Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Rektoskoopia
 
Kati 28. september 2009, kl 16.35
Kas kellelegi siit on seda protseduuri tehtud? Endal vaja varsti minna ja mida lähemale, seda suuremaks kasvab hirm selle ees. On see ka valus või muidu ebameeldiv ja kui kaua umbes protseduur kestab?
Oleksin väga tänulik, kui keegi oskaks vastata ja natuke maha rahustada.
 
xxx 28. september 2009, kl 16.38
See on käkitegu võrreldes koloskoopiaga.
 
kkk 21. aprill 2010, kl 14.30
Endal ka käidud,hirm oli suur kuid tegelikult polnudki midagi eriti hullu,ebamugav oli ja see õhu sisse laskmine oli kõige vastikum.
 
. 21. aprill 2010, kl 14.41
hulllu pole midagi, ennem tuleb jämesool muidugi tühjendada, selleks saad teada mida apteegist vaja, mida kasutad nagu arst käskis. sool puhutakse õhku täis , see on pisut ebameeldiv, siis uuritaksegi:) ega see miski mõnus protseduur pole , aga karta pole vaja. mina muide kartsin jubedalt, tagantjärgi mõtlen et polnud hull midagi. mul tuleb ka koloskoopiasse minna, aga sinna veel õnneks aega.
 
N. 21. aprill 2010, kl 16.13
Ei ole midagi hullu, valus ei olnud, ebamugav ainult selles mõttes, et paljas tagumik arsti näos olla on ikka ebamugav :) Aga muus mõttes polnud midagi hullu. Kestus oleneb sellest, kas sul seal sooles nähakse midagi või mitte, minul kestis 3 minutit, arst ütles kohe, et kõik on korras, midagi halba ei paista olevat ja kõik. Põdeda pole vaja, palju hullem on päev enne seda endale klistiiri teha ja sellega mässata.
 
HU 08. juuni 2011, kl 09.53
Kas ise peab kodus klistiiri tegema?
Mis asendis seal arstilaua peal olema peab (upakil, või külje peal)?
Kas keegi pärakulõhede pärast on käinud arsti juures? ja seda uuringut teinud?
 
Madli123 28. detsember 2015, kl 17.18
Iseenesest ei ole hull protseduur,kuid peab ettevalmistama ja klistiiri tegema,ise protseduur ei ole valulik ja ei kesta kaua,kuid on ebameeldiv.Rohkem infot saab http://vita.ee/teenus/proktoloogia/rektoskoopia...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!