Hea naispere, andke nõu, kuidas tšillipipart hoidistada. Olen teravate toitude suur austaja ja siin korraga toodi paras noos piprakesi.
Kolasin loomulikult ka netis, kuid ei tahaks mingeid tšillimoose ja muud keerulist keetma hakata, kuna pole eluski ühtki moosi keetnud ja ei jaga matsu ilmselt ära. Aga äkki saab ka kuidagi lihtsamalt? No näiteks, et hakin piprad ära ja panen ilma neid keetmata nad siis õliga purki ja purk külmikussse. Kas sel kombel see asi ikka säilib ja kui kaua? Kas peab miski protseduuri ka purgiga läbi viima? Mis õli selliseks asjaks sobib? Olen näinud, kuidas neid purke keedetakse aga kuidagi lihtsamalt ehk saaks ka?
Kas pipraseemened tuleks välja võtta, sisse jätta või kuidagi eraldi tarvitada? Kuivatada näiteks?
Head tšilli-inglid, valgustage võhikut! :)