Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
metsmaasikad sügavkülma?
 
annu 16. juuli 2008, kl 08.59
Kuidas neid oleks parem sügavkülmas säilitada?
 
ei 16. juuli 2008, kl 09.09
saagi, lähevad kibedaks.
 
jaa 16. juuli 2008, kl 11.33
ei saa jah, sest metsmaasika seemned on kibedad.
isegi moos jääb mõru.
kuivatada saad, siis veel kannatab süüa.
 
tt 16. juuli 2008, kl 11.49
Olen pannud küll,kokteilides,kreemides väga head!
 
annu 16. juuli 2008, kl 12.01
toormoos läheb ka kiirelt käärima. Ei teagi mis teha nendega, see aasta on palju metsmaasikaid metsas:)
 
ave 16. juuli 2008, kl 13.06
anna siis teada, kus metsas on palju ?
 
Marian 16. juuli 2008, kl 13.50
Metsmaasikaid ära päris üles sulata. Las jääb selline väike krõmps sisse, siis on head magusad. Ja saad kasutada booli tegemisel või siis jogurti sisse panna. Või tee kohe toormoosiks ja pane sügavkülma, äkki siis kõlbab ka ülessulanult. Minul sulasid marjad täiesti üles ja siis asja "leevendamiseks" panin suhkrut ja tegin toormoosiks, aga tulemus oli jube.
 
teadja 16. juuli 2008, kl 17.34
Kui suhkurt panna maasikate peale enne külmutamist, siis ei lähe kibedaks!
 
n58 17. juuli 2008, kl 07.09
imelik, mul ei olnud küll kibe. Panin toormoosi karpi ja sügavkülma
 
n60+ 17. juuli 2008, kl 13.30
Ka mul toormoosina pole läinud kibedaks.
 
n65 17. juuli 2008, kl 14.56
metsmaasikaid keedan suhkruga 1:0,5-0,7 ja keemisel lisan sellele kogusele noaotsatäis söögisoodat.
See soodakogus ei jäta maitset, aga moos ei jää kibedaks
 
teadja 17. juuli 2008, kl 18.04
Sellepärast,ei säägi toormoos mõru, et sellele on lisatud suhkrut, seda ma kirjutasingi, suhkur aitab, et metsmaasikad ei muutu mõruks.
Kai Aasmaa 26. juuli 2017, kl 13.23
metsmaasikad enne sügavkülmetamist tuleb natuke suhkruga üle raputada, siis on nad pärast väga head, ei mingit lisamaitset.
Agne Tamm 26. juuli 2017, kl 19.26
Meega tuleb üle valada, siis on kóige parem, enne külmutamist!
eid_1559fd160e68c1 26. juuli 2017, kl 20.40
Moosiks keetmisel lähevad jah kibedaks, aga panna karpi, veidi suhkrut peale raputada, siis sügavkülma ja ei mingit mõrudust/kibedust.
Agne Tamm 27. juuli 2017, kl 20.18
Meega üle valada, parem! Ikkagi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!