Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Rektoskoopia
 
Alma 28. september 2006, kl 22.34
Nii. Ees on rektoskoopia protseduur. Kas keegi võiks valgustada, kui jäme on see ora, mis tagumikku topitakse? Kui ebameeldiv/valus see on?
 
siina 29. september 2006, kl 13.46
kõigepealt on nii, et arst vaatab sinu tagumikku siis kui sa seal laua peal tagumik kenasti uppis oled ja siis küsib õe käest selle numbriga "riista" m´is ta arvab sinu pepuauk olevat. Valu ei ole, aga tunne natuke ebameeldivam kui meesterahvast sinna sisse lastes... karta ei ole vaja, minu jaoks oli kõige hirmsam see, et tagumik üleval on väga raske kitsukese laua peal (olen ise hästi suur) tasakaalu hoida. AGa protseduur kestab vaid mõne minuti
 
ka hädaline 29. september 2006, kl 13.59
to siina: kas saab vajadusel ka tuimestuse teha, sest kardan hirmsat moodi ja kas enne tuli ka mingi klistiir teha.
 
Mimmi 29. september 2006, kl 14.52
Ei tehta mingit tuimestust enne protseduuri,sest uuring ise väga lühike.Ja kartuse vastu ei aita tuimestus,vaid positiivne mõtlemine!
 
Madli123 28. detsember 2015, kl 16.38
Protseduuriks on vaja ettevalmistada ja teha klistiiri.
Ise protseduur ei ole valulik,ebameeldiv,kuid õnneks kestab see protseduur lühikest aega,käisin Vitaclinikas,olen väga rahul,soovitan http://vita.ee/teenus/proktoloogia/rektoskoopia...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!