Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kardan tampooni paigaldada,kuidas teha?
 
maria v 30. juuni 2018, kl 16.58
minul tekitab tampoon valu isegi mini tampoon
 
mer 30. juuni 2018, kl 23.32
Kui tampoon tekitab valu siis on ehk pahasti paigas. Tampooni paigaldamine on mõnkord tõesti keeruline. Kui tupp on kuiv (pärast eelmise tampooni eemaldamist see seda pahatihti on) siis pole mõtet kohe uut asemele lükata. Lõõgastu ning oota, kui tunned et midagi nagu hakkab tupest voolama siis libista rahulikult uus tampoon lõpuni sisse. Eelmise tampooniga kuivaks tõmmatud tuppe ei lähegi uus tampoon eriti sisse. Igaksjuhuks soovitan kasutada ka pesukaitset või väikest sidet, sest mingil hetkel võib tampoon ikkagi lekkima hakata. Vähemalt minul on niimoodi olnud, et mingi osa tampoonist veel valge aga juba voolab vereollust ka välja.
 
Janelle 06. oktoober 2022, kl 21.31
Kuidas peaksin tampooni panema ? Käed saa
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!