Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
põiepõletik
 
tea 13. september 2008, kl 22.04
..minu puhul nii kevadeti kui sügisel sage külastaja. Perearst soovitab ikka antibiootikumi kuuri, mida enam EI TAHA läbi teha. Uroloogi juures käidud ja saadud kinnitus, et põletik kerge tulema ja krooniline. Palun nõu ja abi sarnase probleemiga inimestelt, millised looduslikud preparaadid on teid aidanud ja kui regulaarselt olete neid tarvitama pidanud
 
jj 13. september 2008, kl 22.13
pane otsingusse "põiepõletik". viimasel ajal on paljud kroonilised kannatajad siin sõna võtnud. ehk saad head nõu.
 
kartul 13. september 2008, kl 22.59
Väga hästi aitab ka kartulikeeduvesi(koorega keedad kartulid.Kui vee ära kallad kartulite pealt,siis kuskile vanasse potti või mingisse muusse anumasse ja nii kaua kui see on kuum ja aurab,istud või kükitad selle peal.Paned endale miskit ümber,et tuult küõrvalt ei tuleks.Ja nii teed igal võimalikul juhul ja kuid ja saad ehk sellest probleemist jagu.Teine asi on juua peterselli teed,jah on nahgu on,aga aitab.Hoia või nina kinni ja joo ära,siis ei tunne maitset,seda mingi 3 nädalat ja iga päev!!!!Ja on veel kindlasti palju ravimtaimi,mis aitavad.Tegelikult uurin kohe ja kirjutan siia:põldosja tee.Aga mitte nii,et oh,täna joon ja nüüd parem jne ja siis 3 päeva ei joo ja siis-ups,ikka vist peab jooma.Jood vähemalt 3 nädalat 3 või 2 lkorda päevas.
 
kartul 13. september 2008, kl 23.19
Osta raamat tsooniteraapia ja tegele sellega.Aitab!
 
Miks 13. september 2008, kl 23.46
keegi ikkagi ei taha proovida HINGAMISTREENINGUT. Hingamistreening ei ravi ühtegi haigust, vaid NORMALISEERIB organismi talitused. Kuid...uskuge või mitte, normaalseselt toimivas organismis lihtsalt POLE haigusi. Alustage või endogeensest hingamisest.
Vaadake, elu on tavaliselt hoopis teistmoodi, kui "targad" reklaamid välja pakuvad. Näiteks, meil on hirmus komme võidelda kogu aeg nende "pahade" vabade radikaalidega...juues ja süües meeletutes kogustes antioksüdante. Jälle kuid...kas teate, et ca 10-15% sissehingatavast hapnikust PEABKI minema vabadeks radikaalideks, sest neid kasutab teie immuunsüsteem VÕITLUSEKS igasuguste haigustega ja ka pisikutega. Teie aga selle suure "võitlusega" hävitate ära need hädavajlikud vabad radikaalid, sest tegelikkuses pole teil õrna aimugi, kas on teil neid liiga palju või liiga vähe...ja siis imestate, et jälle mingi viirus/haigus on kallale tulnud. Organismis ainult üks asi reguleerib vabade radikaalide hulka ja see on SÜSIHAPPEGAAS rakkudes. Hoidke CO2 vajalikul tasemel (ikka ja jälle see hingamistreening) ja pole vaja mitte mingit antioksüdantide sisseahmimist...ning teie immuunsüsteem on KOGU AEG võitlusvalmis. Elusa looduse geniaalsus peitub tema lihtsuses.
Elu algab esimese ja lõpeb viimase hingetõmbega.
 
M 14. september 2008, kl 00.14
Heameelega aitan.Ise sain terveks.Kui soobib räägime maili eel.Käin siin harva.
 
Miksile 14. september 2008, kl 09.10
Kust infot saab? Tahaks ikka täpselt neid asju teada.Ise prpoovisin sügavaid väljahingamisi jne.mingi suvalise näidise järgi,tulemuseks tuli mul kurgust verd,mis siiani lõi mul sellise psüühikahäire,et võtan rahusteid ja kogu aeg kardan ,isegi sügavalt hingata.Kompuutris käisin,siis oli nagu kõik korras ja keegi ei tea millest see oli?Kas võis olla minghist valest hingamisest?????
 
