Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
metformin
 
küsin 22. oktoober 2007, kl 12.36
Olen ülekaalus, päevad käivad 45- 50 päeva tagant ja arst diag insuliiniresistentsus. Kellele on seda ravimit määratud, millised on Teie tulemused? Kas päevad hakkasid norm käima ja kas kaal ka langes?

Tänud vastuste eest juba ette :)
 
imelik 22. oktoober 2007, kl 18.15
mul on 2 tüüpi diabeet ja võtan ravimit juba pikemat aega, päevadega pole sel ju miskit pistmist minu teada, kaal pole langenud, vaatamatta dieedi pidamisele isegi mitte
 
pcos (ei ole diabeetik) 22. oktoober 2007, kl 20.03
Insuliiniresistentsusel on tsüklihäiretega vägagi palju pistmist, kahjuks. Minul läks tsükkel metformiiniga ilusti paika, aga kaalu langetamiseks peab ikka ise vaeva nägema, valima toitu ja palju liikuma. Olen tõesti alla võtnud, aga metformiinist see küll ei tulene - varasema kogemuse põhjal saan kindlalt väita, et ilma metformiinita läheb kaal täpselt samamoodi alla, kui tervislikke eluviise harrastada. Aga rasedaks ei ole ma vaatamata metformiinile jäänud. :(
 
chik 23. oktoober 2007, kl 09.28
olen metformiini võtnud mitu kuud (pcos vastu, diabeetik samuti pole), tsükkel on ilusti paika läinud, kuid ovulatsiooni veel ei ole tekkinud. söön edasi ja ootan. kaaluga on nii, et ma olen pigem juurde võtnud, kuid mu kaal enne oli ka suht väike 59kg - 175cm. nüüd olen umbes 62-63kg.
 
to pcos 24. oktoober 2007, kl 00.36
millise skeemi järgi võtad, kas 500mg või 850 mg 3x päevas? lugesin ühte med.artiklit, kus leiti, et väiksema KMI-ga naistel (oli vist alla 37, umbes 80-100kg siis) mõjub suurema annusega ravim kaalulangusele ligi kolm korda enam, võrreldes suurema ülekaaluga naistega. seega plaan järgmine kord arstilt kangemat rohtu küsida endale.
enda kogemusest - esimest korda võtma hakates läks kümmekond kilo ilusti alla. siis jäi vahe vahele ja kaal tuli tagasi. kui jälle võtma hakkasin, kaal enam alla ei läinud. siis hakkasin regulaarselt trenni tegema ja see aitas. hetkel trenn ebaregulaarne ja jälle tahab kaal ülespoole ronida. toitumist jälgin nagunii pidevalt.
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 13.01
Metformin ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/glucophage Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!