Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
bakteriaalne vaginoos
 
meeleheitel tüdruk 05. jaanuar 2007, kl 16.17
kuulge inimesed öelge mida teha. mul ei lähe see ära kh, olen ravinud aga see ei allu ravile. homme väga tähtis päev mul, kuidas sellest lõhnast vabaneda? väga halb lõhn on. selline nn kalalõhn. ikka täiega jama olukord on, ret selle haiguse käes kannatan. arst kirjutas mingi ZINNAT ravimi välja aga see ei mõju. raiskasin tolle peale peaaegu 200 kr. mida saaks apteegist ilma retseptita peale femigeli? kas mingeid neid metzenisoli või mid nood olidki noid tablette ei saa v? nood pidavat head rohud olema. a on v?
 
raivo 05. jaanuar 2007, kl 17.11
Ühe päevaga ei tee midagi ära.Metronidazol tabletid ei ole vabamüügis.Tegelikult selle haiguse jaoks ei olegi vabamüügis midagi.Mis tähtis asi siis homme on? Vahekorras küll ei soovitaks kellegagi olla, annad veel haiguse edasi.
 
vaginoosne 06. jaanuar 2007, kl 00.54
jah, lepi sellega, et ei lähe ära jah, mul sama jama, ravi kuidas jaksad - ei miskit, arst ei oska ka midagi öelda

tähtis kohtumine seal ei aita muu kui minitampoon tuppe ja siiis lõhnaprobleemi pole, samas aga jälle see ärritab ja tekitab seent, mida mul niigi kogu aeg vaatamata ravidele on..

nokk kinni - saba lahti
 
mees x 06. jaanuar 2007, kl 02.12
soolavannis leota riista iga päev - küll pikapeale taandub
 
eelmisele 06. jaanuar 2007, kl 10.52
Ma saan aru, et tegemist siin ikka naisterahvaga ja ei kujuta kuidagi ette , kuidas üks naine oma riista soolavannis leotab.
 
sain lahti... 06. jaanuar 2007, kl 12.13
....poole päevaga...ainult, et võtsin kapist sinna ammu valmis ostetud tableti...nimi on Fluconazol. Oli sama lugu,et õhtul oli üritus ja lihtsalt hirmus, kui mingi hais kuskil levib!
 
viimasele 06. jaanuar 2007, kl 12.18
Fluconazol, idikas on seenerohi (diflucan,mycosyst jne)
Sellega saad seenest küll lahti, aga usu mind,haisu see ära ei võta.
 
naine 06. jaanuar 2007, kl 12.28
see on jah mingi lõputu nõiaring-oled hakanud tampoone kasutama-rikud ära loomuliku mikrofloora ja tekib haigus ,tekib hais vajad ravimit -arst tahab raha,ja ravimifirma saab raha.Inimestelt osatakse ikka väga hästi raha välja tirida.
 
n 06. jaanuar 2007, kl 16.09
Mul oli ka bakteriaalne vaginoos, sain sellest täielikult lahti, kui hakkasin seda metrodizanoli võtma. Kuid see on kange ravim, lõpks hakkas isegi pea ringi käima, aga tegin ravi ikka lõpuni. Aitas selle vaginoosi puhul küll.
 
oi jah...sain lahti... 06. jaanuar 2007, kl 17.51
küll ikka on inimesi siin....Kas olen siis tõesti idikas, kui annan inimesele nõu, mis aitaks, ja kohe eile järgi proovitud, sest sain abi?! Miks kuramuse pärast arvab keegi väga enesekindel inimene et seenerohi ei aita...Aitas! Mõne tunniga oli korras...loomulikult oli seen....ja....Oh, vastik foorum , ausalt... Kurvaks teeb...Enam ei soovita kellelgi midagi... Head uut aastat, kibestunud inimesed!
 
autor 06. jaanuar 2007, kl 21.05
Äitäh kõigile!
 
g.8 06. jaanuar 2007, kl 23.06
mul sama jama ja siiani pole lahti saanud:(määras mingid küünlad aga need tekitasid jubesid kõhuvalusid.peaks vist arsti vahetama?
 
Miss 08. jaanuar 2007, kl 10.47
Tere.
Olen ka suvest saadik hädas selle haigusega. Sain Metronidazoli ravi, võttis ilusti ära, aga kuu aja pärast jälle tagasi. Mul see kuidagi kuupuhastusega seotud.
Viimati arst ütles, et tema ei tahaks nii tihti seda Metron. kirjutada. Liiga kange rohi. Soovitas siis ikka seda Femigeli. Aga vot ei saa aru, kas aitab või mitte. Otseselt ise kogu aeg ei tunnegi seda haisu, aga just vahekorras olles lööb välja.
Suur jama...
Hetkel uus suhe ja vahekorda olen üritanud vältida... Hirm haisu ees on ikka nii suur. Jube piinlik oleks...
 
tt 12. jaanuar 2007, kl 09.29
mis tabletid ja küünlad!! mine küsi vanavanaema käest, kuidas lahti saab ja koheselt!! see käib nii, et võtad 3 teelusikatäit soodat ja lahustad tassitäies soojas vees äraq ja siis loputad end seestpoolt selle veega. ja ongi kõik. kui nii teed ülepäeva kuu aja jooksul siis oledki murest vaba.
ise järgi katsetand.
 
elly 27. jaanuar 2022, kl 10.42
jube vana teema, aga tekib küsimus, kui siin soovitatakse soodaga loputada, siis mismoodi on sellest kasu võimalik, sest sooda muudab ju keskkonna aluseliseks, mis on vastupidine sellele, et soovitatakse hoopis keskkond happelisemaks muuta, kui esineb see vaginoos, et bakterid ei saaks vohada. Isegi müüakse Vagisan happeliseks muutvaid ennetavaid kapsleid, et ei tekiks baktereid, Tundub kuidagi ebaloogiline.

Vagisan piimhappe vaginaalsuposiite kasutatakse tupe loomuliku pH-väärtuse hoidmiseks ja taastamiseks.

Piimhappe abil tupekeskkonna happelisemaks muutmine soodustab tupele omaste bakterite (piimhapet tekitavad laktobatsillid = piimhappebakterid) kasvu ega ole soodne keskkond põletikutekitajate paljunemisele
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!