Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Ants Viiklepp ilukirurgina?
 
uurib asja 09. veebruar 2008, kl 09.36
Palun kogemusi, mida ütlete tema kohta. Otsingust üht-teist leidsin, aga ei midagi konkreetset. Kes tema juures käinud või omab muidu pädevat infot, palun jagagu kogemusi, võib ka meilile. Tänan!
 
ma 09. veebruar 2008, kl 21.23
Halva käega, vali keegi teine.
 
Eevi Sahkermahker 09. veebruar 2008, kl 21.43
Dr.Pree olex kindlam variant. Isiklike kogemuste põhjal.
 
loona 11. veebruar 2008, kl 19.49
Minu meelest ebameeldiva suhtumisega, nii ükskõikne arst. Eemaldas mul sünnimärke ja ütles, et no võtame siit kõrvalt ka siis ära, tegi seda ilma tuimestuseta, see oli nii valus, jube. Ja kusjuures lisaks keevitas oma eemaldamise aparaadiga mul pluusi ka katki. No ma oleks võinud ju riided ära võtta, mitte, et tema teeb auklikuks selle. Pärast tõmbas teibid peale. Aga mingeid soovitusi, kuidas hooldada jne ei lisanud. Ja lisaks noris ka ühte teist arst. Iial tema juurde enam ei lähe.
 
Oona 13. veebruar 2008, kl 15.08
Mina olen teinud paar päris suurt oppi ja küll rahule jäänud. Ka suhtumisega. Ilmselt igal inimesel suhtlemise koha pealt vast halbu päevi. Mis puutub sellesse, siis ilukirurgi tööd üldse võrrelda, siis ainuke võimalus on, et üks teeb ühe ja teine teise rinna ja siis vaatab, kumb ilusam sai)))Ja ka siis ei saa päris, sest enamusel ju rinnad juba enne oppi natuke erinevad. Veelkord, mina jäin rahule ja olen hoopis Dr. Pree suhtumise kohta palju negatiivset kuulnud.
 
Kikuke 14. veebruar 2008, kl 15.10
See jutt on ikka naljakas küll. Minu arvates on dr. Viiklepp väga, väga hea suhtleja ja mitte ainult, ta on ka väga hea kirurg. Olen oma rindadega väga rahul ka kõiki oma tuttavaid olen soovitanud just tema juurde. Kurb kuulda, et kellelgi on vastupidiseid arvamusi, võib isegi tunduda, et lausa väljamäeldis ja laim. Jäägu see igaühe oma südametunnistuse peale.
 
Riina P. 17. veebruar 2008, kl 17.58
Dr. Viiklepp opereeris minu rinnad eelmise aasta algul ning olen tulemusega väga rahul. Suhtlemise koha pealt ei olnud ka minul probleeme ning ka medpersonal oli väga soe ja abivalmis. Tuemusega olen rahul ka kindlasti sellepärast,et palju aitasin paranemisele ka ise kaasa, tehes soovitatud harjutusi ning toimides arsti soovituste kohaselt. Soovitan sellistesse sammudesse suhtuda positiivselt!
 
Naine 21. oktoober 2013, kl 18.05
Kas keegi on Viiklepa juures silmalaugusi korrigeerimas käinud,jagage kogemusi.
 
Клиент 21. märts 2023, kl 06.20
Делала у него увеличение груди. Швы ужасные, асимметрия была сильная после операции! Переделала после него и сделали все идеально в России . Не идите к нему !!!!!!!!это не хирург , а топорщик!!!
 
riik ja riigikeel 21. märts 2023, kl 13.09
Meil on riigikeel, kes keelt ei viitsi õppida püsigu nurgas vagusi. Vaesed venelased, ei viitsi, ei oska, ei saa aru, ainult Putin ja kõik...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!