Miks 14. september 2008, kl 09.50
To Miksile 09-14-08 09:10
Põhimõtteliselt on hingamistreeningu tehnoloogiaid välja töötatud paarkümmend sorti. Tuleb aru saada, et praktiliselt kaks riiki on seda sügavuti uurinud - Venemaa ja USA - riigid, kes saadavad kosmonaute/astronaute imeväikese hapnikuvaruga pikaks ajaks kosmosesse. Venelaste Buteiko (Buteyko) rohkem kui 40 aastat tagasi lõi oma hingamisteooria süsihappegaasi tähtsusest organismis. Sellele baseeruvad nüüd ka ülejäänud hingamistreeningud. Hiljem seda täiendas Frolov, kes lõi endogeense hingamise teooria. Põhimõttelise ülevaate saate siit:
http://www.zone.ee/silicium
Mina oma nooruses sattusin aega teenima kosmonautidega seotud "SS(sverh sekretnõi) väeossa" ja nägin hingamistreeningute tohutut mõju.
 
saba 14. september 2008, kl 10.10
Autor: Miks
Aeg: 09-14-08 09:50

See hingamise sait on mul juba ammu arvutisse salvestatud, aga ei suuda seda lugeda sel lihtsal põhjusel, et see on väga halvasti kujundatud lehekülg. Veepiiskade taustal tavalist kirbukirja lugeda on täielik piin.
Minu soovitus: kui Sa nende inimestega lävid, võid ju neile ettepaneku teha, et lehekülje kujundust muuta.
 
põis 14. september 2008, kl 18.36
Mina usaldan Care Lady tablette, on looduslikud. Nagu tunnen midagi kahtlast, kohe võtan paaril päeval.Siiani on aidanud.
 
Miks 14. september 2008, kl 21.31
to saba 09-14-08 10:10
Lehekülg ongi sellepärast nii koostatud, et need, kes tegelikku huvi ei tunne, seal mõttetult aega ei viidaks. Nende materjalide lugemine pole kellelegi kohustuseks, vaid lihtsalt võimalus. Inimesed, kes aga huvi tunnevad ja korralikult loevad, need leiavad Sissejuhatuse lõpus - ja iga kultuurne inimene loeb läbi alati ka sissejuhatuse, edasisuunamise teisele aadressile, kus kogu materjal on PDF formaadis raamatuna allalaetav. Ka seal on pisike raskus sees, sest lehe valdaja hakkas kõike materjale millegipärast ümber tegema mingisse iPaper formaati. Kuid sellegipoolest selle iPaper lehekülje vasakus allosas on ilus roheline allapoole nooleke tekstiga Download. Sealt alla laadida ja kogu lugu.
 
Pips 15. september 2008, kl 13.52
Superhästi aitab skeem:3 päeva jood liitri happelist jooki(jõhvikamorss) ja 3 päeva aluselist jooki(kaeraleotis). Happae ja aluse vaheldumine tapab bakterid. Kaeraleotist tuleb keeta, aga kahjuks retsept kadunud mul.
 
Jinx 15. september 2008, kl 22.33
Pips kuule. Täie austuse juures - kuidas kuradi moodi ma suudan kannatada seda põrgut 6 päeva, et sinu nimetatud lurri juua??? Minu puhul aitab ainult ja AINULT kohene nutrifurantoini (kirjapilt raudselt vale, ei viitsi pudelit otsima minna) tablett. Kui seda ei võta ja otsustan mingi loodusliku jama või jumal hoidku mingi jabura hingamise-vuuduu kasuks, siis lõpeb see asi mul julma palaviku ja sõna otseses mõttes VERE KUSEMISEGA!
eid_1508ed32bae2f3 17. märts 2017, kl 10.00
Palun Teid väga, kas kirjutaksite mulle, olen väga väga pikalt hädas ja ei saa selllest õudusest lahti. MInu e-mail
helbe57@hot.ee.Teid väga ette tänades
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!