töötasin aastaid hiinakas ja võin öelda, et on ikka hunnik maitseaineid, mida kokk kasutab (näiteks hiina sool, kurkum, hiina soja, üks E-dega rikastatud a la aroomisool, aga mitte päris jne). varusid käis paari kuu tagant soomes india maitseainete kauplusest toomas. mölla palju tahad, ise seda tulemus ei saavuta. mina näiteks ei tahakski - erilisi asju käin ikka spetsialisti poolt tehtud toidukohas söömas. elan ka ise soomes ja neid aasia maitseianebutiike on mustmiljon, isegi sees olen käinud, aga osta ei oska midagi ja puudub huvi ka. kui SELLE järgi isu tuleb, lähen restorani. nii ka kõikide muude mereelukate ja eriliste taimetoitude puhul. ei hakka omale ja perele pettumust valmistama ise mäkerdades, kuigi jah, nagu ütlesin - kõike on saada.