Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tartus
 
psühholoog Ülle Luts 08. märts 2006, kl 19.16
Kas on kellegil kogemusi?
 
endine töötu 08. märts 2006, kl 23.56
kohtusin temaga, Ülle Lutsuga, paar korda mõne aastste vahedega mitmeid aastaid tagasi, enam ei soovi, minule ta lihtsalt ei sobinud.

Küll aga oli mulle väga suureks abiks Mari Saari Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskusest, kellega kohtusin mitmeid-mitmeid kordi ja kes mul pikaajalisest töötu seisusest aitas lõpuks välja tulla. AITÄH, MARI!
Töötutele teadmiseks. Mari Saari viib Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskusest läbi rühmakursusi töötutele. Võimalik saada temalt ka era konsultatsioone. Kõik see on Tartu linna töötutele tasuta (see oli mõni aasta tagasi, soovitaks neid asjaolusid täpsustada nõustamiskeskuses)

http://tnk.tartu.ee/
 
ka üks 09. märts 2006, kl 13.20
Vaat minule ta ka ei sobinud, no ei saanud kohe mingit klappi.
did_229124 03. juuni 2021, kl 07.50
Ülle Luts.. KOHUTAV! Kui enne traumat ei olnud, siis pärast ühte tundi "psühholoogi vastuvõttu" trauma saab. Absoluutselt ei kuulanud ega pannud tähele, milles on mure. Tõlgendas kõike nii, nagu heaks arvas. Mõnitava suhtumisega! Mitu korda naeris patsiendi hirmude ja mõtete üle (PSÜHHOLOOG, NAERAB INIMESE ÜLE?). Absoluutselt mitte mingit abi ja tegi olukorra kõvasti hullemaks. Alandav, represseeriv ja häbistav kogemus. Tänu temale on väga suur plekk psühholoogidele kui ametikandjatele küljes, sest kui selline inimene esindab ühte selles ametis töötavat inimest, teeb see tervele erialale häbi. Nüüd on vaimne tervis veel rohkem kannatada saanud ja peab jääma üksinda veel hullemas seisus, sest enam küll nn "professionaalidelt" abi küsida ei julge - lüüakse veel risti. Lihtsalt kõige õudsam kogemus üldse. Kindlasti EI SOOVITA!!!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati did_229124 03.06.2021 07.53.
 
Mihhail 02. september 2021, kl 08.01
Naeruväärne spetsialist see Luts on. Mina sain kõvasti politsei käest kannatada, kui nad peksid mind lapsena Tartu arestimajas üheksskesi 2002.a. märts kuu. Kuusesin verega. Ma nüüd kardan iga sinist autot. Ma kaua sellest ei rääginud, aga siis kui võtsin ennast kokku ja läksin abi otsima, see kuradi luts minu isiku kirjeldamises ütles et mul on liigne tähelepanu tahe...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!