Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
JALAVEENID...;(
 
naine 35 02. august 2006, kl 17.12
Palun aidake mind!! ;(
Mul on jalgadel mitmes kohas veresooned väga välja löönud,ei taha seelikut enam selga pannagi...;(
Olen kuulnud kreemidest ja ka oppist,mida tehakse... ,kas äkki kellelgi on omad kogemused ja oskavad soovitada või siis lihtaslt head nõu anda...??? Kuidas ma oma ilusad jalad jälle tagasi saaksin..?
OOTAN VÄGA VASTUSEID!
 
- 02. august 2006, kl 17.59
oled sa ikka kindel, et tegu on veresoontelaienditega? Mõnikord paistavad läbi naha veresooned, mis on täiesti normaalne!
On ikka sõlmilised jne, näiteks sellised (ok, seal on väga koledad)
http://images.google.com/images?q=varicose+veins&ndsp=20&svnum=10&hl=et&lr=&start=0&sa=N
Kui tõesti mure, siis üks võimalus on veel süsted ehk skleroteraapia- otsi kasvõi sealtsamast googlist.
 
doc 02. august 2006, kl 19.40
Kindlasti kanna tugisukka- poes müüakse, näevad välja nagu tavalised sukkpyksid. Kasuks tulevad ka kreemid- Lioton jms. Esialgu aitavad need kulgu aeglustada, hiljem on ikkagi opp abiks. Skleroteraapia sobib vaid siis kui veenikomud on yksikud. Võimalik et tuleb mitu korda teha, lõpuks ikka opp. See oleneb muidugi inimesest, ei taha hirmutada:) Lahti saab neist ikka, kui muidu mitte siis opiga.
 
AT 02. august 2006, kl 20.28
Kui op ei ole tervislikel põhjustel näidustatu, siis tuleb ise see kinni maksta. Samas ei soovita niikaua oodat,et oleks näidustatud. Et saada haigekassa rahade eest, tuleb perearstilt üldkirurgile saatekiri muretseda. Kui on huvi kiirema abi saamiseks, siis pöörduda ilukirurgide poole.
 
mm 02. august 2006, kl 21.18
Palju peab liikuma, ei tohi kaua kohapeal istuda ega seista, sest seda enam jääb veri jalaveenidesse pidama ja veenitursed suurenevad. Apteegis käsimüügil olevad kreemid- salvid leevendavad veenilaiendite vaevusi. Tegema peab pidevalt säärelihaste harjutusi, et lihased töötaksid ja vere veenides liikuma paneksid.
 
mm-le 02. august 2006, kl 22.17
millised need harjutused oleksid päev otsa jalgadel liikuval inimesel? Oleks väga huvitatud! (ühe koha peal, edasi tagasi).
 
DDT 02. august 2006, kl 22.59
Veenilaiendid peamiselt nende elukutsete esindajail, kes just palju edasi-tagasi tatsavad, näit. õpetajad, kirurgid, juuksurid... Tasuks õhtul peale tööd jalad lauale visata nagu ameerika filmides tähtsad maffioosod istuvad, st puusast kõrgemale.
 
mari 03. august 2006, kl 00.35
Geneetiline eelsoodumus on ka oluline. Kui sugulaste hulgas on olnud, siis tuleb istuva tööviisiga ka ja kui juba hakkavad tulema, siis ei tõmba neid miski tagasi peale opi. Tugisukaga näevad jalad viisakamad välja küll, aga juba tekkinud laiendeid ei paranda. Kui opiga hästi läheb, st ei jää arme, siis saad ilusad jalad tagasi küll. peale oppi soovitan kasutada tugisukki ja määrdeid, siis on suutem tõenäosus, et ei arene uuesti. Põhjus on ju selles, et veresoonte seinad on nõrgad ja seepärast kipuvad need uuesti välja venima.
 
mm 03. august 2006, kl 08.20
Veresoonte väljavenimise põhjused= pärilik veresoonte nõrkus+ kohapeal seismine ja istumine. Õpetajad, juuksurid kirurgid teevad põhiliselt oma tööd kohapeal seistes mitte tatsates! Milline juuksur tatasab? juuksur seisab pidevalt kohapeal et kena soengut lõigata. On siis sellest raske aru saada et lihaste töö soodustab aitab jalaveenidesse seisma jääva vere liikumist. Ja suur kehakaal on samuti venilaiendite tekke soodustavaks faktoriks, sest kogu keha raskusjõud langeb ju lajgadele.
 
zewa 03. august 2006, kl 16.09
mul on ühel jalal operatsioon tehtud. Ilu mõttes on nüüd olukord küll oluliselt parem (piskesed armikesed on jäänud), aga valud-tursed- krambid- raskustunne on ja jääb.
Peale oppi arstilt küsisin, et kas ma kuidagi saan ennetada, et enam ei tuleks - vastus oli sama, mis Mari ja mm juba mainisid. Kui sidekude on nõrk siis polegi midagi teha, Sukad, liikumine ja määrded leevendavad aga ei välista veenilaiendite teket.

Nüüd lugesin veel kuskilt, et sidekoenõrkus on ka tselluliidi ja kortsude algpõhjus...:((((
 
:S 03. august 2006, kl 16.12
ja sidekoenõrkusest tulevad ka rasedusarmid, muide. Niiet kogu komplekt! veab ju mõnedel...
 
:S 03. august 2006, kl 16.12
ja sidekoenõrkusest tulevad ka rasedusarmid, muide. Niiet kogu komplekt! veab ju mõnedel...
 
Vita Vita 10. mai 2017, kl 16.22
12.05 ja 13.05
Fleboloog Prof. Vilcevicius kutsub konsultatsioonile, konsultatsiooni hind + ultraheli uuring 65 EUR
Broneeri aeg telefoni teel
☎ (+372) 669-08-06

https://www.facebook.com/vitaclinika/videos...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!