Tervisemure
fluoksetiin
Inga 17. juuni 2010, kl 09.12 |
olen 18. juuni 2010, kl 10.24 |
:) 18. juuni 2010, kl 11.45 |
jah 18. juuni 2010, kl 13.05 |
kuidas kellelegi, jube rohi tõesti, ma polnud mingi buliimik, paljas kont olin suurest hirmust juba ja ikkagi arst määrast selle hea ja kuulsa rohu - ma ainult oksendasin ja olin kohutavas seisus, ei soovita seda jubedat AD-d mitte kellelegi! On ju palju uuemaid ja paremaid hetkel saada, mis ei mõjuta halvasti enesetunnet.
aga kui oledki buliimia-haige, siis ehk sobibki sulle see oksendamine!
aga kui oledki buliimia-haige, siis ehk sobibki sulle see oksendamine!
Inga 20. juuni 2010, kl 08.04 |
5 kapslit ära võetud,ei iivelda ja enesetunne normaalne.Eile valutas pea,aga see võib ka ilmast olla kuna keeras vihmale.Söömise järgi vajadus peaaegu puudub.Kui eelmine aasta arst kirjutas välja need kurikuulsad kapslid(nime ei mäleta,kuid need keelati ära),mis pidid söögi isu vähendama siis mulle nad ei sobinud.Suu kuivas,tekkis unetus ja jätsin üldse pooleli nende tarbimise
olku 20. juuni 2010, kl 12.42 |
Julia 20. juuni 2010, kl 13.28 |
oeh 20. juuni 2010, kl 18.45 |
see on tõeliselt õudne rohi, ei saanud seda sugugi võtta ja ma ka ei mõista, miks just see buliimiaravim mulle kirjutati, olen niigi alakaaluline:(, kuskil teisel nädalal hakkas nii paha, et pidin sisikonna välja öökima, ei saanud ja läksin teise arsti juurde, see ka imestas, et sellist rohtu mulle, miks küll...zoloft-i kirjutas ja sellega probleeme ega kõrvalnähte polnud aga deprekast ka ei vabastanud.
Tore 16. juuli 2011, kl 15.53 |
Ärge kasutage igasuguseid ettejuhtuvaid antitepressante rikute endi elusi. Arst määrab Teile rohtusi ja Te rahus tarbite. See tablett ei sobi siss järgmine jne.. Pärast tekivad uued probleemid ja neist enam nii lihtsalt lahti ei saa. Leidke endale väga usaldatav ja parim kuulaja (psühholoog ei pea ilmtingimata olema). Kergendate rääkides endi elu. Antitepressantidel on väga tugevad kõrvalmõjud ja neid lihtsalt ei ravi.
baffy 13. jaanuar 2012, kl 13.01 |
T 23. jaanuar 2012, kl 17.29 |
baffy Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tere loen siit et olete ka tarbind fluxi ja vaatan
> et päris ammu,hakkasin ise ka neid täna võtma soo
> viks tagasi sidet teilt kuidas olite rahul ja kuda
> kaal praegu on,tänud.
Tere,kas see on retseptiravim või saab osta apteegist ja kui kallid nad on?Baffy kuidas sul läheb,kuidas on enesetunne,kas oled rahul?Päikest:)
-------------------------------------------------------
> tere loen siit et olete ka tarbind fluxi ja vaatan
> et päris ammu,hakkasin ise ka neid täna võtma soo
> viks tagasi sidet teilt kuidas olite rahul ja kuda
> kaal praegu on,tänud.
Tere,kas see on retseptiravim või saab osta apteegist ja kui kallid nad on?Baffy kuidas sul läheb,kuidas on enesetunne,kas oled rahul?Päikest:)
kats 25. jaanuar 2012, kl 09.58 |
Retseptravim ikka.
Võtsin ka kunagi Fluxi 60mg päevas, mingit muutust ma ei märganud selle tarvitamisega.
Aga see kes ytleb, et jube sitt on olla Fluxiga, siis kas teile arst ei rääkinud, et antidepressantide kõrvalmõjud esimestel nädalatel ongi iiveldus ja üleüldine kehv olemine, tuleb lihtsalt see ära kannatada ja kuskil kuu möödudes hakkad alles paranemismärke tundma.
Võtsin ka kunagi Fluxi 60mg päevas, mingit muutust ma ei märganud selle tarvitamisega.
Aga see kes ytleb, et jube sitt on olla Fluxiga, siis kas teile arst ei rääkinud, et antidepressantide kõrvalmõjud esimestel nädalatel ongi iiveldus ja üleüldine kehv olemine, tuleb lihtsalt see ära kannatada ja kuskil kuu möödudes hakkad alles paranemismärke tundma.
pirru 12. mai 2013, kl 19.51 |
eh 12. mai 2013, kl 20.10 |
pirru 13. mai 2013, kl 00.09 |
johanna 13. mai 2013, kl 06.57 |
EI KANNATANUD, MIKS PEAKS? 09. juuli 2014, kl 19.17 |
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 13.05 | Registreerus: 1 aasta tagasi Postitusi: 25 |
Antidepressandid ilma arsti retseptita - https://nplink.net/j44ubeek Soovitan.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anna Malyar 12.06.2024 21.44.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anna Malyar 12.06.2024 21.44.
Lisa postitus