Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
veresooned kumavad säärtel
 
emma 14. juuni 2006, kl 00.52
Tere!

probleem selles, et jalasäärtel kumavad veresooned läbi naha üsna tugevalt, nii et suvel lühikeste asjadega väga käia ei saa..

Kas keegi oskab soovitada mingit ravi või peitvaid (kosmeetilisi) vahendeid, mis olukorda parandaksid?
 
hm 14. juuni 2006, kl 02.53
kasutan liotoni aga ega tast tolku pole,sama probleem.
 
thalia 14. juuni 2006, kl 05.07
Sama mure,aga üritan jalad pruuniks päevitada ja siis ei saa midagi aru.Liotonist eriti abi pole vähemalt minul mitte,töö tõttu seisan ka palju.
 
s 14. juuni 2006, kl 07.59
Minul tekkis see probleem beebipillide tagajärjel, need ei ole veresoonte laiendid, ei teagi õiget nimetust. Kui tekkisid, siis oli ikka väga hull ja jalad ka paistes, vasoloog ütles, et kui tahan edasi elada, tuleb pillid ära jätta. 13!!! aastat möödas aga ära ei olegi kadunud, käi või suvi läbi sukkpükstega.
 
Vita Vita 26. juuli 2016, kl 11.51
Tere,

Vitaclinikas võtavad vastu 3 vasoloogi.On võimalik ka tellida sukki.Konsultatsioon koos ultraheliuuringuga maksab 65 eurot.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!