Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
VASOLOOG VASAR
 
plika 20. juuli 2006, kl 22.15
kas on kellelgi temaga kokkupuuteid? tahaks ka veenilõikusele minna,aga ei tea kuidas ta teeb. kas jäävad koledad armid peale tema oppi?
 
veen 21. juuli 2006, kl 08.45
ohhh issand.tema jahh teeb hästi suured ja koledad armid.meelega.mine ikka kellegi teise juurde.teised lõikavad niimoodi et ÜLDSE ei jää mitte ühtegi armi.
 
ennelõuna 21. juuli 2006, kl 09.23
missuguseks arm läheb, sõltub sellest, kuidas sul haavad paranevad. kas sidekude vohab (liigliha) või jäävad armid tavaliselt siledad ja väikesesd. millised augud su jalga lõigatakse, on tavaliselt metoodika aga ka anatoomia küsimus.
vasar on ju kogenud arst, nii et iseäralik veresoone paigutus teda nüüd küll su kintsusid lõhkuma ei pane.
 
ann 21. juuli 2006, kl 17.03
Vasar on möödaminnes ka plastikakirurg - õmblused on perfektsed, ära pabista!
 
Vita Vita 26. juuli 2016, kl 10.33
Tere,

Meil Vitaclinikas võtavad vastu 3 vasoloogi.Meie seadmed võimaldavad meil käsitleda ükskõik millise staadiumi veenilaiendeid alates kompressioonravist,IPL laserravi,laserflebektomia,raadioflebokoagulatsioonini välja.Esimesel konsultatsioonil uurib vasoloog veene ultaheli abil ja alles siis otsustab milline ravi on parim konkreetsele olukorrale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!