Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tahaks kaalust alla võtta..
 
kontoripreili 10. aprill 2007, kl 14.29
Eks seepärast ma nii valulikult oma kontorilõunasööki (ja söögikordade arvu) suhtungi ;) Et kuidas päeval mõistlikult, piisavalt ja tervislikult süüa. Ja et enesetunne oleks hea.
 
K ehk Kadi 11. aprill 2007, kl 09.21
siin on järjest kolma autorit nimega K.


Mina olen Kadi ja minu kommentaar oli :
Autor: K
Aeg: 04-10-07 13:39

Mine Kaalujälgijatesse. Toimib. Ma poel elu sees nii palju söönud, kui Kaaljujälgijates käies. Minnes olin 68.3 ( riitega ja õhtuti kaalumine). Saavutuasin 2 kuuga soovkaalu ( 60 kg kodukaalu järgi)ja hetkel st 6 kuud hiljem on tulnud juurde vaid 1 kilo.
 
Ülle 15. oktoober 2019, kl 11.03
Pole saladus, et kaalukaotamine on raske ülesanne ja seetõttu maadlevad sellega igapäevaselt miljonid inimesed. Me tahame aidata kaalu kaotada kergemalt. Sellepärast loodi Slim Roast Optimum kohv! See aitab võtta kontrolli alla söögiisu ja kaotada kehakaalu! Toode on kokku pandud naturaalsetest koostisosadest, mis aitavad söögiisu vähendada, tõstavad energia taset ja parandavad enesetunnet! Toode sisaldab patenteeritud lämmastikoksiidi VAS06TM, mis parandab vereringet! Edasimüüjaga võtke ühendust ja tulemus ei lase kaua ootata. WWW.KINDELSIHT.EE
Agne Tamm 24. oktoober 2019, kl 00.10
Vat nüüd tõusen püsti ja nüüd lähen tööle, päevast- päeva Edna jälgimine, sammulugeja?
yasne 11. mai 2020, kl 19.53
Acai Berry - https://www.iherb.com/pr/Natrol-Acai-Berry-Diet-... Kokku kaotasin ma 14 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!