Kööginõu
metsmaasikad sügavkülma?
jaa 16. juuli 2008, kl 11.33 |
annu 16. juuli 2008, kl 12.01 |
Marian 16. juuli 2008, kl 13.50 |
Metsmaasikaid ära päris üles sulata. Las jääb selline väike krõmps sisse, siis on head magusad. Ja saad kasutada booli tegemisel või siis jogurti sisse panna. Või tee kohe toormoosiks ja pane sügavkülma, äkki siis kõlbab ka ülessulanult. Minul sulasid marjad täiesti üles ja siis asja "leevendamiseks" panin suhkrut ja tegin toormoosiks, aga tulemus oli jube.
teadja 16. juuli 2008, kl 17.34 |
n58 17. juuli 2008, kl 07.09 |
n65 17. juuli 2008, kl 14.56 |
teadja 17. juuli 2008, kl 18.04 |
Kai Aasmaa 26. juuli 2017, kl 13.23 | Registreerus: 6 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Agne Tamm 26. juuli 2017, kl 19.26 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
eid_1559fd160e68c1 26. juuli 2017, kl 20.40 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 51 |
Agne Tamm 27. juuli 2017, kl 20.18 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Lisa postitus