Kööginõu
Andke nõu, kuidas tšillit hoidistada?
Poissmees 01. september 2016, kl 16.19 |
Hea naispere, andke nõu, kuidas tšillipipart hoidistada. Olen teravate toitude suur austaja ja siin korraga toodi paras noos piprakesi.
Kolasin loomulikult ka netis, kuid ei tahaks mingeid tšillimoose ja muud keerulist keetma hakata, kuna pole eluski ühtki moosi keetnud ja ei jaga matsu ilmselt ära. Aga äkki saab ka kuidagi lihtsamalt? No näiteks, et hakin piprad ära ja panen ilma neid keetmata nad siis õliga purki ja purk külmikussse. Kas sel kombel see asi ikka säilib ja kui kaua? Kas peab miski protseduuri ka purgiga läbi viima? Mis õli selliseks asjaks sobib? Olen näinud, kuidas neid purke keedetakse aga kuidagi lihtsamalt ehk saaks ka?
Kas pipraseemened tuleks välja võtta, sisse jätta või kuidagi eraldi tarvitada? Kuivatada näiteks?
Head tšilli-inglid, valgustage võhikut! :)
Kolasin loomulikult ka netis, kuid ei tahaks mingeid tšillimoose ja muud keerulist keetma hakata, kuna pole eluski ühtki moosi keetnud ja ei jaga matsu ilmselt ära. Aga äkki saab ka kuidagi lihtsamalt? No näiteks, et hakin piprad ära ja panen ilma neid keetmata nad siis õliga purki ja purk külmikussse. Kas sel kombel see asi ikka säilib ja kui kaua? Kas peab miski protseduuri ka purgiga läbi viima? Mis õli selliseks asjaks sobib? Olen näinud, kuidas neid purke keedetakse aga kuidagi lihtsamalt ehk saaks ka?
Kas pipraseemened tuleks välja võtta, sisse jätta või kuidagi eraldi tarvitada? Kuivatada näiteks?
Head tšilli-inglid, valgustage võhikut! :)
njahh 01. september 2016, kl 17.30 |
nõu 01. september 2016, kl 17.34 |
Ei noh 01. september 2016, kl 18.51 |
Marinaad 01. september 2016, kl 20.49 |
külmkapp 02. september 2016, kl 22.48 |
:) 06. september 2016, kl 08.30 |
capsicum 06. september 2016, kl 16.20 |
2 erinevat toodet 06. september 2016, kl 22.35 |
tegija 11. september 2016, kl 13.48 |
Sain idee poest. ajan vee keema, lisan soola ja veidi suhkrut, siis ürte - basiilik, pune, loorber - võid asendada ka hmeli-suneli´ga. Keedad paar minutit, lisad äädika või sidrunhappe, päris hapu peab olema. võtad tulelt, viskad sillirattad sisse 1-2 min ja siis hakkad purki panema, enne tšilli ja siis marinaadiga üle. Kaaned purgile peale ja kõik - oled saanud nagu poes jalopeno või Tšilli.
j 16. september 2020, kl 17.29 |
Lisa postitus