Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Armigeel Contractubex
 
kes on kasutanud 05. veebruar 2008, kl 01.41
Mul on mõned paari aasta vanused operatsiooniarmid ja reklaam lubab küll, et kui päris ära ei kaota Contractubex neid arme, siis paremaks teeb küll. Aga väike tuub maksab 190.- ja seda tuleks päris tükk aega kasutada, sellepärast küsin,kellel on kogemusi, kas aitab?
 
nettle 05. veebruar 2008, kl 07.58
Veidi paremaks läks, aga oli värske arm.Geel tegi pehmemaks ja kahvatumaks. Ise olin veidi ludri ja väga regulaarselt ei määrinud. Sellest tuubist jätkub kaunis kaua, oleneb kui suurt pinda määrid. Võrreldes teiste arme korrigeerivate vahenditega on see odavaim.
Enne tee parem armist foto, siis on hiljem võimalik võrrelda. Minu arm praeguseks ilus ja silma ei paista.(Kaelal.)Kas aitas geel või aeg, ei tea.
 
K 05. veebruar 2008, kl 12.41
Minule ei aidanud see mitte midagi.
 
sisskin 05. veebruar 2008, kl 14.50
Kasutasin seda käel oleval armil. Hakkasin kasutama kohe kui kärnad haavalt kadusid. Kasutasin terve tuubi aga arm on ikka veel suht nähtav. Võibolla natuke ehk on tagasi tõmmanud. Aga erilist vaimustust see küll ei tekitanud.
 
naine 06. veebruar 2008, kl 09.20
Väga tuntud kirurg ütles mulle otse,peale minu op-i, võite kasutada aga see ei aita.Ilukirurgid pidavat sama väitma. Ei tea.Kuna sain pool tuubi tuttava käest- kasutasin. Armid ikka tugevalt näha. Op-ist möödas 1 aasta.
 
mina 07. veebruar 2008, kl 21.29
Minul aitas kyll, aga ei olnud muidugi tugevad armid (vistrikutest). Ja tuulerõugearmid kaotas näost täielikult (olin tuulerõugetes eelmise aasta mais). Keha peale ei pannud seda kreemi ja seal nyyd tumedad täpid, aga nägu puhas! Oleneb ikka armidest ka...
 
leahh 08. veebruar 2008, kl 21.34
Üks odavam kreem on veel Hirudoid Salbe (130-vist oli) -ma veel kasutan ja eitea kas aitab. Arm on u. 3cm seljal. Näo peal kasutaks ikka kallimat
 
yadaterumaku 14. juuni 2019, kl 08.18
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!