Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
seborroiline dermatiit e. Kõõmatõbi
 
ema 04. september 2009, kl 10.08
Minu pojal oli peanahk mitmeid aastaid kuiv,sügelev, kõõmalatakaid täis.Neid oli sealt võimatu kätte saada.Ajutist leevendust sai beebiõli peas hoidmine ja hiljem siis kammimine.Kuid kammimine tegi naha veriseks ja juukseid tuli meeletult peast.Aga kunagi täitsa puhtaks me peanahka ei saanud.Nahaarst ütles, et see seborroiline dermatiit ja et see ägeneb mingi aja tagant ning jääbki kimbutama last. Kirjutas tilgad, mida peas hoida ja siis Nizoral sampooniga pesta.Nu ei aidanud meid ka see nahka kõõmast vabaks saada.Sel suvel andis õde mulle sellise pisikese topsi ja infolehe.Tegu on sellise mesindussaadustest (mesilasvahast,taruvaigust ja õietolmust) valmistatud kreemiga.Vahar on kreemi nimi.Ja infolehel kirjas, et kõõma puhul määrida tugevasti peanahk sisse,hoida 2-3 tundi,pesta maha.Otsustasin proovida ja ma ei tea, kuhu see kõõm sealt kadus aga seda pole enam:)Ma näen oma lapse peanahka!Ma ei ütlegi, et kõõm tagasi ei võiks tulla aga nüüd ma tean, kuidas ma sellest mingikski ajaks lahti saan.
 
m 04. september 2009, kl 10.12
mul aitas exoderil.mingil ajal tuleb jälle tagasi siis määrin uuesti nädalase kuuri ja kadunud.päevas korra hõõrusin selle koha peale kus ketendas.
 
mari 04. september 2009, kl 11.13
Kus kohast seda kreemi VAHAR osta saab , mis firma oma. Siis teab ka küsida. Kas seda saab apteegist. Olen aastaid hädas seborroilise dermatiidiga. Ei taha seda keemiat enam kasutada. On ägenemise ja parenaemise perioode, sügisel tavaliselt tuleb ägenemise periood.
 
n 04. september 2009, kl 14.15
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=ads.item&id=173248
Sain aru, et keegi Lõuna-Eesti mesinik müüs seda, aga kas apteegis või kusagil poes müüakse seda?
 
n 04. september 2009, kl 14.16
Seal kuulutuses on tegelikult ka Tallinna kontakttel olemas.
 
teema algataja 04. september 2009, kl 15.32
Ma ei oskagi öelda, kas seda ka kuskil poes müüakse aga minu õde oli selle ostnud Türi lillelaadalt, seal oli selle talu toodang ka müügil.Talu nimi on Tsuburka talu, asub Põlvamaal.
 
teema algataja 04. september 2009, kl 15.37
Ma ei oskagi öelda, kas seda ka kuskil poes müüakse aga minu õde oli selle ostnud Türi lillelaadalt, seal oli selle talu toodang ka müügil.Talu nimi on Tsuburka talu, asub Põlvamaal.
 
Madli123 14. detsember 2015, kl 11.22
http://vita.ee/teenus/nahaarst/dermatiit...
Siin on palju infot aga kindlasti on vaja pöörduda arsti poole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!