Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Maksa puhastada, mis teega?
 
Seb 09. juuni 2009, kl 16.44
Minu arvates võiksid ka siin käia kommenteerimas arstitudengid. See oleks täiesti inimeste tervise huvides, sest siin on ikka väga palju nn spetsialiste, kelle usk toidulisanditesse jms nõiarohtudesse on hirmutav. Lisaks veel isehakanud spetsialiste, nagu see hull sinn ülevapool, kel puuduvad elementaarsed teadmised anatoomiast, küll on aga vilgas maalähedane ettekujutus sellest, et maksa saab puhastada nagu vana käsna...
 
ilmselt see "vilka kujutlusega 09. juuni 2009, kl 17.23
http://carsil.com/ inglise keeles, saab ka vene keeles lugeda.
Ma ei ravi kedagi, aga omal nahal kogen, et arstiabi saamine muutub järjest keerulisemaks.
Mul pole midagi tavameditsiini vastu, aga ma ei saa sealt lahendusi oma probleemidele. Ma peaks ammu kastis olema, ma tean seda isegi, juba üle 15 aasta tolgendan siin kauem kui oli ette nähtud.
Mida teha arstidega kes vehivad kätega, et nemad ei saa midagi teha ja kirjutavad tramadoli piiramatul hulgal kordagi küsimata, et kas on ikka veel vaja. Mis ma pean laksu all istuma voodi serval ja surma ootama? Ma pole veel keskealinegi.
 
Maksa test, et kas korras 15. juuni 2009, kl 19.12
Väga lihtne. Sööge korralik ports peedi salatit. Kui varsti piss punane, siis jama. Kui tükk aega ei ole värvimuutust, siis hea. Kui hommikul söödud peedisalat värvib järgmiseks hommikuks pissi punakaks, siis väärt tulemus. Mina olen oma maksa aastaga ornungisse saanud :) Ja ärge tulge ütlema, et peale peeti peabki piss punaseks minema. Ma tean paljusid terveid lapsi, kellel ei lähegi ja nüüd tean ka juba paljuid täiskasvanudi, kel ka ENAM ei lähe.
http://www.kai-holytea.org/holytee.html Reklaam? MUIDUGI !!!
Kes ei taha tervet maksa, ärge vaadake :)
 
oeh 15. juuni 2009, kl 19.13
jälle üks loll oma saasta müümas...
 
ja veel üks lollide loll 16. juuni 2009, kl 14.29
ütlemas,et tänapäeval kus ravimid on bisnis on inimesel,kes tahab olla terve oluline jälgida et ta ei sööks kahjulikke lisaaineid ja kartulid eriti veel peedid osta mahepoest või kohalikult talunikult ja ravida end ravimtaimedaga ,sest see tuleb odavam ja tõhusam.Kui joote Ülemiste vett,siis üks kasulik nipp kuidas sellest korraliku allikavee saab-laske vesi külmutuskapis ära külmuda ja siis peske kamakas puhtaks kuni järgi jääb keskmine läbipaistev osa,see sulatage üles ja ongi kahjulikud lisandid läinud,sest nad külmuvad eri temperatuuridel.
 
irw 16. juuni 2009, kl 16.44
to lollide loll
oioi, ära sa talumehelt küll midagi osta - bisnis ju!
 
Jäätunud vesi 17. juuni 2009, kl 20.08
Ma mäletan, et just kästi vett jäätada nii, et kui ca pool on veel keskel jäätumata, siis vala see "kole raske vesi" ära ja joogiks kasuta just seda ümber olevat. See ju ristivastupidine....
Kummal õigus?
 
Ohjaah 17. juuni 2009, kl 20.08
Mitte kummalgi. Mõlemal juhul on tegemist linnalgendiga, mida levitavad inimesed, kel puuduvad elementaarsed füüsikateadmised.
 
Ando 29. juuni 2012, kl 21.00
Aga teab keegi miks ei soovitata hepatili järjest üle kahe nädala tarvitada.
 
oaj 30. juuni 2012, kl 08.29
Taimeteedest sobib maksa töö parendamiseks naistepuna tee.
Kuus kahel järjestikusel päeval tass seda teed ära juua hoiab maksa tugevamana. Maksa töö intensiivistamine ong maksa puhastamine. Kel seda teed juues tekib pärast maksa kohas ebameeldiv tunne nagu oleks mingi toidumürgituse saanud või nii siis see on märgiks, et maks hakkas puhastuma. Nii olen ma lugenud ja ise ka teinud. Ma ei tea kas mu maks sellest sai tervemaks sest mingit tõsist tervisehäda mul eelnevalt polnud ja võrdlusmoment puudub.
 
kolesterool 30. juuni 2012, kl 09.49
kolesterooli alandajad Redasin ja Aterin (võib-olla kirjutasin valesti, siis vabandust) aitavad küll näitajaid alandada. seega - ei ole platseebo. meediku võiks sellise info eest kinni panna.
 
huviline 30. juuni 2012, kl 14.20
meedik võiks hoopiski veel rohkem valgustada platseebo- ravimitest.
 
... 01. juuli 2012, kl 22.14
Kulla meedikud!
Kas ma sain õigesti aru,et Carsili kõrvalmõjuks võib olla iiveldus ja krambid?
 
üks väga 02. juuli 2012, kl 08.03
kasulik tee maksale on kibuvits, pidavat isegi tsirroosist jagu saama
ja mitte juua musta kohvi
 
Eduard Rande 09. aprill 2013, kl 01.35
Ma just ühele inimesele soovitasin - vaadake siia:
http://www.sojapood.ee/blog/maarjaohakas-maksa-p...
 
meie organismid 13. aprill 2013, kl 11.33
on kõik erinevad, sest koosneme rakkudest-kudedest, need aga on nii rikutud kui me ise oleme rikkuda osanud, kõik antibiootikumid rikuvad, sest jäägid kogunevad maksa, kui me vahetevahel ei tee puhastavaid kuure, siis see jääk ongi see mis hakaab tervist muutma ja haigusi tekitama.Igasugune puhastamine ei pruugi tõhus olla, peanb olema ikak teadusega tõestatud ja nii ka toodetud nagu organismile õige on.Üks tsertifitseeritud toode, mis tõesti puhastab ja samal ajal ka vastavad ained asemele annaab, on beetakard, GNLD toode ja tõesti toimib, sest on nii toodetud et sobib igale organismile.
 
Arvo Silde marika.vahi 01. detsember 2016, kl 17.20
Ma sain kah täna 1.dets.2016 maksa-vereproovid, ehk oskab keegi tark meedik need lahti seletada:
ALAT- Lühend S.P- ALAT, minu näit 70
ASAT- Lühend S.P-ASAT, mihul 73
GGT - lühend S,P-GGT, minul 470
Tänud ette
 
... 07. veebruar 2017, kl 11.52
ega siis maksal pole ainult saastm maksa tekivad aja jooksul ka tsüstid, neid ei puhasta millegagi välja, tekivad täiesti karsklasel ja mittesuitsetajal, tervislikult toitujatel,kuid me ei arvesta et toidus ongi palju neid, millest tekivad ka tsüstid-ussimunadest ja muust saastast,mida nimetatakse tsüstideks.
 
Tallinn 18. september 2019, kl 10.08
Tuleb alustada stressist ja ärevushäiretest,sest esimene asi kuhu se mõjub on maks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!