Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
veenilaiendid
 
küsimus 04. juuli 2008, kl 12.36
Kus Tallinnas saaks neid eemaldada lasta,erakliinikus näiteks, on kellelgi kogemusi , kus op tehti ja kas jäite rahule?
 
läbi teinud 04. juuli 2008, kl 13.49
kas sa süstimise kasuks ei taha otsustada? kui on väiksemad veenilaiendid, võib süstida. Siis kaovad ära. Olen süstinud Kordamedis (dr. Tiiu Rehe) ja teinud kaks op. erinevatel aegadel (Mustamäel ja Ferilitases).Dr. Tiiu Rehe on spets. veresoonte kirurg s.o. vasoloog.
 
??? 05. juuli 2008, kl 23.59
Ja mis need süstid maksavad,kas on hirmkallid?
 
heh 06. juuli 2008, kl 11.20
mina käisin ka seal dr. Tiiu Rehe juures süstimas...nüüd jalad veel hullemad kui enne. võiks öelda, et ta rikkus mu jalad ära.
 
siisi 06. juuli 2008, kl 16.15
Igaühele ei sobi tõesti need süstid ja operatsioonid. Muidugi kui veresooned väljas, siis ideaalseid jalgu raske saada, mõned arstid ei soovita isegi opereerida, kui veresooned väljas.
 
läbi teinud 07. juuli 2008, kl 09.13
heh, kuidas ta ära rikkus? Kas samad veenilaiendid läksid hullemaks? Kas tugisukke ikka kandsid ilusti peale süstimist?
Või tulid uued laiendid? Uute tulemine täitsa normaalne, sest kui juba pärilik on, siis neist lahti ei saa, tulevad uued ikka.Ei olnud üldse kallis (vähemalt 3-4 a. tagasi).
 
heh 08. juuli 2008, kl 11.26
Mul polnudki tegelikult veel mingeid laiendeid, käisin süstimas neid väikseid võrkustikke nn ämblikuvõrke. Need ära ei kadunud, aga lisandusid veel verevalumid süstimise kohas:(( Kandsin tugisukke ja järgisin igati arsti korraldusi. Käisin septembri kuus (mingi 6-7 aastat tagasi) ja dr Rehe lohutas, et jõuludeks on mul ilusad jalad, aga siiamaani pole verevalumid ära läind. Need on küll väiksed, mingi 1 cm läbimööduga, aga välja paistavad sääre pealt imehästi.
kunagi olen ka opil käinud, sest ei meeldinud mõned suured sinised veresooned hästi naha pinna all, see op läks imehästi ja midagi pole näha, kirurgiks oli dr. Loog.
 
Vita Vita 26. juuli 2016, kl 10.34
Tere,

Meil Vitaclinikas töötavad 3 spetsialisti.Meie seadmed võimaldavad meil käsitleda ükskõik millise staadiumi veenilaiendeid alates kompressioonravist,IPL laserravi,laserflebektoomia,raadioflebokoagulatsioonini välja.Esimesel konsultatsioonil uurib vasoloog veene ultaheli abil ja alles siis otsustab milline ravi on parim konkreetsele olukorrale.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vita Vita 26.07.2016 10.36.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!