks nimetav mees Psoriaasikeskuses on ka mõnikord täiesti vintis! Siis ei saa ta üldse aru mitu külge inimesel on! Peale kolmandat külge käis küsimas:kõik? ma: üks külg on veel. Tema(vääääääääga üllatunult):VEEEL!?
Soovitan ayurveda ravikuure. Ravitakse seespidiselt, mis ongi ju õige! Kõik algab paraku seest...
 
- 05. jaanuar 2006, kl 09.19
Kord üks juuksur keeldus mind teenindamast kartuses nakatuda. Kas seda tuleb tihti ette ?
 
My 05. jaanuar 2006, kl 09.56
Minul olnud mitu juuksurit ja keegi pole keeldunud, aga ega ma väga koleda nahaga ei lähe ka. Pigem on juuksurid olnud need, kes ütlevad, et nad on sellest haigusest teadlikud ja ikka peaks juuksuris käima. Käin võib-olla paari aasta jooksul korra juuksuris, kui hetkeks parem on.
Minu teada nad ei tohiks keeldda, kunagi arst ütles ka, et basseinis ja juuksuris võib käia. Võib arstilt paberi võtta.
 
- 05. jaanuar 2006, kl 11.04
Tänan vastamast. Praegu mul on hea juuksur. See üks keeldumine oli siis pigem erand vist.
 
torimigaiku 15. juuni 2019, kl 14.39
Dermatiit, ekseem ja psoriaasi raviks kreem - http://tonzes.com/psoriee.htm Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!