Kööginõu
moosisuhkur
 
toormoos 15. juuli 2017, kl 22.04
Kas peab keetma või võib teha ka toormoose sellega?
Helve Tamm 15. juuli 2017, kl 22.51
Moosisuhkruga toormoosi ei saa teha. Tal sees mingid tükid, mis lahustuvad keetmisel ja teevad moosi paksemaks.
 
uu uudule 16. juuli 2017, kl 10.02
jama. ka keedumoos jääb sellega kuidagi hapukas-kibe. aga jah, säilib paremini. vaarika-mustsõstra moosile nagu ta sobiks, sel on endal jõuline maitse, mis jääb peale.
 
küsin 17. juuli 2017, kl 10.32
Ei tea kas sel suhkrul on mingi säilimis tähtaeg ka või võib seista nagu tavaline suhkur?
 
uu 17. juuli 2017, kl 11.17
kindel see, et säilib igavesti nagu iga teine "keemia":) kõvaks läheb.
mul seisab üks pakk riiulil lahtiselt, vbl on niiskust imanud. suhkru asemel kohvisse või teesse panna ta igatahes ei kõlba. ta toimib paksendajana ja mõistagi on kõik kesise toorainega poemoosid (kus suure osa hinnast moodustab vesi!) sellega tehtud. mina selle pooliku paki "paksendan" millalgi ära ja siis rohkem moosisuhkrut ei osta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!