Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
neeruvaagnapõletik
 
bright 15. aprill 2010, kl 17.04
Tere! Mul just diagnoositi neeruvaagnapõletik. Öösel tekkis palavik (ligi 39) ning alaseljas muudkui pakitseb ning kiirgab ka alakõhtu, puusanukkide juurde. Kirjutati antibiootikumid 7ks päevaks. Ühe korra on see haigus olnud ja mäletan, et terve aja oksendasin nende antibiootikumide pärast. Muidu on ka üleldine isutus, aga kõht on tühi.
Mida teie sõite kui teil neeruvaagnapõletik oli? Mis võiks paranemisele kaasa aidata?
 
kõike 15. aprill 2010, kl 20.30
võid süüa...aga külmetada ei tohi...
 
jajah 15. aprill 2010, kl 21.09
ja palja nabaga veel ikka vara käia aga süüa mitte toorest saia vaid kuivikuid ja juua lahjat teed, kohvi mitte, ärritab, ja juua petti v keefiri peale antib kuuri, taastab mikrofl.
 
k 15. aprill 2010, kl 21.30
mind pandi haiglasse, kanüül ja iga 6 tunni tagant tehti süsti...kohutav, millised mu käed pärast olid..sinised torkimisest..ja oi milline valu, kui rohi mööda veresooni vereringesse laiali läks...
 
bright 16. aprill 2010, kl 20.07
k, oh kui jube, tunnen kaasa :( mul pärast 1 antibiootikumi juba tunne nagu oleks terve, palavik ja valu kadunud. aga noh, see petlik, võtan ikka kuuri ilusti lõpuni. kas te muidu õue ka nina toppisite (jah, soojalt riidesse)? ma ei oska kohe kuidagi käituda kui endal terve tunne (isegi isu tagasi), aga tegelikult ikkagi haige...
 
kah läbi põetud 18. aprill 2010, kl 01.01
petersellitee
pohlalehetee
leesikatee
-neid soovitas minu perearst samal puhul.
Ise sõin kõiksee aeg pirne ja mandariine, muud nagu ei tahtnudki. küll nägin hea välja, kui siis ükskord haigevoodist tõusin :)
Muidu võiksid uurida kõigi nende jogurtite kohta, mis pidid aitama antibiotsist tekkinud vaegusi tasakaalustada
 
Krooniline 18. aprill 2010, kl 01.44
Midagi ei tehtud. Perearst luges vaid sõnad peale, mida süüa, mida juua ja mida mitte. Keelatud on kõik määrivad asjad:kohv, vein, šokolaad.
 
n 26. august 2010, kl 18.44
Alkot kindlasti mitte, kohvi ka ei soovitata. sooje kompresse teha, palju juua. Võimalikult palju puhata, eriti just haiguse alguspäevadel. Kui annad endale aega et terveks ravida on töenäosus väiksem et krooniliseks muutub. Ise võtsin antibiotsidele lisaks urinal tablette. Jõin vett palju, villased sokid jalas. sõin palju igasugu marju, neis ju looduslikud antioksudandid ja vitamiinid.
 
* 27. august 2010, kl 11.24
haput ei tohi, ei tomateid, tsitruseid jne (hapu kahjustab väga tõsiselt haigeid neere), ainult mahedamaitseline toit (kaerahelbepuder, hautatud juurviljad, (keedu)kana jms. jne.)
 
kristi 17. veebruar 2011, kl 11.08
Mul on ka hetkel neeruvaagna põletik , söön põhimõtteliselt kõike , kuigi isu pole. Mulle soovitati gefiliuse jogurtit seda LGG oma , see pidi aitama antibiotsist tekkinud vaegusi tasakaalustada. Arst soovitas mulle veel ka Neeruteed.
 
kah 17. veebruar 2011, kl 19.28
Kaerahelbepuder, palju jogurtit, just seda gefiliuse oma, petersellitee on eriti hea ja ega muud nagu sisse ei läinudki.
 
anni321 18. veebruar 2011, kl 12.10
loe artiklit mis hiina meditsiin sellest arvab:
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
 
l 18. august 2011, kl 12.50
Mul ka diognoositi neeruvaagnapõletik.
Praegu istun haiglas. Pean võtma neli korda päevas tablette, lisaks pandi mulle kanüül.Sealt kaudu süstitakse mulle mingit kollast vedelikku sisse, nii kolm kord päevas ´Ja VEEL saan süsti tagumiku peale. Seda ka kolm kord päevas. Istuda, astuda on juba nii valus. Mulle määrati kuue päevane ravikuur ja kui selle ilusi läbi teen ja vereanalüüs on korras siis saan välja:) ,
 
maiki 08. veebruar 2012, kl 13.06
nõgesetee, soovitan
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!