Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
armiravim contractubex
 
moonika 31. oktoober 2008, kl 10.42
suvel oli väike avarii jalgrattaga ning kukkusin näole-käisin ka kiirabis kus pandi peale haavaliimi ning arvasid et pole vaja õmmelda.
peale kooriku kadumist pidin hakkama kasutama armiravimit contractubex. olen seda nüüd üle kolme kuu kasutanud ning mulle tundub, et see ravim tegi armi palju hullemaks. kui varem oli haav sile siis nüüd on nagu üles pundunud ning nagu kõva kühm-muidugi ka punane aga see ongi tavaline. samuti tekitab see ravim hullult sügelust ja kipitust.
on teil jagada kogemust selle ravimi kohta-igaljuhul lõpetasin nüüd selle kasutamise.
 
mhmh 31. oktoober 2008, kl 10.50
Äkki peaksid arstiga rääkima.. ? Mu õde kasutas seda ka, kui ta oli kukkunud. Lõua peal olid päris hullud armid, õmmeldi ka. Kasutas seda kreemi ja nüüd pole enam midagi näha. Samas ta oli suhteliselt noor ka sel ajal, ehk paranevad armid rutem siis vms.
 
kaia 31. oktoober 2008, kl 11.10
armiravimid ainult pingutavad nahka, mille tulemusena peaksid armid muutuma vähem märgatavaks.
 
sul on ehk 31. oktoober 2008, kl 11.50
allergia mone ravimi komponendi suhtes
 
mari 31. oktoober 2008, kl 12.02
contractubex pani mul ka hullult sügelema, no vahel täiesti väljakannatamatult, jätsin ka sellepärast pooleli (samuti arm näos), aga hakkasin mõne aja pärast uuesti kasutama ja märkasin, et ta silus armi märgatavalt ja päris kiiresti, kui uuesti kasutama hakkasin. saatelehel on mainitud, et sügelus on märk sellest, et ravim toimib. ma ei tea.. u kuu aja pärast igatahes jäi ka sügelus järgi ja mulle tundus, et ta ei tee armile enam midagi, lõpetasin kasutamise (päris ära ei ole kõik kadunud veel, aga küll aja jooksul kaob)
raske uskuda et ta hullemaks on teinud, kui haav muutub armiks siis võibki ju alguses koledamaks, suuremaks ja nähtavamaks minna.
võid ju proovida teisi armiravimeid, küsida apteegist, näiteks see dermatix, mis on ka palju kallim, ei pidavat sügelema ajama.
või siis ole kannatlik. armid paranevad pikka aega.
 
K 31. oktoober 2008, kl 13.26
contractubex ei aita üldse.Ja pealegi sul juba liiga pikk aeg möödas.On olemas teised armigeelid ka, apteegis maksab üle 500.-
Ja eks igal ühel on erinevalt.Mõnel paraneb kenasti ära ja ei jää armi, teisel kasvab sinna see liigliha.
 
moonika 31. oktoober 2008, kl 19.00
olen arvamusel, et peaks laskma seda armi korrigeerida s.t. selle liigliha eemaldama-tundub et muu ei aita.
 
Nettle 03. november 2008, kl 10.17
Proovi järjekindlalt astelpaju õliga määrida. Lähikonnas on sellega põletusarmidest näol lahti saadud. Liigliha see vist ära ei võta, aga armidega on paarist kolmest kuust vähe ka.
PS. Mulle contractubex aitas kaelal. Algul oli köis, nüüd madal ja pehme lint. Pidevalt määrisin u. 3kuud, köis püsis ca 2 aastat, praegu leian ainult katsudes üles, muidu enam ei tunne.
Aga arsti konsultatsioonile mine ikka. Jõudu-jaksu.
 
yadaterumaku 14. juuni 2019, kl 08.17
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!