http://www.eestitoit.ee/?page_id=64&language=et
ideid saab vast siit ehk. see maitsete kokkusegamine on selline loominguline tegevus rohkem, katse- eksituse meetod ja tunnetuse küsimus. isiklikult retseptide järgi ei kokka, parem oma fantaasiat rakendada ja oma noore elu jooksul pole ma veel väga põhjalikult ühtegi liha tuksi keeranud.
too marinaad sul võiks lihtsalt tasakaalus olla, kui millegagi liialdada, siis alles läheb käest ära. mina olen laisk, tavaliselt pistan liha kilekotti ja valan marinaadi otsa (selle segan enne valmis aga üksikuid komponente võin veel hiljemgi juurde surada, kui midagi on meelest läinud või tuleb veel mõni idee) siis nätserdan seda liha kilekoti sees, et kõik kenasti marinaadiga kokku saaks ja jätan tõmbama, paar tundi on tegelikult piisav aga üleöö saab eriti hea. suurema tüki susistaks ka enne kuuma panni pealt üle, et mahlad kinni saaks ja siis viskaks ahju valmima, termomeeter kah sisse, kui on, et üle ei küpsetaks, roosa- toorekene võib olla, üleküpsenud on kõige jõledam. asoo ja selle marinaadiga on nii, et kui miskeid ürte kasutatud ja need suurte tükkidena liha külge kleepunud, siis need võiks enne paberiga maha pühkida, muidu kipub kõrbema minema.
igatahes, jõudu, joobert!