Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Vereringehäired - millise arsti juurde?
 
suur varvas 04. september 2006, kl 15.23
Olge head ja öelge, millise arsti juures käiakse vereringehäiretega (probleem nimelt selles, et verevarustus jalgades kehv, labajalad surevad tihti ära ja külmetavad isegi sooja ilmaga jne.)? Kuna mul perearst puudub, siis käin otse eriarstide juures...Ühtlasi võite korraga siis soovitada head arsti Tallinnas, kelle juurde sellise hädaga minna :)
 
zzz 04. september 2006, kl 15.56
Ilmselt perearsti juurde, kuna eriarsti juurde vist ilma suunamiseta niikuinii ei saa ja eks perearst teab kuhu sind suunata selle hädaga.
 
*** 04. september 2006, kl 16.07
mina sattusin kord silmaarsti juurest närviarstile ja tema kirjutas mulle veresooni laiendavaid ja vereringet parandavaid tablette
 
anni 04. september 2006, kl 19.12
Mina söön vereringe parandamiseks Ginko-Bilobat. Apteegis vabalt saada. Minu jalad tegi see paari päeva pärast soojaks. Proovi ka.
 
yks 04. september 2006, kl 21.06
Selle probleemiga tegeleb vasoloog.
 
fff 04. september 2006, kl 23.26
Kui oled ise enda "perearst", siis läheb kalliks aga teed ilmselt ka põhjalikult: vasoloog, neuroloog, ortopeed. Või kui kuskil on tasuline perearsti(sisearsti) vastuvõtt, hoiab ehk raha ja aega kokku, saab kiiremini õigele otsale.
 
Vita Vita 26. juuli 2016, kl 10.36
Tere,

Meil Vitaclinikas töötavad 3 spetsialisti.Meie seadmed võimaldavad meil käsitleda ükskõik millise staadiumi veenilaiendeid alates kompressioonravist,IPL laserravi,laserflebektoomia,raadioflebokoagulatsioonini välja.Esimesel konsultatsioonil uurib vasoloog veene ultaheli abil ja alles siis otsustab milline ravi on parim konkreetsele olukorrale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!