Enel, õhuke pannkook prae ikka hästi kuumal pliidil.
Kui teed Meeri retsepti järgi pannkooke (mina paneks 1tl suhkrut ka) võid mõnuleda neile moosi asemel maitsestatud toorjuuste peale määrides. Creme Bonjouri näiteks. Ja veel maitserohelist peale... mmmm...
Aga kui koogid paksemad kipuvad tulema, või ei maitse nii head nagu peaks, siis pole ka hullu. Tee pannkoogitorti. Ainult, et koogid ei tohi siis liiga puuniks-krõbedaks praetud olla.
Soolast saad teha toorjuustu või kohupiima-hapukoore segu ja kõikvõimalike asjadega, mis sulle aga endale maitsevad (lõhe, sink jne.) Lao aga kihid vaheldumisi, nagu küpsisetorti tehes. Ja pane maitserohelist! On ilusam, värskem ja tervislikum!
Magus siis samuti - kohupiima-hapukoore segu, moosid-meed-puuviljad, mis aga endale maitseb. Võid kasutada erinevaid segusid - näiteks maitsestad ühte kaneeli ja vürtsiga, või hoopis halvaaga - täpselt nagu tahad. Kui õhtul teed, katad kinni ja paned külmkappi - hommikul juba parem. Aga kannatlik ootab oma 24h ikka ära.
Edu sulle